"Aşk Emek İster"in ratinglerdeki yükselişi devam ediyor. Emeği geçen tüm sanatçı ve emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Aga sen diziyi beğenmemiştin?Ask Emek Ister yakında totalde 2. Sıraya yerleşir
Aga sen diziyi beğenmemiştin?
Ben çok severek izliyorum güzel dizi evet bazı sahneler öyle ama napacan işte...Izlemyorum zten aga ama her hafta artıyor yakında bbeb'i gecerdizi hosuma gitmeye basladi aslinda ama survivor var, bazı sahneleri cok amatör geliyo bana o ayrı
Ben çok severek izliyorum güzel dizi evet bazı sahneler öyle ama napacan işte...
Foruma çok az giriyon biraz daha aktif olsana?
Anladım.Aga ben aslında hep forumdayım ama misafir olarak. Yorum yapacağim zaman hesaba giriyorumtelden girdigim icin kendi kendine cikis yapiyo bazen
Aga ben aslında hep forumdayım ama misafir olarak. Yorum yapacağim zaman hesaba giriyorumtelden girdigim icin kendi kendine cikis yapiyo bazen
Sagol yaptım
'Beni hatırla' kısmını işaretle Serhat, o zaman kendi kendiliğinden çıkış yapmaz
survivorda akşam gönüllüler benim için bitti (DUYGU ve DAĞHAN ) ya nasıl böyle saygısız olabilirler oyunda bennu ben oynamak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum dedi kadın 42 yaşında 4 çocuklu böyle parkuru bu yaşta yapabildi duygu nasıl böyle saygısız olabilir kendi 27 yaşında bennu 42!kadın ilk defa ben kendimi kötü hissediyorum dedi ve doktora da gitmiş ama duygu kötü olsaydı doktor yanında olurdu dedi bu ne saygısızlık belki bennu yarışsaydı bayılabilirdi fatmagül ben oynamıyorum dediğinde bişey diyemedi ama yok neymiş bennu oynamak zorundaymış gönüllüleri zaten hiç sevmiyodum şimdi tamamen gözümden düştüler %100 ünlüler haklı bundan sonra duygunun ordan gitmesinden başka isteğim yok ümitte gayet güzel davrandı , konseydede duyguya gülme krizi geçirdim acun beyin yaptığı gibi yok neymiş ümit duyguya bennu kendini kötü hissediyor oynamak istemiyor deseymiş duygu bennuya geçmiş olsun neyin var gibi bişey diyecekmişyok daha neler yine aynı saygısızlığı yapacaktı.Furkan ve Yakup hala duygunu tarafında olduğunuzada inanamıyorum.
bundan sonra benim gözümde hiç bişey değil duygu ümit duyguya bennu kendini kötü hissediyor oynamak istemiyor deseymiş duygu bennuya geçmiş olsun neyin var gibi bişey diyecekmişduyguyu bende seviyorum ama dün konseyde konuştukça battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?