Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bennu'nun oyundan çekilmesi harbiden korkmasından hastalık falan hikaye...Duygunun gücünden korkuyorlar...
Korksunlarda zaten...
hoşgeldin kardeş.
Bennu'nun oyundan çekilmesi harbiden korkmasından hastalık falan hikaye...Duygunun gücünden korkuyorlar...
Korksunlarda zaten...
Aynen şoke oldum ya. Bir sunucu yarışmasına böyle davranır mı hiç. Resmen güldü Duygu'nun dediklerine. Neler oluyor ya..
Acun yine nasıl bi kalitede olduğunu gösterdi !
Ve Ümit sürekli Duygu'ya laf atmaya çalışıyor. Bu nedir yahu.
Dizi bu bölümüyle gayet iyiydi.Ancak Show saçma taktikler uyguluyor.Anlıklarda 4 görmesi pek bir şey değiştirmez.Biliyorsun ki önemli olan tns ve bu oranlardan aşağı alacağı da aşikar.Umarım yarın 2,5 reyting ve üzeri alır.Deniz dizimiz arap atı gibi sonradan açıldı 4`lere çıktı çok iyi bölümdü çok heyecanlıydı Show Türk`ten tekrar izliyorum. Sen nasıl buldun? @denizz19
Ümit kalıbının adamı değilmiş.
Acun yine nasıl bi kalitede olduğunu gösterdi !
Bakalım kim gidecek ünlülerden Yakup..
Bir gün Acun`un gerçek yüzünü herkes görürecek. Yavaş yavaşta ortaya çıkıyor Türk Bayrağı....
Aşk Emek İster bitti.Hiçbir şey anlamadım Show Tv'den.Yazık edecek diziye.
- - - Ekleme - - -
Dizi bu bölümüyle gayet iyiydi.Ancak Show saçma taktikler uyguluyor.Anlıklarda 4 görmesi pek bir şey değiştirmez.Biliyorsun ki önemli olan tns ve bu oranlardan aşağı alacağı da aşikar.Umarım yarın 2,5 reyting ve üzeri alır.
sms e kim kaldı @yakup09?
Acun pzt yapmıyomuydu dokunulmazlığı ? Salı varmı ki?
- - - Ekleme - - -
İnan soğudum yarışmadan.. Zor duygu için izliyorum. Zaten diğer programlarının yüzüne bile bakmıyorum.
Hayır yarın giden açıklanacak ve Salı ise yeni oyun..
Çok reklam vermedi ki.Aşk Emek İster bitti.Hiçbir şey anlamadım Show Tv'den.Yazık edecek diziye.
- - - Ekleme - - -
Dizi bu bölümüyle gayet iyiydi.Ancak Show saçma taktikler uyguluyor.Anlıklarda 4 görmesi pek bir şey değiştirmez.Biliyorsun ki önemli olan tns ve bu oranlardan aşağı alacağı da aşikar.Umarım yarın 2,5 reyting ve üzeri alır.