19 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22

Ben saygıdeğer BZÇ destekçilerine karşı her zaman ılımlı davrandım, hatta geçtiğimiz hafta @Bully beyciğime kardeş kardeş takılsın iki dizi demiştim.
Bu yüzden pek tabii tebrik edeceğim Dosi hanım.
Zaten Mucize Doktor hala harika gidiyor (hem reyting, hem senaryo olarak) o yüzden benim açımdan herhangi bir problem teşkil etmiyor Total'de zirveyi almanız.
@Aserat hem ironi, hem gönderme yapmış... Ancak görüyorum ki bu durum anlaşılmamış, kan dondurucu bir durum...

Çok göze batıyordu, lütfen daha kaliteli yapılsın.
Dizinizin ekibine iletin...

Teyzelerime hemen kolonya verelim.

Biz ona ironu demiyoruz, çatlamaktan ne diyeceğini şaşırma diyoruz
kendi paçanızı tebrik ederek kurtardınız. Bence Aserat'i kendi haline bırakın
herkesi bezdirdi çünkü

Reactions: Aserat and Sherlock
@Dosi fenasın heee, hemen hafızaya atmış, beklemişin heeeee 😂😂😂🙈🙈🙈 açıkçası şaşırdım, totalde minicik bir kayma olmuş, ama ab ve abc1 de 18 gördük gene... Elimizde o 2si kaldı valla.

Reactions: Dosi
Geçen hafta burun farkıyla geçmiştiniz.
Ben ve hafızama almak? yok ya hiç benlik birşey değil

Reactions: The_Erinch
ATV dizilerinin reytinglerinin şişirildiği de böylece ispatlanmış oldu. Osman'ın ve MD'nin yarısı kadar bile kitlesi olmayan BZÇ 17 reyting alıyor, gör de inan

Reactions: Emre Ozansoy
ATV dizilerinin reytinglerinin şişirildiği de böylece ispatlanmış oldu. Osman'ın ve MD'nin yarısı kadar bile kitlesi olmayan BZÇ 17 reyting alıyor, gör de inan
Hadi ordan be, BZÇ geçen sezon MD yokken de bu oranları alıyordu.

Dizimize uğurlu geldim cidden, zirveyi aldık.
@Ahmed @Forumdash @Bully

Aynen, Sherlock diğer kısımdan yazmaya çalıştı ama tantananın ne üstüne olduğunu hatırlatmıştım kendisine
AB tartişirdim ama sosyal medya odaklı olmaya başladiklari için artık önemsemiyorum. Yoksa en AB dizi aslında BZÇ
@Ahmed ile de dün gece kouşmuştuk kalitesi konusunda

Reactions: Ahmed and Dosi