19 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Yahu biz haftardır totalin kavgasını ettik, haliyle onun tantanası bu, sen yinede erdemli davranıp tebrik ettin, Aserat dizimizin konusunda 3 grupta da Mucize Doktor zirvede deyip kendini kandırıyor :F

Dizide 1 ay zaman atlaması oldu, olacak okadar sakal mevzusu :A :A
Teyzeler sevinçten unuttu virüsü :A

Ben saygıdeğer BZÇ destekçilerine karşı her zaman ılımlı davrandım, hatta geçtiğimiz hafta @Bully beyciğime kardeş kardeş takılsın iki dizi demiştim. :A Bu yüzden pek tabii tebrik edeceğim Dosi hanım. :A Zaten Mucize Doktor hala harika gidiyor (hem reyting, hem senaryo olarak) o yüzden benim açımdan herhangi bir problem teşkil etmiyor Total'de zirveyi almanız. :A @Aserat hem ironi, hem gönderme yapmış... Ancak görüyorum ki bu durum anlaşılmamış, kan dondurucu bir durum... :A

Çok göze batıyordu, lütfen daha kaliteli yapılsın. :A Dizinizin ekibine iletin... :A

Teyzelerime hemen kolonya verelim. :A

Evet bir itirazın mı var? :A
yok ben o diziye laf atmıyorum. İlgi alanım değil.
tek yapacağım eylem bu :
Dx8iRloW0AAOC4f.jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz and kerem
Ben saygıdeğer BZÇ destekçilerine karşı her zaman ılımlı davrandım, hatta geçtiğimiz hafta @Bully beyciğime kardeş kardeş takılsın iki dizi demiştim. :A Bu yüzden pek tabii tebrik edeceğim Dosi hanım. :A Zaten Mucize Doktor hala harika gidiyor (hem reyting, hem senaryo olarak) o yüzden benim açımdan herhangi bir problem teşkil etmiyor Total'de zirveyi almanız. :A @Aserat hem ironi, hem gönderme yapmış... Ancak görüyorum ki bu durum anlaşılmamış, kan dondurucu bir durum... :A

Çok göze batıyordu, lütfen daha kaliteli yapılsın. :A Dizinizin ekibine iletin... :A

Teyzelerime hemen kolonya verelim. :A
Biz ona ironu demiyoruz, çatlamaktan ne diyeceğini şaşırma diyoruz :A kendi paçanızı tebrik ederek kurtardınız. Bence Aserat'i kendi haline bırakın :A herkesi bezdirdi çünkü :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Aserat and Sherlock
@Dosi fenasın heee, hemen hafızaya atmış, beklemişin heeeee 😂😂😂🙈🙈🙈 açıkçası şaşırdım, totalde minicik bir kayma olmuş, ama ab ve abc1 de 18 gördük gene... Elimizde o 2si kaldı valla.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi fenasın heee, hemen hafızaya atmış, beklemişin heeeee 😂😂😂🙈🙈🙈 açıkçası şaşırdım, totalde minicik bir kayma olmuş, ama ab ve abc1 de 18 gördük gene... Elimizde o 2si kaldı valla.
Geçen hafta burun farkıyla geçmiştiniz.
Ben ve hafızama almak? yok ya hiç benlik birşey değil :A :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
ATV dizilerinin reytinglerinin şişirildiği de böylece ispatlanmış oldu. Osman'ın ve MD'nin yarısı kadar bile kitlesi olmayan BZÇ 17 reyting alıyor, gör de inan :F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Biraz uzun olabilir şimdiden uyarayım ama @Aserat ve @Sherlock 'u geçen haftaki hareketkerinden dolayı rezil etmezsem olmaz :A
ve başlıyoruz :Z
Reyting sonuçlarını gören Aserat ve Sherlock:
Ekli dosyayı görüntüle 76449

Aserat gidip caps yapmıştı benim ismimi yazarak ve BÇZ izleyicilerine ona şu cevabı verdim ve yine yanılmadım :A

Bir şey mi demiştin? :A

sen de arada kayna :A geçmiş olsun :A

şimdi o bakışı ben yapıyorum sana :A

demek ki zirveyi alabilmek için senin bu lafı demeni bekliyormuşuz ve @mrt-06 'nında diziyi yorumlarken aramıza katılmasına :A

Bu da bizim pozumuz :
Ekli dosyayı görüntüle 76450
poz ile yetinmeyiz tabiki. Oynayalım BZÇ ekibi :Z bundan sonra total kaçarsada bu zevki yaşamak harika oldu :Z
Ekli dosyayı görüntüle 76451
@Ahmed @serhatt @Forumdash @Bully @alperuz @vadikızı @kerem @Turkuazz @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @xemrexxx @eskici
Dizimize uğurlu geldim cidden, zirveyi aldık. :A @Ahmed @Forumdash @Bully

Aynen, Sherlock diğer kısımdan yazmaya çalıştı ama tantananın ne üstüne olduğunu hatırlatmıştım kendisine :A
AB tartişirdim ama sosyal medya odaklı olmaya başladiklari için artık önemsemiyorum. Yoksa en AB dizi aslında BZÇ :A @Ahmed ile de dün gece kouşmuştuk kalitesi konusunda:A

• Harika
Reactions: Ahmed and Dosi