19 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Yılmaz varken haddine mi düşmüş :A
kötürüm kalır inşallah :A
Senin kro belinden vuruldu bişey olmadı :F
Ayrıca
tayyip-erdogan-olsede-helvasini-yesek_1233184.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Reyting konusunu açanları pişman ettiriyoruz, kimi der niye bu dizinin/programın fotoğrafı yok, kimi der niye sadece erkeklerin fotoğrafı var (o kişide ben oluyorum :A zar zor kadın karakteri ayarlattırdım, dizide başrol olduğunu kanıtlamak zorunda bırakıldım :T: )
kimi de senin gibi bambaşka şeyler istiyor :A @Sherlock @MEnes @MasacRE @alperuz
ben alacağımı aldım, gerisi size ve onlara kalmış :A
Ben de her zamanki gibi diyorum ki bunların hiçbiri umrumda değil... :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Çukurova Totalde zirveyi almış. Ama çok ses getirdi. Geçen Annem Züleyha için ağlıyordu.:A

Mucize Doktor hala çok iyi gidiyor tebrik.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Totaldeki keskin savaşı Bzç kazanmış sonunda... Md böyle bir bölümde totalde zirveyi vermesi şaşırttı. Oranlar yüksek hepsi için ama atv tebrik ederim totalde aylar sonra yerini geri aldı, ab ve abc1 de md sıkıntı yok ama totalde demekki seyirci kayması var.

• Beğendim
Bir Zamanlar Çukurova atağa kalkmış, 16.35 reyting. :Z AB ve ABC1'de de +12 reyting... Muhteşem oranlar, kocaman tebrikler. Son bölümler tekrar olaylardan atağa kalktı, geçenlerde de demiştim. :Z @Forumdash

Mucize Doktor da iyi yükselmiş, atağa kalkmış. +18 reyting muhteşem, TOTAL grubunu da ufak bir reytingle kaçırmış zaten. Kocaman tebrikler ona da. :Z

Severek izlediğim iki dizinin de zirveyi bölüşmesine sevindim. :bhr:

Dizideki son olaylar ayrıca insanların evde olması Bir Zamanlar Çukurova'yı uçurmuş. :Z Dünkü bölüm çok dolu doluydu. :Z

Müge 8'i, Esra 7'i geçmiş.

• Harika
BZÇ’ye tebrikler. Haftalardır sinyalini veriyordu yükselişlerle. Zirveyi alacağı belliydi dün. Annemler kaç haftadır heyecanla izlediklerini söylediler. :D

MD hala harika gidiyor. :Z 18 reyting çok iyi. :Z

ATV dizileri iyice yükselmeye başladı kesin bir şey var. :A :A (FOX dizilerinin yüksek almasına tepki gösterenlere ithaf ediyorum. :A)

İki dizinin böyle çekişmesi Perşembe’ye heyecan kattı sonunda.

Foxun saçma sapan fragmanları, heyecanlı bölümler öncesi dahi o coşkuyu verememesi bu sonucu getirdi maalesef.