19 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
İki dizi de muhteşem reytingler almış. 👏
Müge Anlı total'de 8+ almış. Fatih Portakal ise abc'de 13+ gelmiş, diyecek söz yok ikisine de, tebrikler.

Reactions: Forumdash
Biraz uzun olabilir şimdiden uyarayım ama @Aserat ve @Sherlock 'u geçen haftaki hareketkerinden dolayı rezil etmezsem olmaz

ve başlıyoruz

Reyting sonuçlarını gören Aserat ve Sherlock:

Aserat gidip caps yapmıştı benim ismimi yazarak ve BÇZ izleyicilerine ona şu cevabı verdim ve yine yanılmadım

@Aserat
Zehirli oku attın, zamanında benim için böyle caps yapanların sonu pek iyi olmadı
şimdiden sana geçmiş olsun.
Çukurova için zirveyi bekleyenler şok.
Bu hafta bile zirveyi alamadıysa gelecek hafta Ali'nin babası gelince MD farkı açar yine.
Bir şey mi demiştin?

gelecek hafta MD nin konusu Ali Vefa ve Babası olduğundan fark açılacaktır.
sen de arada kayna
geçmiş olsun

şimdi o bakışı ben yapıyorum sana

Haftaya zirve bizim.
demek ki zirveyi alabilmek için senin bu lafı demeni bekliyormuşuz ve @mrt-06 'nında diziyi yorumlarken aramıza katılmasına

Bu da bizim pozumuz :

poz ile yetinmeyiz tabiki. Oynayalım BZÇ ekibi
bundan sonra total kaçarsada bu zevki yaşamak harika oldu

@Ahmed @serhatt @Forumdash @Bully @alperuz @vadikızı @kerem @Turkuazz @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @xemrexxx @eskici

Ne güzel ağız payı veriyorsun sen öyle

Ekibimiz muhteşem

Demek ki MD'den sıkılan yalnız ben değilmişim, BZÇ Total'i almış.
Tebikler, oynayın, göbecikleri atın

Olayların gidişinden belliydi zirveyi alacağımız, haftaya da bırakmayız inşallah. Sezon sonuna kadar bizim olsun zirveler.

Kız @Sherlock yok @MasacRE @MEnes @S.G.A.T. Tan önce korona kapmak için yollara düşmüş
bu korona seni @serhatt ı @Yiğitt i @xBUGRAx i @Silinmiş Üye u @vadikızı nı kesin öldürür
@Çiğdem zaten mefta virüsten
@Harunnn60 @alperuz

Çatlıyor doktorcular.

Reactions: Aserat and Dosi
Totalde fark çok çok az diğer gruplarda kapanmayacak kadar fark var hala mekanın sahibiyiz

Reactions: Aserat
İkisi de bir Kadın etmez.

İki grupta hala açık ara önde Mucize Doktor, bir grupta da çok az bir farkla geriye düşmüşüz. O yüzden çatlamayı gerektirecek bir durum göremiyorum.
Ama tebrik ederim tabii, belliydi BZÇ'nin bir noktada Total'de zirveyi alacağı. Tempoyu baya yükseltmişler sanırım sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla.

Teyzelerim bu tehlikeli günlerde fazla dip dibe göbecik atıyorlar yalnız, dikkat etsinler.

Bu arada dün televizyonda gezinirken gördüm, Demir'in bir sahnesinde böyle takma sakalı (nasıl ifade edeceğimi de bilemedim.
) mı ne vardı. Bir miktar gözlerim kanadı ve hoşuma gitmedi bu durum.

Reactions: Aserat and Dosi
Yahu biz haftardır totalin kavgasını ettik, haliyle onun tantanası bu, sen yinede erdemli davranıp tebrik ettin, Aserat dizimizin konusunda 3 grupta da Mucize Doktor zirvede deyip kendini kandırıyor

Dizide 1 ay zaman atlaması oldu, olacak okadar sakal mevzusu

Teyzeler sevinçten unuttu virüsü