19 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dizi keşke 8. Gün yayınlansaydı. Olmayan bir günde olmayan seyirci ile harika giderdi. Olmayan bi günün dizisini çekmek ne yaa

Ohhh beter olsun çok sevindim sen Çukur'un karşısına rakip koyarsan böyle bitirirsin dizini.

Başka bir gün olsa izlerdim ama Ay Yapım izlememize izin vermedi

Sen de seversin Yasak Elma'yı Zehra'yı bırak ona yer aç.
Zehra'yı sattın demek 😱
Ben genelde reytingi ortalama olanlari tercih ediyorun. Reyting için uzatılıp saçmalama ihtimali azaldığı için
bana 2 FOX dizisi yeter. Zehra bitsede fazlasına bulaşmam inşallah

Biraz büyü yav hala mı foxtan başka bi kanala bakmiyosun
En iyi kanal kendisi halen aramız çok iyi biliyorsun zamanında tek bir yarışma yapmıştı en iyi seyirci kim olacak diye ben olmuştum kısaca çok seviyorum onu
her dizimiz çok iyi sana da tavsiye ederim sen büyü KVP başlasa bile ilk iyi alır sonra düşer.

8.Günü gününden korkuyordum ben bu kadarda düşük almaz diye düşünüyordum şaşırdım yükselebileceğini düşünüyorum ama giderken aksiyon artarsa Yasak elmaya tebrikler 8.günü
geçmiş

8. Gün'e yazık oldu. Kanal bir çare bulmalı.

ATV'ye çok söyledim. Bu diziyi Cumaya koyun diye ama dinlemediler... Alsın ceremesini çeksin. AvM'nin kitlesi KÇ'di zaten... 5 reyting alırdı en kötü. AB zaten cuma rezalet durumda. Totalide parlak değil en kötüden 1 reyting fazla alıyor.

Tekrarların da kötü gitmesi üzdü. Gerçi Tekrarı bile Çukur'la çakişiyordu.
Potansiyeli olan bir dizi eğer keşfedilirse...Ama yönetmen Çağrı'nın karakterleri nedense sıcak gösteremiyor. BŞAG'da da böyleydi. Çekim konusunda özellikle ormandaki o sahneler muheteşemdi. Sisli puslu hava sanki GoT'daki Sam'in Ejderha Camını buldugu sahneyi hatırlattı. Öyle net bir kalitesi vardı. @Aserat @MEnes @Dosi @serhatt @Çiğdem- @YıldırıM Çekim konusunda geçekten cok başarılı bi yönetmen...
Diziyi sattık harika
@xemrexxx

dediklerinin hepsine katılıyorum

Aşk ve Mavi AB gurubunda 3-4 arası alıyor. 1 diye onamı dedin anlamadım?
Ve İsveç'te yayınlanmasına gelince, en az 10 bölüm olunca o iş ile ilgileneceğim. Bizde 1 bölümü 3-4 bölüme böldükleri için ideall

Son ve 20 Dakika yayınlandığı için neden 8. Gün olmasın.
"Son" yayınlanırken Ezel'den çok söz edildi ama bölüm sayısı fazla olduğu için sıcak bakmadılar. Bölümleri bölüp alt yazı ayarlamak çok zamanlarını alıyor.
Türk dizilerini seven gruplara tanıtım yaparım
birde Kanalı ararım, umarım birşeyler olur

AVM cumaları totalde 6 alıyor genelde artık. AVM pazartesi yayınlansa 5 alırdı diyorum. Bu yoğunluga rağmen sezon sonuna kadar kanalı idare ederdi. Cuma 8.gün taze kan olurdu. Özellikle AB grubunda

Kanal temsilcileri bizim temsilciler gibi oyalamazsa iyi taktik yurutursun