Dizi keşke 8. Gün yayınlansaydı. Olmayan bir günde olmayan seyirci ile harika giderdi. Olmayan bi günün dizisini çekmek ne yaa
Zehra'yı sattın demek 😱Sen de seversin Yasak Elma'yı Zehra'yı bırak ona yer aç.
İyi artık kına yakarsın. Aslında daha ciddi konuşacaktım ama tatsızlığa gerek yok deyip frenledim kendimi.Ek not
Kırgın seyirci 1 haftalık finalin intikamını tam tamına 8.gününde aldı
Haftaya YASAK ELMA 5 6 arası alır hazır mıyız ohohKaliteli dizinin reytingi düşük gelince herkesin çenesine vurmuş ayol neyse size kalitesiz dizilerinizle1000 2000 bölüm mutluluklar
isterse 10 alsın benim bu diziyle bi sorunum yokHaftaya YASAK ELMA 5 6 arası alır hazır mıyız ohoh
Biraz büyü yav hala mı foxtan başka bi kanala bakmiyosunHaftaya YASAK ELMA 5 6 arası alır hazır mıyız ohoh
En iyi kanal kendisi halen aramız çok iyi biliyorsun zamanında tek bir yarışma yapmıştı en iyi seyirci kim olacak diye ben olmuştum kısaca çok seviyorum onu her dizimiz çok iyi sana da tavsiye ederim sen büyü KVP başlasa bile ilk iyi alır sonra düşer.Biraz büyü yav hala mı foxtan başka bi kanala bakmiyosun
En iyi kanal kendisi halen aramız çok iyi biliyorsun zamanında tek bir yarışma yapmıştı en iyi seyirci kim olacak diye ben olmuştum kısaca çok seviyorum onu her dizimiz çok iyi sana da tavsiye ederim sen büyü KVP başlasa bile ilk iyi alır sonra düşer.
hem @vadikızı bilir diğer kanalların işi çok iyiyse netten gece hemen bakarım 01.00 de başlarım mesela gece
Can Kırıkları geliyor bomba gibiİyi artık kına yakarsın. Aslında daha ciddi konuşacaktım ama tatsızlığa gerek yok deyip frenledim kendimi.
8.Gün kesinlikle Cumartesi yayına sürülmeli Pazartesi NTC MEdya ailemize ait
Diziyi sattık harika @xemrexxxKırgın Çiçeklerin yokluğu belli olmuş @denizz19
8. Gün zorlu bir güne ve yine benzer kitleye sahip olan dizilere rakip geldi. Umarım artış yaşar. 4 reyting Atv için yeterli bir reyting olacaktır ve "Son" ile "20 dakika" dizileri havası var dizide. Onlarda kısa süren ama kaliteli dizilerdi. İsveç'te beğenildi o diziler ve kim bilir belki 8.Gün'de burada yayınlanır. Tam bizim buralara uyacak bir dizi
Yazın bizim SVT ile kontağa geçerim
dediklerinin hepsine katılıyorumATV'ye çok söyledim. Bu diziyi Cumaya koyun diye ama dinlemediler... Alsın ceremesini çeksin. AvM'nin kitlesi KÇ'di zaten... 5 reyting alırdı en kötü. AB zaten cuma rezalet durumda. Totalide parlak değil en kötüden 1 reyting fazla alıyor.
Tekrarların da kötü gitmesi üzdü. Gerçi Tekrarı bile Çukur'la çakişiyordu.
Potansiyeli olan bir dizi eğer keşfedilirse...Ama yönetmen Çağrı'nın karakterleri nedense sıcak gösteremiyor. BŞAG'da da böyleydi. Çekim konusunda özellikle ormandaki o sahneler muheteşemdi. Sisli puslu hava sanki GoT'daki Sam'in Ejderha Camını buldugu sahneyi hatırlattı. Öyle net bir kalitesi vardı. @Aserat @MEnes @Dosi @serhatt @Çiğdem- @YıldırıM Çekim konusunda geçekten cok başarılı bi yönetmen...
Diziyi sattık harika @xemrexxx
Aşk ve Mavi AB gurubunda 3-4 arası alıyor. 1 diye onamı dedin anlamadım?ATV'ye çok söyledim. Bu diziyi Cumaya koyun diye ama dinlemediler... Alsın ceremesini çeksin. AvM'nin kitlesi KÇ'di zaten... 5 reyting alırdı en kötü. AB zaten cuma rezalet durumda. Totalide parlak değil en kötüden 1 reyting fazla alıyor.
Tekrarların da kötü gitmesi üzdü. Gerçi Tekrarı bile Çukur'la çakişiyordu.
Potansiyeli olan bir dizi eğer keşfedilirse...Ama yönetmen Çağrı'nın karakterleri nedense sıcak gösteremiyor. BŞAG'da da böyleydi. Çekim konusunda özellikle ormandaki o sahneler muheteşemdi. Sisli puslu hava sanki GoT'daki Sam'in Ejderha Camını buldugu sahneyi hatırlattı. Öyle net bir kalitesi vardı. @Aserat @MEnes @Dosi @serhatt @Çiğdem- @YıldırıM Çekim konusunda geçekten cok başarılı bi yönetmen...
Diziyi sattık harika @xemrexxx
AVM cumaları totalde 6 alıyor genelde artık. AVM pazartesi yayınlansa 5 alırdı diyorum. Bu yoğunluga rağmen sezon sonuna kadar kanalı idare ederdi. Cuma 8.gün taze kan olurdu. Özellikle AB grubundaAşk ve Mavi AB gurubunda 3-4 arası alıyor. 1 diye onamı dedin anlamadım?
Ve İsveç'te yayınlanmasına gelince, en az 10 bölüm olunca o iş ile ilgileneceğim. Bizde 1 bölümü 3-4 bölüme böldükleri için ideall
Son ve 20 Dakika yayınlandığı için neden 8. Gün olmasın.
"Son" yayınlanırken Ezel'den çok söz edildi ama bölüm sayısı fazla olduğu için sıcak bakmadılar. Bölümleri bölüp alt yazı ayarlamak çok zamanlarını alıyor.
Türk dizilerini seven gruplara tanıtım yaparım birde Kanalı ararım, umarım birşeyler olur