19 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Zeynep Yılmaz'a havale ediyorum olmamışını. :A @Aserat
O zaman al bir tane daha. :Z İnsanlar 2018'de hala baştan çıkarma konusunu işleyen ve zekalarına hakaret eden bir dizi izlemek istiyorlarsa kendileri bilir biz 8. Gün'le mutluyuz. FOX'a kızmıştım ama izleyici böyle olunca bunları dayamasına şaşırmıyorum. :A
Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanal mı iflas edecek? 1 reytinglik isimizde bile 10 reytinglik dizinin reklam gelirini alıyoruz. :Z
İşte o dizi o kadar büyük patlayacak ki Mavi Top'un yeni dizi yapamaya yüzü kalmayacak. :Z

Valla yılın fiyaskosu olabilir o dizi. Muhteşem Yüzyıl 2 yapmışlar ama taklitler tutmuyor . Bunu Kosemde de gördük .
Kenanın konuşması Halit Ergencten esinlenme, dekor kostüm falan zaten aynı kişi tarafından ve mekanlar zaten Muhteşemin mekanları. Yani farklılık yok dizide. Bunun neresinde emek anlamadım.
Yeni dizi diye bildiğin MY'yi dayıyorlar ama izleyici Osmanlı tokadını yapıştırmasını bilir. :A

8.gün beklediğimden yüksek başlamış şaşırdım. Yasak elma yükselecektir Fox tekrar bombardımanına başlar Medyapımın Show la olan ilişkisi vardı bir ara şimdi Fox ile aynı oranı yakaladıklar bence

O zaman al bir tane daha. :Z İnsanlar 2018'de hala baştan çıkarma konusunu işleyen ve zekalarına hakaret eden bir dizi izlemek istiyorlarsa kendileri bilir biz 8. Gün'le mutluyuz. FOX'a kızmıştım ama izleyici böyle olunca bunları dayamasına şaşırmıyorum. :A

İşte o dizi o kadar büyük patlayacak ki Mavi Top'un yeni dizi yapamaya yüzü kalmayacak. :Z

İzlenmeyince seyirci aptal olur zaten. Diziyi aynı yapım şirketinin işinin, aynı tür dizilerin karşısına koyan yöneticiler aptal asıl. :A

Hangi kaliteli dizi tuttu ki 8. Gün de tutsun. Suskunlar, Uçurum , 20 Dakika ve bu. Ne yazık ki Türkiye cıvık cıvık aşk dizilerini, kenar mahalleli saç baş yolmali bagirmali sahneleri seviyor. Sinemada da Romantik Komedi . Ama bunlardan da öggg geldi yani.
O saydıkların seneler önceydi ve evet hala görüyoruzki Türkiye bu tarz dizilere daha hazır değil.
8.gün birazda yanlış zamanlamada ve yanlış günde geldi. Sezon başında başlasaydı eminim daha farklı oranlar alırdı.
Atv bol tekrar vermeliki oranlarında artış yaşansınm

Yasak Elma ile 8. Gün beklediğimin tersine başlamışlar yer olarak, Sırma Yanık yine bir zengin - fakir temalı diziyle karşımızda :A ( Fazilet Hanım ve Kızları, Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum. Asla Vazgeçmem'de öyle idi sanırım, izlemedim. )

Siyah Beyaz Aşk düşmeye başladı, diğer iki dizinin yerleri garanti zaten. Gündüz kuşağında da çökük Kanal D. Gelinler de fayda etmedi.

8.Gün dediğim gibi Kırgın Çiçeklerden daha iyi gidemezdi :A Atv pişman oldu :A

Yasak Elma tutmuş ya la :A

Ay yapım neyin kafasını yaşıyodu ki zaten ? Kendi dizisinin ve aynı türden bir dizinin karşısına gidip bu diziyi koymak nedir ?

Yasak Elma ile 8. Gün beklediğimin tersine başlamışlar yer olarak, Sırma Yanık yine bir zengin - fakir temalı diziyle karşımızda :A ( Fazilet Hanım ve Kızları, Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum. Asla Vazgeçmem'de öyle idi sanırım, izlemedim. )

Siyah Beyaz Aşk düşmeye başladı, diğer iki dizinin yerleri garanti zaten. Gündüz kuşağında da çökük Kanal D. Gelinler de fayda etmedi.

Melis Civelek yazıyor Yasak Elma'yı aynı kafadalar. :A

Haftaya da yeni diziler düşürür merak etme :A 8. Gün tutmamış gerçi, yanlış gün seçimi yapımın kulağına küpe olur artık. :A
Aaa Pazartesi tutmucağı belliydi ama dün gece izleyip dizinin benden onay alamadını söylemiştim Oyüzden şaşırmadım :A

Sen izlemişmiydin :A

8.Gün yanlış bir zamanda ve günde başladı, total grubuna hitap eden bir dizi olmadığı kesin ama ab grubunda 4 reyting üstüne çıkabilir diye düşünüyorum.

Aaa Pazartesi tutmucağı belliydi ama dün gece izleyip dizinin benden onay alamadını söylemiştim Oyüzden şaşırmadım :A

Sen izlemişmiydin :A
Şuan yeni dizilere "OFF" butonunda hazıra geçer durumdayım. :A İzlediğim topu topu 4 dizi var, onlarada yetişene helal olsun. :A