19 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bolumde superdi oysa hele cerrahpasa sarkisi oncesi Tayyar ve Orhan sahnesi mukemmeldi. Orhanin kanser oldugunu ogreniyor Tayyar ve resmen icime isledi o sahne
tek diyecegim gercekten bunca emegi gormezden gelen halkin kor oldugu.

diziyi yazın izleyecektim ? çatır çatır spoi veriyorsun
)

Kara Para Aşk baya yükselmiş Tebrikler

Muhteşem Yüzyıl da iyi gitmiş

Zeytin Tepesi final olabilir çok kötü gitmiş

Ankaranın Dikmeni de biraz düşsede iyi gitmiş

Sevdaluk böyle giderse bitebilir!

MY total olmuş
@xemrexxx Geçen hafta bunun sinyalini AB ile Total'in %0.014689809 farkıyla göstermişti. Şimdi total olmuş bayaa farkla
Çok değil 2 hafta önce #Karadayı için rakip gelince hemen çöküyor deniliyordu. Rakip gelince kimin çöktüğü de belli oldu

Gerçi #Karadayı'nın düşme sebebinin en çok nedeninin 1-15 Mart ortalamalarindaki tabloda belliydi.Survivor'ın reyting kaynaiği ergenler yada çocuklar oldugu da belli oldu

Neyse gelelim KPA'nın başarisina. gayet güzel ilerlemiş.Çocuklari ilgilendiren bir olay olmayınca reytinginin bu kadar düşmesi doğal. KPA'nın normal yayın akişindaki reytinglerin de görmek gerek

https://fav10.net/forum/threads/Çarşambanın-kaderi-yılmaz-Şahinin-elinde.213733/

ben dizinin ederinin farkındayım
ayrıca bu rakipler my yi düşürecek seviyede değil
sevdaluk 6.66 ile başladığında dizi 0.8-1 reyting artmıştı

kpa yı izleyen baya çoluk çocuk var
engin-tuba fanları neci oluyor acep

Çoluk çocuk işi olup olmadiğini eğer listeye girersee 2 haftalık reyting tablolarinda görürüz zaten
O yuzden daha çok kusuratlı oranlarla yaptiğin yorumlara değindim

Çoluk çocuk işi olup olmadiğini eğer listeye girersee 2 haftalık reyting tablolarinda görürüz zaten
O yuzden daha çok kusuratlı oranlarla yaptiğin yorumlara değindim
valla çoluk çocuğun izlemediği kaliteli dizilerde iki şey vardır;senaryo ve oyunculuk
senaryo için erken ancak kpa da oyunculuk adına pek bişi yok
neyse bu arada karadayıyı ab yapan oyuncularmış (bence daha çok bergüzar
) görüldüğü gibi aynı senaristlerin aynı yapım şirketine yaptırdığı sıfır dizi total

Çok erken

bence değil
my bittikten sonra ab olunca dizi gerçek anlamda ab dizisi olmayacak
Yok ben o manada demiyorum zaten. 8.10.bölümde olsa "hee doğru" derdim ama daha 2.bölümdeyiz. Kaldı ki erken bitiyor.Eğer haftaya uzarsa özeti filan AB olur

Senaryo öyle çok kulak tırmalıyordu ki 6 yaş sınırı gibi replikler vrdı ve berbattı.

Ben baya atladım bölümü.Oyuncularda bir felakette muhtemelen Vahide ve Meltem'den dolayıdır çok kötüydüler.

My total olmuş böyle devam eder umarım.

Kara Para Aşk tekrarları kötü gitmesine rağmen yükseliş yakalamayı başarmış.

Ankara'nın Dikmeni tekrarları iyi gitmesine rağmen biraz düşmüş haftaya yükselir umarım.

Sevdaluk ve Kızılelma yine kötü sonuçlar almışlar..

Zeytin Tepesi 2 haftaya gidici gibi..

elemin kederin nasıl