Maskeli Fedai
Favori Üye
herkeze söyledim yorumumda sadece sana değil ayrıca sen başlatmadın ama kullanuyosun neden?Bana bunlari yazmana gerek yok, ben biliyorum bunlari. Bu forumda TOTAL olmus, AB olmus laflarini baslatanlara söyleyeceksin bunlari ki, anlasinlar
Senin tepkin nedense ya pazartesi yada carsamba günü oluyor. Ilginc olan bu.
herkeze söyledim yorumumda sadece sana değil ayrıca sen başlatmadın ama kullanuyosun neden?
ha okumuş ha zengin farketmez yani tüm türkiye yanlış seçim yapıyo öyle mi ben söylicemi söyledim yorumlarımdaA/B zengin kısım değil. Okumuş, dünyagörüşlü kişiler. Doğruyu seçen, herşeye inanmayan kişiler.
Normal TV seçimleri olsaydı Küçük Gelin, Şefkat Tepe falan izlemezdiler. 😉
°°°mobil mesaj°°°
yinede bence kullanma iyi bişey değilBen o birilerine inat olsun diye kullaniyorum
Çok gördük okuyup geçinemeyenleri de, okumayıp karanlık yollardan para kazananları da.ha okumuş ha zengin farketmez yanı tüm tükiye yanlış seçim yapıyo öyle mi ben söylicemi söyledim yorumlarımda
yinede bence kullanma iyi bişey değil
benim demek istediğimle zerre alakası yok artık bişey demiyorum ne yapayım anlamıyosanızÇok gördük okuyup geçinemeyenleri de, okumayıp karanlık yollardan para kazananları da.
°°°mobil mesaj°°°
Niye öldürdün şimdi diziyi. )MY düşüşe devam ediyor ama fark hala büyük, dizinin "ölü"sü geçilmiyor be, ne büyük dizi maşallah )
öyle diyorlar ondan dedim )Niye öldürdün şimdi diziyi. )
Bolumde superdi oysa hele cerrahpasa sarkisi oncesi Tayyar ve Orhan sahnesi mukemmeldi. Orhanin kanser oldugunu ogreniyor Tayyar ve resmen icime isledi o sahne tek diyecegim gercekten bunca emegi gormezden gelen halkin kor oldugu.KPA nın yükselmiş olması sevindirici ama AB grubunda düşük almış en az 7 reyting alması lazımdı ..
MY standart mustafa öncesi reytingine ulaşmış zaten 16 ya çıkması mustafa etkisiydi 9 da kalması ise nurbanu etkisidir nurbanu olmasa 2 reytinge kadar düşerdi
sevadaluk coşmuş zaptedene aşkolsun @denizz19 sevinçten taklalar atıyordur