19 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarş nın ağır ab si merhamet gidince çarşambada ab dizisi kalmadı. :kiki: hepsi total :A

MY heycanlı bölüme rağmen düşmüş ama çok rahat zirvede yer almış yine total 9.5 ab 9.18 almış
kpa bu hafta oranlarını arttırmış total 6.2ye ab 5.84e yüseklmiş tebrikler
ad düşmeye başlamış bile total 5.54e ab 5.38e düşmüş düşüş devam edecektir
zt totalde 2.97 reyting ile 18.olmuş abde 3.26 oranıyla 10.olmuş fena değil ama iyi de değil
süper dadı total 1.87 reyting ile 8.5 share almış ab grubunda 2.13 oranla 10.2 share gayet iyi

Son düzenleme:
Kara Para Aşk yükselmiş Tebrikler. Demiştim yükselecek diye. :D *Dream*

Ama tekrarları düşük reytingli dizilerin ardından yayınlandı diye iyi gitmedi.

Ankaranın Dikmeni A/B'de neredeyse aynı galiba (b) totalde düşmüş.

Dipnot: Ama unutmayalım. Yeni dizi olmasına karşın reklam verdi Ankaranın Dikmeni. KPA da onun reklam arasında 7 almıştı.

Muhteşem total dizisi olmuş. :A @xemrexxx

°°°mobil mesaj°°°

KPA gayet iyi gitmiş. Geçen haftaya göre yükseliş var. Kötü gitmiş diyenler KPA'nin MY'den reyting çalmasını hazmedememiş bence 😉

KPA daha da yükselecektir bölümler ilerledikçe.

Ankara'nın Dikmeni tahmin edildiği gibi düşüş yaşamış. Daha da düşer umarım çünkü bu kalitede bir dizinin varlığı Türk dizi kalitesini aşağı çekiyor.

KPA yükselmiş sevindim...

MY dahada altına inmez en fazla 7 lere iner onuda zannetmiyorum,süper bir bölümdü ayrıca...

AD bu haftaya mahsus düşmüş haftaya artacaktır..çok güzel bir komedi işi umarım uzun soluklu olur....

Sevdaluk'um noldu sana?? off :( niye düşerki şu dizi anlamadım gitti....halbuki o karadeniz atmosferi süper işleniyor....

Kızıl Elma geçen hafta ab de 4 üstü aldı bu hafta 3 bile alamamış düşmüş...

Zeytin Tepesi bitmeli bu reytinglerle ilerlemez yükselmezse...

My total mi olmuş ney ? :A ve haftalardır süren düşüşünün önüne geçememiş, yaklaşık 6-7 haftadır düşüyor hiç durmadan.:) ve 10 altında. :A

kpa çok iyi bi yükseliş yakalamış. :) total olmuş ama sürekli yükselmesi iyi. :) ve dikmeni geçmişiz. :A

@mrt-06 dikmen yükseldi diyodun ama düşmüş? :):) gani daha 2. Haftasında düşmeye başlamış. :A

sevdaluk vasatında vasatı. Bu oranlarla devam edemez. :) keza aynı durum kızılelma için de geçerli. :) osman sınav yine mi olmadı ?:F

Zeytin, merhametin yarı oranıni bile alamamış.. :) haftaya biter. :A
Her türlü Kanal D'yi idare eder Gani, merak etme. :)

KPA yükselmiş sevindim...

MY dahada altına inmez en fazla 7 lere iner onuda zannetmiyorum,süper bir bölümdü ayrıca...

AD bu haftaya mahsus düşmüş haftaya artacaktır..çok güzel bir komedi işi umarım uzun soluklu olur....

Sevdaluk'um noldu sana?? off :( niye düşerki şu dizi anlamadım gitti....halbuki o karadeniz atmosferi süper işleniyor....

Kızıl Elma geçen hafta ab de 4 üstü aldı bu hafta 3 bile alamamış düşmüş...

Zeytin Tepesi bitmeli bu reytinglerle ilerlemez yükselmezse...
Geç kaldılar, Sevdaluk sezonun en iyi açılışını yapan dizilerinden oldu ama değerlendiremedi maalesef, o kadroya bu senaryo harcandı resmen..

Geç kaldılar, Sevdaluk sezonun en iyi açılışını yapan dizilerinden oldu ama değerlendiremedi maalesef, o kadroya bu senaryo harcandı resmen..
Kesinlikle öyle oldu 2.bölümü bozarsa olacağı buydu.. zaten dizilerin sağlam kitle edinebilmesi için ilk 5 bölüm izletsin sora saçmalasada toparlanır...ama 2.bölümden bopzarsan kitle kaybına uğraman hiçde kaçınılmaz olur....

Son düzenleme:
Kara Para Ask yükselmis gayet iyi gidiyor dizi. Önceden demistim 5+ aldigi sürece sorun yok :)

MY, KPA basladigindan itibaren AB olamiyor, TOTAL dizisi oldu. Ne ilginc :) :)

**Kara Para Aşk müthiş yükselmiş. :Z İlk bölüm reytingi düşük diye, dizi beklediğim gibi çıkmadı beğenmedin diyenlere bakmayın siz. :) Onlar reytinge göre konuşur izlemezler. :)

2.bölüm yükselince hemen Kpa'cı olmuşlar yine bakın. :)

Dizi çok iyi gidiyor, yine karakterleri gördük söylenilen yalanları gördük. :) Sıra Ömer ve Elif ortaklığına geldi. O da olursa tadından yenmez. :Z

3.bölüm fragmanı da çok iyi. :)

**Muhteşem düşüvermiş ve totalci olmuş yine(bu kaçıncı yahu), diyorum size çakma a/b dizisi diye. :A

**Kanal d'nin tepelerine ve dikmenine karlar yağmış. :A

Son düzenleme:
ya ben varya şu yorumları hiç mi hiç anlamıyorum ya yorumların %90ı ,,MY total olmuş,, ya cidden abartmanın bukadarı ya ben total yüksek olunca seviniyorum siz dalga geçiyomuş gibi ,,total olmuş,, ya bu demektir ki MYyi Tüm Türkiye o küçük ablik kısımdan daha çok izlemiş buna da sevinmemiz lazım bi laf almış başını gidiyo ne var bunda olduysa siz o kadar zengin misiniz ki Tüm Türkiye (zengin,fakir) hepsi izleyince dalga geçiyosunuz valla ben değilim bunda da dalga geçilecek bişey görmüyorum Total - Tüm Türkiye demektir , Ab ise sadece zenginlerin izlediği %8lik bi parça yani tüm türkiyenin mi ne izlediği önemli bu totalde zengin,fakir herkez var yoksa o az zenginlerin mi ya ben bu yorumlarla ne demek istendiğini anlamıyorum hiç te anlamicam :bilmem: olmuş sa olmuş sonuçta 9.5 almış bu demektir açık ara akşam en çok izlenmiş
yani 20 yorum yapıldıysa reytinglerin açıklandığından bu yana 15i ,,MY total olmuş,, ya bırakın bu işleri kpa,ad MYyi geçecekti ve geçemedi şimdi de gruplara değiştirdiniz olayı yapmayın Allah aşkına ya sonuç olarak total 9.5 ab 9.1 reytingle en çok izlenen

Son düzenleme:
:):)

ya ben varya şu yorumları hiç mi hiç anlamıyorum ya yorumların %90ı ,,MY total olmuş,, ya cidden abartmanın bukadarı ya ben total yüksek olunca seviniyorum siz dalga geçiyomuş gibi ,,total olmuş,, ya bu demektir ki MYyi Tüm Türkiye o küçük ablik kısımdan daha çok izlemiş buna da sevinmemiz lazım bi laf almış başını gidiyo ne var bunda olduysa siz o kadar zengin misiniz ki Tüm Türkiye (zengin,fakir) hepsi izleyince dalga geçiyosunuz valla ben değilim bunda da dalga geçilecek bişey görmüyorum Total - Tüm Türkiye demektir , Ab ise sadece zenginlerin izlediği %8lik bi parça yani tüm türkiyenin mi ne izlediği önemli bu totalde zengin,fakir herkez var yoksa o az zenginlerin mi ya ben bu yorumlarla ne demek istendiğini anlamıyorum hiç te anlamicam :bilmem: olmuş sa olmuş sonuçta 9.5 almış bu demektir açık ara akşam en çok izlenmiş
yani 20 yorum yapıldıysa reytinglerin açıklandığından bu yana 15i ,,MY total olmuş,, ya bırakın bu işleri kpa,ad MYyi geçecekti ve geçemedi şimdi de gruplara değiştirdiniz olayı yapmayın Allah aşkına ya sonuç olarak total 9.5 ab 9.1 reytingle en çok izlenen
Şimdi mi birden total değere bindi? Stat ana haber ab de 1. Olunca keşke o zaman da totalden bahsedip, ab'nin değersiz %8 lik kısmına vurgu yapsaydın. :):)

Kpa yarım saat kisalip özetli yayınlarına yükselmesi Normal ilk bölümün ilk saati cidden sıkıcıydı.. Bu bölüm sıkıcı bölümler atılınca daha izlenici bir dizi çıkmış. kpa nin en büyük şansı ilk hafta da yazdığım gibi muhteşemdi ölecek kimsenin kalmaması))) kpa hiç bişey vadetmiyor bu kadar iyi oyuncu bir araya toplamış alsın o kadan alsın reyting

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tepkini diger günlerde MY'ci arkadaslarin diger dizilere "total dizisi olmus" dediginde de bekleriz :)