Her türlü Kanal D'yi idare eder Gani, merak etme.My total mi olmuş ney ? ve haftalardır süren düşüşünün önüne geçememiş, yaklaşık 6-7 haftadır düşüyor hiç durmadan. ve 10 altında.
kpa çok iyi bi yükseliş yakalamış. total olmuş ama sürekli yükselmesi iyi. ve dikmeni geçmişiz.
@mrt-06 dikmen yükseldi diyodun ama düşmüş? gani daha 2. Haftasında düşmeye başlamış.
sevdaluk vasatında vasatı. Bu oranlarla devam edemez. keza aynı durum kızılelma için de geçerli. osman sınav yine mi olmadı ?
Zeytin, merhametin yarı oranıni bile alamamış.. haftaya biter.
Geç kaldılar, Sevdaluk sezonun en iyi açılışını yapan dizilerinden oldu ama değerlendiremedi maalesef, o kadroya bu senaryo harcandı resmen..KPA yükselmiş sevindim...
MY dahada altına inmez en fazla 7 lere iner onuda zannetmiyorum,süper bir bölümdü ayrıca...
AD bu haftaya mahsus düşmüş haftaya artacaktır..çok güzel bir komedi işi umarım uzun soluklu olur....
Sevdaluk'um noldu sana?? off niye düşerki şu dizi anlamadım gitti....halbuki o karadeniz atmosferi süper işleniyor....
Kızıl Elma geçen hafta ab de 4 üstü aldı bu hafta 3 bile alamamış düşmüş...
Zeytin Tepesi bitmeli bu reytinglerle ilerlemez yükselmezse...
Kesinlikle öyle oldu 2.bölümü bozarsa olacağı buydu.. zaten dizilerin sağlam kitle edinebilmesi için ilk 5 bölüm izletsin sora saçmalasada toparlanır...ama 2.bölümden bopzarsan kitle kaybına uğraman hiçde kaçınılmaz olur....Geç kaldılar, Sevdaluk sezonun en iyi açılışını yapan dizilerinden oldu ama değerlendiremedi maalesef, o kadroya bu senaryo harcandı resmen..
Bir kaç haftaya her dizisi gibi çökeceğini bildiğim için merak etmiyorum zatenHer türlü Kanal D'yi idare eder Gani, merak etme.
Ok.Bir kaç haftaya her dizisi gibi çökeceğini bildiğim için merak etmiyorum zaten
Şimdi mi birden total değere bindi? Stat ana haber ab de 1. Olunca keşke o zaman da totalden bahsedip, ab'nin değersiz %8 lik kısmına vurgu yapsaydın.ya ben varya şu yorumları hiç mi hiç anlamıyorum ya yorumların %90ı ,,MY total olmuş,, ya cidden abartmanın bukadarı ya ben total yüksek olunca seviniyorum siz dalga geçiyomuş gibi ,,total olmuş,, ya bu demektir ki MYyi Tüm Türkiye o küçük ablik kısımdan daha çok izlemiş buna da sevinmemiz lazım bi laf almış başını gidiyo ne var bunda olduysa siz o kadar zengin misiniz ki Tüm Türkiye (zengin,fakir) hepsi izleyince dalga geçiyosunuz valla ben değilim bunda da dalga geçilecek bişey görmüyorum Total - Tüm Türkiye demektir , Ab ise sadece zenginlerin izlediği %8lik bi parça yani tüm türkiyenin mi ne izlediği önemli bu totalde zengin,fakir herkez var yoksa o az zenginlerin mi ya ben bu yorumlarla ne demek istendiğini anlamıyorum hiç te anlamicam olmuş sa olmuş sonuçta 9.5 almış bu demektir açık ara akşam en çok izlenmiş
yani 20 yorum yapıldıysa reytinglerin açıklandığından bu yana 15i ,,MY total olmuş,, ya bırakın bu işleri kpa,ad MYyi geçecekti ve geçemedi şimdi de gruplara değiştirdiniz olayı yapmayın Allah aşkına ya sonuç olarak total 9.5 ab 9.1 reytingle en çok izlenen
ya ben varya şu yorumları hiç mi hiç anlamıyorum ya yorumların %90ı ,,MY total olmuş,, ya cidden abartmanın bukadarı ya ben total yüksek olunca seviniyorum siz dalga geçiyomuş gibi ,,total olmuş,, ya bu demektir ki MYyi Tüm Türkiye o küçük ablik kısımdan daha çok izlemiş buna da sevinmemiz lazım bi laf almış başını gidiyo ne var bunda olduysa siz o kadar zengin misiniz ki Tüm Türkiye (zengin,fakir) hepsi izleyince dalga geçiyosunuz valla ben değilim bunda da dalga geçilecek bişey görmüyorum Total - Tüm Türkiye demektir , Ab ise sadece zenginlerin izlediği %8lik bi parça yani tüm türkiyenin mi ne izlediği önemli bu totalde zengin,fakir herkez var yoksa o az zenginlerin mi ya ben bu yorumlarla ne demek istendiğini anlamıyorum hiç te anlamicam olmuş sa olmuş sonuçta 9.5 almış bu demektir açık ara akşam en çok izlenmiş
yani 20 yorum yapıldıysa reytinglerin açıklandığından bu yana 15i ,,MY total olmuş,, ya bırakın bu işleri kpa,ad MYyi geçecekti ve geçemedi şimdi de gruplara değiştirdiniz olayı yapmayın Allah aşkına ya sonuç olarak total 9.5 ab 9.1 reytingle en çok izlenen
Valla ben hep TOTAL'i savunurum, burda sizin verdiğiniz tepki doğru @xemrexxx her fırsatta Karadayı'ya bu yönde eleştiriler yapıyordu. Intikam.Bu tepkini diger günlerde MY'ci arkadaslarin diger dizilere "total dizisi olmus" dediginde de bekleriz