19 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bolumde superdi oysa hele cerrahpasa sarkisi oncesi Tayyar ve Orhan sahnesi mukemmeldi. Orhanin kanser oldugunu ogreniyor Tayyar ve resmen icime isledi o sahne :( tek diyecegim gercekten bunca emegi gormezden gelen halkin kor oldugu.

diziyi yazın izleyecektim ? çatır çatır spoi veriyorsun :))

Kara Para Aşk baya yükselmiş Tebrikler:)
Muhteşem Yüzyıl da iyi gitmiş:)
Zeytin Tepesi final olabilir çok kötü gitmiş:(
Ankaranın Dikmeni de biraz düşsede iyi gitmiş:)
Sevdaluk böyle giderse bitebilir!

MY total olmuş:X @xemrexxx Geçen hafta bunun sinyalini AB ile Total'in %0.014689809 farkıyla göstermişti. Şimdi total olmuş bayaa farkla:X Çok değil 2 hafta önce #Karadayı için rakip gelince hemen çöküyor deniliyordu. Rakip gelince kimin çöktüğü de belli oldu:)

Gerçi #Karadayı'nın düşme sebebinin en çok nedeninin 1-15 Mart ortalamalarindaki tabloda belliydi.Survivor'ın reyting kaynaiği ergenler yada çocuklar oldugu da belli oldu:X

Neyse gelelim KPA'nın başarisina. gayet güzel ilerlemiş.Çocuklari ilgilendiren bir olay olmayınca reytinginin bu kadar düşmesi doğal. KPA'nın normal yayın akişindaki reytinglerin de görmek gerek:X

MY total olmuş:X @xemrexxx Geçen hafta bunun sinyalini AB ile Total'in %0.014689809 farkıyla göstermişti. Şimdi total olmuş bayaa farkla:X Çok değil 2 hafta önce #Karadayı için rakip gelince hemen çöküyor deniliyordu. Rakip gelince kimin çöktüğü de belli oldu:)

Gerçi #Karadayı'nın düşme sebebinin en çok nedeninin 1-15 Mart ortalamalarindaki tabloda belliydi.Survivor'ın reyting kaynaiği ergenler yada çocuklar oldugu da belli oldu:X

Neyse gelelim KPA'nın başarisina. gayet güzel ilerlemiş.Çocuklari ilgilendiren bir olay olmayınca reytinginin bu kadar düşmesi doğal. KPA'nın normal yayın akişindaki reytinglerin de görmek gerek:X
https://fav10.net/forum/threads/Çarşambanın-kaderi-yılmaz-Şahinin-elinde.213733/

ben dizinin ederinin farkındayım :X ayrıca bu rakipler my yi düşürecek seviyede değil:) sevdaluk 6.66 ile başladığında dizi 0.8-1 reyting artmıştı :)

kpa yı izleyen baya çoluk çocuk var :) engin-tuba fanları neci oluyor acep:X

https://fav10.net/forum/threads/Çarşambanın-kaderi-yılmaz-Şahinin-elinde.213733/

ben dizinin ederinin farkındayım :X ayrıca bu rakipler my yi düşürecek seviyede değil:) sevdaluk 6.66 ile başladığında dizi 0.8-1 reyting artmıştı :)

kpa yı izleyen baya çoluk çocuk var :) engin-tuba fanları neci oluyor acep:X

Çoluk çocuk işi olup olmadiğini eğer listeye girersee 2 haftalık reyting tablolarinda görürüz zaten:X O yuzden daha çok kusuratlı oranlarla yaptiğin yorumlara değindim:X

Çoluk çocuk işi olup olmadiğini eğer listeye girersee 2 haftalık reyting tablolarinda görürüz zaten:X O yuzden daha çok kusuratlı oranlarla yaptiğin yorumlara değindim:X
valla çoluk çocuğun izlemediği kaliteli dizilerde iki şey vardır;senaryo ve oyunculuk :) senaryo için erken ancak kpa da oyunculuk adına pek bişi yok :X neyse bu arada karadayıyı ab yapan oyuncularmış (bence daha çok bergüzar:A) görüldüğü gibi aynı senaristlerin aynı yapım şirketine yaptırdığı sıfır dizi total:)

valla çoluk çocuğun izlemediği kaliteli dizilerde iki şey vardır;senaryo ve oyunculuk :) senaryo için erken ancak kpa da oyunculuk adına pek bişi yok :X neyse bu arada karadayıyı ab yapan oyuncularmış (bence daha çok bergüzar:A) görüldüğü gibi aynı senaristlerin aynı yapım şirketine yaptırdığı sıfır dizi total:)
Çok erken :X

Muhteşem Yüzyıl yine uzak ara zirvenin sahibi olmuş, tebrik ederim.. @sokak sanati niye beğenmedin.. :)

Kara Para Aşk 2. bölümü ile yükselmeyi başarmış, tebrik ederim..

Sevdaluk vasat altında, ne kadar iyi başlamıştı oysa ki, yazık oldu ne diyelim..

Umutsuz Ev Kadınları yine fiyasko.. :)

Senaryo öyle çok kulak tırmalıyordu ki 6 yaş sınırı gibi replikler vrdı ve berbattı.:(
Ben baya atladım bölümü.Oyuncularda bir felakette muhtemelen Vahide ve Meltem'den dolayıdır çok kötüydüler.:(

My total olmuş böyle devam eder umarım. :A

Kara Para Aşk tekrarları kötü gitmesine rağmen yükseliş yakalamayı başarmış.

Ankara'nın Dikmeni tekrarları iyi gitmesine rağmen biraz düşmüş haftaya yükselir umarım.

Sevdaluk ve Kızılelma yine kötü sonuçlar almışlar..

Zeytin Tepesi 2 haftaya gidici gibi..

My total olmuş böyle devam eder umarım. :A

Kara Para Aşk tekrarları kötü gitmesine rağmen yükseliş yakalamayı başarmış.

Ankara'nın Dikmeni tekrarları iyi gitmesine rağmen biraz düşmüş haftaya yükselir umarım.

Sevdaluk ve Kızılelma yine kötü sonuçlar almışlar..

Zeytin Tepesi 2 haftaya gidici gibi..
elemin kederin nasıl :A