19 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu tepkini diger günlerde MY'ci arkadaslarin diger dizilere "total dizisi olmus" dediginde de bekleriz
eger istedigin buysa tamam ozaman iste bugun herkeze soyluyorum;
Bu sizin soylediklerinizin bi mantikli aciklamasi var o da, tum forum o kadar zengin ki buradaki herkes bu %8lik kisimin icinde ki, tum Turkiyenin izledigi diziyi yani su Ablik kisimdan daha cok izledigi diziyi komik goruyosunuz, alay konusu yapiyosunuz herkez dalgasini geciyo, bu nekadar kotu bisey yani kusura bakmayin ama bu demek tum turk halkiyla dalga gecmek o zenginleri yukarilara cikarmak bu. Kisacasi Tum Turkiyenin izledigi dizi pis,kotu,kalitesiz ama zengin grubunun izledigi dizi yere goge sigdirilamaz kalitede,muhtesem dizi oluyo yani bu demektir benim anladigim bu oysaki tem tersi olmasi lazimken.

A/B zengin kısım değil. Okumuş, dünyagörüşlü kişiler. Doğruyu seçen, herşeye inanmayan kişiler.

Normal TV seçimleri olsaydı Küçük Gelin, Şefkat Tepe falan izlemezdiler. 😉

°°°mobil mesaj°°°

reytingleri görünce anticilerin yüz ifadesi
@mrt-06 @HachiKo @yatutarsa

yine gol değil sanırsam ondan sebepsiz yere
'ler
128 hafta oldu sabredin 9 ya da 11 hafta kaldı sayılı gün çabuk geçer
)))

Bana bunlari yazmana gerek yok, ben biliyorum bunlari. Bu forumda TOTAL olmus, AB olmus laflarini baslatanlara söyleyeceksin bunlari ki, anlasinlar

Senin tepkin nedense ya pazartesi yada carsamba günü oluyor. Ilginc olan bu.

ne ka hürrem teyzeyi gösterirler o ka total olurlar çare yok

bu hürrem kardeşler kundura hürrem bize nike olanı lazım inşallah final bölümüne göreceğiz
Öyle olur mu ya? Ikisi de Hürrem işte..

TOTAL, AB affetmez Muhteşem Yüzyıl her türlü zirvede 4. sezonunda bir dizi, halen zirvedeyse tebrik edilmeli..

Öyle olur mu ya? Ikisi de Hürrem işte..

TOTAL, AB affetmez Muhteşem Yüzyıl her türlü zirvede 4. sezonunda bir dizi, halen zirvedeyse tebrik edilmeli..
yanlız farkettim de berencisi de vadicisi de tubişcisi de foxcusu da showcusu da kanal d cisi de herkes çarşambaları my ye karşı birleşiyor bunun başka gün örneği yok işte fark-ı my

Yazıklar olsun gerçekten SEVDALUK nasıl düşer bu kadar üstelik bu kadar güzel bir bölüm ;(

yanlız farkettim de berencisi de vadicisi de tubişcisi de foxcusu da showcusu da kanal d cisi de herkes çarşambaları my ye karşı birleşiyor bunun başka gün örneği yok işte fark-ı my
Var, Salı günü. Halkın dizisine karşı.
Tek fark Kanal Dci yerine ATVci.

İçine doğmuştu üstelik.

°°°mobil mesaj°°°
Evet içime doğmuştu ama yükselmiyor. Ya son 2 bölümü bir izle bana hak vereceğine eminim ama. Diyaloglar, sahneler, komedi-dram hepsini süper işliyor dizi ama oranlar düşüyor ve kesinlikle haketmediğini düşünüyorum.

İzleyiciyi kaybetmiş olabilir.

Ama mesela şu da olabilir. Sen diziyi beğeniyorsun ve senin gibi beğenenler de var. Dizinin 1 tane bile beğeneni olmasa 0 reyting alır ama demekki var. Sadece çok değil. İlk izleyicisini kaybetmiş.

Örneğin Yalan Dünyayı da C/D grupu hiç mi hiç izlemez. Belki de o grupta 1 reyting bile almıyordur. Ama önemsiz olduğu için açıklamıyorlar. Total'de aldığı 3 reyting de A/B sayesinde.

Dikkat edersen A/B'de geçen hafta neredeyse 7 almıştı, Totalde de 4'e yaklaştı.

Yani birileri izlemiyorsa izlemiyor. Onların zevklerine uygun değil. Çok görmüştük iyi olupta yayından kalkan dizileri. Sen bu yüzden umursama bitene kadar dizinin keyfini çıkar. 😉

Ben YD Totalde düşük diye kaale bile almıyorum. Zaten Totalde düşük olduğu için, belli bir kesime hitap ettiği için seviyorum dizimi.

°°°mobil mesaj°°°

Ben zaten biteceğini bile bile izliyorum çünkü gerçekten izlesen bana hak vereceğini biliyorum. Dizi gün mü değiştirse diye düşünmeden de edemiyorum.

Muhteşem Hürrem 16 reytinglerden 9 reytinge düşürek yeni bir rekora imza atmış.

Kara Para Aşk yükselmiş bu dizi her geçen hafta yükselen bir iş olacak gibi
haftaya yarım saat özeli 23:15'e kadar sürerse oranlar dahada artar

6 reyting alsak yeter demiştim,çünkü seçime kadar haber ağırlıklı siyasi tartışma programlarının izlendiğini düşünüyorum
Kara Para Aşk'dan asıl çıkışı önümüzdeki hafta değilde seçimden sonraki ilk hafta bekliyorum.

kara para aşk yükselmiş 6 yı da geçmiş karadayı gibi gidiyo yakında zirveyi alır
my düşmeye devam ediyo 9 a düşmüş