19 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 9.58 , 2) KANALD: 8.53 , 3) TRT1: 4.3 , 4) STAR: 3.83 , 5) FOX: 1.97

- - - Ekleme - - -

Bu çoşkun tam adam ya , soner ayı kılığına girmiş kişiden oyuncak aldı, sonra süleymana dediki sokakta bi ayıdan aldım bunu, süleymanda bu aralar çok var onlardan. O dönemde de askerler sokakta terör estiriyo:kiki: helal be çoşkun ırmak helal! :)

20 Dakika bu aksam cok ama cok durgun. Aksiyon yok. Reytingler düser.

Arif ve asistanı Orhan... <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>aşıkolduğumda

BFvxYxDCYAAP2Zi.jpg

Gecenin başında ÖBGZK liderdi. Şimdi BİÜ aldı, kaptırmadı. Yarın gene dip dibe bi sonuç gelecek. 1. kim olur kestirmek zor.

Çünkü öbgzk fragmanlarda görüldüğü gibi değil, hiç olay olmadı çok durgundu..

20 Dakika yarin düser yine. Ben bile begenmedim bölümü... gecen haftayida özetden izledim onuda begenmedim. Nolmus bu diziye ya? :(

reyting anlamında en zayıf gün güçlü bir dizi yok pek heycanlanmıyorum biü yine 1.olur gerisi onu takip eder

reyting anlamında en zayıf gün güçlü bir dizi yok pek heycanlanmıyorum biü yine 1.olur gerisi onu takip eder

cekismeli bir gün bence yinede.

- - - Ekleme - - -

Canakkale Yolun Sonu Fragmanini görünce bir heyecanlaniyorum ki.. hele Memati'nin sesini duyunca :D