19 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 39.1%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 3 13.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bende onu diyorum işte, adadakiler tabii ki aç kalmıyor, adamlar rahata alışmış bir kere. Zayıflıyabilirler niye orada bir sürü yarış yapıyorlar güç sarf ediyorlar. Normaldır az buçuk kilo vermeleri.
Ama bana inandırıcı gelmiyor bu aç kalmalar falan.

kesinlikle bunlar iskender döner yiyolardir

aga gözünü sevim muhteşem yüzyıl ab de en son ne zaman 18 reyting aldı

Son düzenleme:

zaten ünlüler her gün sporunu yapıyorlar yok 32 benden kadın sen hiç gördün mü
)))) ünlü erkeklerin hepsi vucudu yapılır adamlar sürekli spor yapıyorlar. survivorda iki üçtane yarışma zaten bu sporların yarısı etmez.. zaten yarışmalarda bol bol ödül veriliyor küllen aç değiller ama az yedikleri açık sinirli olmalarından ( paskal açlıktan nihatı yiyecekti az kalsın
)))))) ) aç ken sinir kontrolü çok zordur.. ben ikitane krıter koydum hem zayıflamaları hemde sinirli olmalı bu ikiside açlık göstergesi. sizin ünlülerin iskender döner yediklerine kanıtlıyacak bişey var mı
)))))))

Leyla İle Mecnun dün yine çok iyiydi, reytinglerde aldığımız sonuçlar da gayet iyi

tv izlemedim. survivorun olduğunu bilmiyordum bilsem izlerdim şimdi internetten izliyeceğim.
yorumlarım:
survivor a/b de 1. olarak büyük başarı sağlamış.arka sokaklar totalde zirveyi almış ve a/b de 4. olmuş.survivorun 4 parçaya ayrılmasını beklemiyordum saten izlenen bi proğram neden bukadar bölündü anlamadım. bir zamanlar osmanlı kıyam çok iyi giderek a/b de 7 reytingi geçmiş.yer gök aşk başarısını sürdürerek üst sıralarda yer almış...

Survivorun aldığı oranlar beni şaşırttı bu kadar yüksek olmasını beklemiyordum şimdi ben cumartesi ne kadar alır diye düşünüyorum düşüş yaşar mi yoksa 10 reytingi yine rahat geçer mi ve dizileri çok etkiler mi sizce nasıl olur gerçekten merak ettiğim için soruyorum

akasya duragi için çanlar çaliyor kanald durumu çok vasatlasiyor bakin

ab

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]100[/TD]
[TD] AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 15:44:58[/TD]
[TD] 17:05:51[/TD]
[TD] 01:06:16[/TD]
[TD] 0,84[/TD]
[TD] 5,22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

durumu çok vahim

Kanal d için total de izlenmesi yeterli... Totalde hala iyi durumda...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]25[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]15:44:58[/TD]
[TD]17:05:51[/TD]
[TD]01:06:16[/TD]
[TD]3,09[/TD]
[TD]14,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Az bucuk mu?gecen sene Taner,Nihat 14 Kilo verdiler bu az bucuk mu?
Ben Survivor'u izledim neden begenmediginizi anlamadin ben cok cok daha basarili buldum ve total'de ezilmedi cok az bir arkla kacirdi asil arka sokaklar a/b de ezildi.

Totalde aralarinda sadece 1 reyting fark var.Ama A/B'de Survivor Arka Sokaklar'i 3.5 reyting fark var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
RReytinglerine bir şey demedim ben zaten bana inandırıcı gelmiyor dedim. Benim çevremde de izleyen yok zaten. Herkesin kendi seçimi, bu konuda tartışamam ben sadece kendi fikrimi belirttim.
eğer cidden orda bakımsız kalsalardı kadınların bir sürü bakım ihtiyaçları var o zaman onlarında yapılmaması lazım.

orda kadınların bakımları yapılıyor hangi ünlü kadının koltuk altı kılarını görmek ister seyirci yahuu
)))))))) kadınların saglıksal ürünleride karşılanıyor ... orda amaç aç kalıp sinirleri bozulan kişileri kavga ettirip reyting kazanmak olay bu kadar basit. bizim halkta kavgayı sever

Arka Sokaklar Totalde zirveyi kaybetmemeye niyetli. Acun'un Yetenek Sizsiniz harici programlarını Totalde geçiyor.

Leyla ile Mecnun yükselmiş. Zaten düşüş yaşaması şaşırtıcı olurdu. Dün Dünya'da bile TT oldu.

Ve İnsan Aldandı oranlarını artırarak Totalde 50. olmayı başarmış.

Geç oldu ama yazayım yine de.

Ve İnsan Aldandı'yı izledim.
29. Bölüm'e göre çok güzeldi.
Ratinglerde Kamil Güler'in de etkisi olsa gerek.

Leyla İle Mecnun'u izledim.
Yine oldukça komik ama hüzün dozu da oldukça yüksek bölümlerden biriydi.
Total'de o kadar yükselmesine rağmen AB'de kötü gidiyor.
Bence AB'de daha çok izlenmesi gereken bir dizi.
Hayırlısı.