19 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 39.1%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 3 13.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Sonuçlar şöyle olacaktır güvenilir olduğu kesin olmayan SBT sonuçlarına göre :

1-) Survivor dünkü kadar şahlanamasa da zirveyi iki grupta da alacaktır. Total'de fark çok olmayabilir ama A/B'de önemli bir fark elde etmiştir. Bu öngörüm sadece bu hafta için, gelecek haftalarda Total'i kaybedebilir.

2-) Pek iyi bir bölümle ekrana gelemeyen Arka Sokaklar geçen haftaya göre A/B'de düşebilir ama Total'de 9 reyting alacaktır.

3-) İddialı gelen Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam bu hafta çok büyük olasılıkla iki grupta da yükselmiş ve zirveye çok yaklaşmıştır. A/B'de 3. veya 4. olmasını bekliyorum.

4-) Önemli bir heyecan artışı yaşayan Son 0 artacaktır, A/B'de eski günlerine yaklaşabilir.

5-) Kanıt yine düşük kalacak muhtemelen, Survivor-Yetenek Sizsiniz gibi programlar Kanıt için zorlu rakipler.

6-) Leyla ile Mecnun'dan Osmanlı dizisi nedeniyle önemli bir yükseliş bekliyoruz açıkçası.

7-) Koyu Kırmızı bu hafta tahminen Son'un gerisinde kalacak.

😎 Yer Gök Aşk Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ile başabaş bir mücadele verecek.

Sonuçlar 09:10'da...

Son düzenleme:
Öncelikle bir kınama yayınlamak istiyorum. Yorumlar sonra gelecek.

Dün programını tam 4 parçaya bölen Acun'u kınıyorum ve kendisinin sahtekarlık yaptığını buradan açıkça söylüyorum.

Son düzenleme:
bir zamanlar osmanlı tuttu gibi özellikle ab de ilk 10 girer bu hafta .son gene berbat gitmiş bu oyuncularla nasıl başarıyorlar bunu anlamıyorum.arka sokakları izlemem ama acun karşısında bi o duruyor helal olsu :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]11[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:49:55[/TD]
[TD] 18:50:20[/TD]
[TD] 00:50:55[/TD]
[TD] 4,78[/TD]
[TD] 14,94[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] 12[/TD]
[TD] BİR ZAMANLAR OSMANLI - KIYAM[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 20:06:46[/TD]
[TD] 21:52:28[/TD]
[TD] 01:36:16[/TD]
[TD] 4,73[/TD]
[TD] 11,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni affet keske anasayfa basarisini yazsaydin admin osmanlı kıyamı bile ezmis geçmis :)

hayal kırıklıgı kanald

[TD]51[/TD]
[TD] EVİM ŞAHANE[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 14:22:12[/TD]
[TD] 15:38:52[/TD]
[TD] 01:09:54[/TD]
[TD] 1,50[/TD]
[TD] 10,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yorumlamaya geçelim.

Tabi yorumlayabilmek için öncelikle Survivor' ın gerçek reytingini hesaplamamız lazım. Ben özet olarak kabul ettiğim ilk parça haricini birleştirdim. Sonuçlar şöyle : Total : 8.43 , A/B : 10.40

Bu sonuçları da listeye eklersek ;

1-) Arka Sokaklar Total'de 1., A/B'de 2. olarak oldukça başarılı. Yalnız A/B reytingleri Bir zamanlar Osmanlı Kıyam'ın daha da yükselmesiyle düşebilir haftaya.

2-) Survivor A/B'de 10 reytingle iyi bir oran yakalamış, tahminen sonuna kadar birinci olarak yoluna devam edecektir. Total'de ise pek iyi sayılmaz, Yer Gök Aşk ile aynı reytingi alarak ikinciliği-üçüncülüğü paylaşmış, belki haftaya Yer Gök Aşk farklı olarak Survivor'ı geçebilir.

3-) Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam beklenildiği gibi yükselmeye devam ediyor, bence hala doyum noktasında değil, A/B'de Survivor'a çok yaklaşacaktır ilerleyen haftalarda.

4-) Yer Gök Aşk her zamanki ayarında gibi, ekran değişiklikleri onu pek vurmamış Totalde.

5-) Beni Affet sürpriz şekilde A/B'de çok iyi gidiyor, 15 share sınırında. Bu arada Arka Sokaklar çeşitli nedenlerle sabah kuşağındaki etkisini yitiriyor.

6-) Kanıt bu hafta güzel bir atak yaptı, A/B'de ilk 10'a girdi.

7-) Son yükseldi ama yine özeti kendisinden daha fazla izlendi, özeti ile kendisi arasında 19 sıra fark var.

😎 Koyu Kırmızı'nın durumu da Son'dan pek farklı sayılmaz ama o özetini geçmeyi başarmış. :)

9-) Evim Şahane'nin yeni bölümü fena değil ama daha çok gece tekrarı dikkat çekti, hatta yeni bölümden daha çok izlendi. :)

28EVİM ŞAHANE (TKR)KANAL D24:43:1825:58:5101:08:222,2218,47

Moderatörün son düzenlenenleri:
[TD]11[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:49:55[/TD]
[TD] 18:50:20[/TD]
[TD] 00:50:55[/TD]
[TD] 4,78[/TD]
[TD] 14,94[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] 12[/TD]
[TD] BİR ZAMANLAR OSMANLI - KIYAM[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 20:06:46[/TD]
[TD] 21:52:28[/TD]
[TD] 01:36:16[/TD]
[TD] 4,73[/TD]
[TD] 11,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni affet keske anasayfa basarisini yazsaydin admin osmanlı kıyamı bile ezmis geçmis :)

Kreys o iki dizi rakip değil, daha önce de açıkladığımız gibi gündüz kuşağı ile prime-time 'ı karşılaştıramazsın. Eğer iki dizi aynı anda yayınlansaydı aralarında uçurum olacağı da kesin. :)

Kreys o iki dizi rakip değil, daha önce de açıkladığımız gibi gündüz kuşağı ile prime-time 'ı karşılaştıramazsın. Eğer iki dizi aynı anda yayınlansaydı aralarında uçurum olacağı da kesin. :)

beni baglamaz hatta 8 de yayinlaniyor büyük beklentiler var ama 11 share alio

startv en basarili isi beni affet bence transfer edilmeden önceki reytinglerine baktım totalde ayni hatta startv 4:50 hep geçior

ab ise beni affet mütis bir çıkıs yakaladi arka sokaklari hep geçio ab de demekki her kitleye hitap ediyor demi

beni baglamaz hatta 8 de yayinlaniyor büyük beklentiler var ama 11 share alio

startv en basarili isi beni affet bence transfer edilmeden önceki reytinglerine baktım totalde ayni hatta startv 4:50 hep geçior

ab ise beni affet mütis bir çıkıs yakaladi arka sokaklari hep geçio ab de demekki her kitleye hitap ediyor demi

Kreys Beni Affet'i eleştirmiyorum, reytinglerde başarılı olduğu ortada ki ben de çoğunlukla yazıyorum ama kıyaslamaların doğru değil, Beni Affet prime-time'da yayınlansaydı 4 share bile alamazdı muhtemelen.

Yani kıyas yaparken; aynı saatte yayın yapan programları veya dizileri karşılaştırabilirsin, mesela Beni Affet Arka Sokaklar'ı geçti diyebilirsin. :)

Kreys Beni Affet'i eleştirmiyorum, reytinglerde başarılı olduğu ortada ki ben de çoğunlukla yazıyorum ama kıyaslamaların doğru değil, Beni Affet prime-time'da yayınlansaydı 4 share bile alamazdı muhtemelen.

Yani kıyas yaparken; aynı saatte yayın yapan programları veya dizileri karşılaştırabilirsin, mesela Beni Affet Arka Sokaklar'ı geçti diyebilirsin. :)

bu nasil bir empati beni affet günlük dizi nie prime yayinlansin :) bn prime derken arka sokaklar tekrarini kastettim günlük dizi focus film yapıo :) süper reytingleri

:))))) 20 Share gelir yakında beni affet reytingleri çok çok iyi bir sürü yapımı geçio helal olsun Focus film helal olsun beni affet

Total prime rakibini geçiosa

helal olsun beni affet birdefa daha

bu nasil bir empati beni affet günlük dizi nie prime yayinlansin :) bn prime derken arka sokaklar tekrarini kastettim günlük dizi focus film yapıo :) süper reytingleri

:))))) 20 Share gelir yakında beni affet reytingleri çok çok iyi bir sürü yapımı geçio helal olsun Focus film helal olsun beni affet

Total prime rakibini geçiosa

helal olsun beni affet birdefa daha

Biraz önce Beni Affet'i, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ile kıyaslayan ben değildim kreys, beni yalancı durumuna düşürme. :)

Sorun kıyaslamada, diziyi sevip sevmemenle ilgili bir sorun yok. :)

Bu konunun bu kadar uzamasından da rahatsızım ama böyle bir eleştiriyi gerekli gördüm.

Biraz önce Beni Affet'i, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ile kıyaslayan ben değildim kreys, beni yalancı durumuna düşürme. :)

Sorun kıyaslamada, diziyi sevip sevmemenle ilgili bir sorun yok. :)

Bu konunun bu kadar uzamasından da rahatsızım ama böyle bir eleştiriyi gerekli gördüm.

elestiri yapmıyorum beni dikkatli oku

büyük beklentiler olan osmanlı kıyam dizisi totalde beni affetin altında kaldı

bak bunun sebepleri 1 trt dizi yapio ama tutma sansi çok düsük oluo

bu dizi büyük kanallardan birinde olsa 10 12 alirdi startv baslasaydi bnce çok çok daha iyi olurdu

ben neyi elestiriyorum biliyormusun trt kanalını büyük kanallara göre çok çok zayıf

bir kanald bir atv bir star bir show gibi hiçbi zaman olamaz olamicak

büyük beklentiler olan osmanlı kıyam dizisi totalde beni affetin altında kaldı

Bu cümleyi söyleme hakkımız yok işte kreys. Bunu söylersen Beni Affet'i, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ile karşılaştırmış olursun ve biz alakasız saatlerdeki dizileri kıyaslama hakkına sahip değiliz. Tüm demek istediğim bu, bir türlü anlatmakta başarılı olmadım. :)

Liste onları bir şekilde sıralıyor ama biz yorumlarken gerçek rakiplerini göz önünde bulundurmalıyız kanımca.

Diğer görüşlerine kısmi olarak katılıyorum. :)

Survivor Total de 9 Reytingle 2. Olurken AB de rakiplerine fark atarak ilk ücü kapatmis, acun oldukca Show tv nin sirti yere gelmez.

Arka Sokaklar AB de 4. Siraya düsmüs olsada Total de zirvede olarak ne Kadar güclü oldugunu göstermis.

Yer Gök Ask iki grubtada hala basarili bence 5 Reytingin Altona düsmedikce Problem yok.

Osmanli Kiyam AB de 7 Reytingle cosmua dahada yükselecegini düsünüyorum, Total de 4 Reytibgle 12. Olmus ordada haftaya ilk 10 da olacaktir.

Leyla ile Mecnun AB de 3 Reytinge yaklasarak basarili olmus TRT artik Dizi isinden anlamaya basladi.

Son ve Koyu Kirmizi her zamanki gibi berbat durumda final yapsalar Herkes acisindan hayirli olacak

Son ve Koyu Kirmizi her zamanki gibi berbat durumda final yapsalar Herkes acisindan hayirli olacak

Final yapmalarını istemeyelim bence, herkes için hayırlı olup olmayacağını bilemeyiz, belki de çalışanlar uzun süre işsiz kalacak ve zor duruma düşecekler.