Polyanna ~
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 9
- Puanı
- 149
yaa onların hepsi işsiz kalsa gene para bulurlar. Son kaldırılmasın Bahar izliyomuş forumu başınıza yıkar vallaha.
yaa onların hepsi işsiz kalsa gene para bulurlar. Son kaldırılmasın Bahar izliyomuş forumu başınıza yıkar vallaha.
Başka diziye geçer onlarda, muhakkak para kazanıcak bir şey bulurlar, senin dediğine kalırsak millet para kazansın diye her diziyi izlemeliyiz o zaman.
Yok izlemek zorunda değilsin, ben sadece kanallar tarafından başlatılan dizilerin en az 1 sezon yayınlanmasının kanalların sorumluluğu olduğuna inanıyorum.
atv reklamda usta 15 dakka reklam geçiriyor
dün yazmıştım totalde acun birinci olamaz anca ab anca birinci olur diye. acun programını 4 bölmesine ragmen totalde ancak ikinci olabildi )))))) daha önce yazdım bu survivorı sürükleyecek kimse yok. gönüllerden hepsi itici bir taner yok aralarında. sadece anıl diye yakışıklı bir çocuk oda sünepe hiç bir aksion yapmamıyor ))))))) ab de ise acunun bu kadar bölmesine ragmen arka sokaklar fena gitmemiş. düşünün tek bir dizi var acunun karşısında ona bile dayanamıyor )))
Aslında baya dizi vardı karşısında, Yer Gök Aşk da güçlü rakiplerden.
Pazar günü yine 11-12'ye fırlar. Pazartesi dolu bir gün.
Arka Sokaklar hala izleniyor ya, helal olsun.
yer gök aşk çok geç başlıyor onun etkisi çok az.. pazargünüde yazdım insanlar ilk bölü merektan izledi. pazar günü karşısında acunun dizi yok tek dizi var oda umutsuz ev kadınları onlarda senaryoyu harcadılar sanırım .. acun pazar günü iki guruptan birinci olabilir çünkü umutsuz ev kadınlarınında totalde parlak değil
Pazar günü birinciliği kesin zaten, cumartesi de birinci olma olasılığı var iki grupta da ama en iddialı gün pazartesi bu şekilde devam edecek gibi.
eskisi kadar izlenmese de hala başarısı iyi. ben o ıkılıden ıkısını de izlemıyorum.
Survivor zaten bana inandırıcı gelmiyor, o kadar ünlüyü bir araya toplayıp aç bırakıcaklar oldu canım.
eskisi kadar izlenmese de hala başarısı iyi. ben o ıkılıden ıkısını de izlemıyorum.
Survivor zaten bana inandırıcı gelmiyor, o kadar ünlüyü bir araya toplayıp aç bırakıcaklar oldu canım.
bence arka sokaklar totalde zirvede olabilir.