19 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 39.1%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 3 13.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Hangisi zirvede yer aldı, hangisi geride kaldı ?

Geçen hafta totalde ilk 100'e bile giremeyerek büyük çok yaşayan Son toparlanabildi mi ?

Bir haftalık aranın ardından yayınlanan Koyu Kırmızı'da son durum ne ?

TRT 1'in dizileri Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam ve Leyla ile Mecnun ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Arka Sokaklar, bu hafta yükselişe geçerek totalde zirveyi geri aldı. A/B'de ise rakibi Survivor'un üç parçasının ardından 4. olmayı başardı.

Survivor tam dört parçaya bölünmesine rağmen totalde zirveyi alamadı. A/B'de ise ilk 6 sıranın 4 tanesini aldı. Survivor gibi zaten izlenen bir işin daha üstlerde gözükmek için böyle ucuz numaralara başvurması düşündürücü.

Yer Gök Aşk totaldeki başarısını sürdürerek 3. oldu, A/B'de ise 8. sıraya geriledi.

Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam özellikle A/B'de çok iyi oranlar aldı ve 7 reytingi geçti.

Son haftalarda düşüşte olan Kanıt bu hafta toparlanarak yeniden üst sıralarda yer almayı başardı.

Koyu Kırmızı alışıldığı gibi yarışta çok gerilerde kaldı. Dizinin uzun süre yayın hayatına devam etmesi zor gözüküyor.

Son, bu hafta yükselerek ilk 100'e girdi, fakat bu yükseliş elbette yeterli değil ve dizi 3 share ile çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor.

Son haftalarda düşüşte olan Leyla ile Mecnun toparlanarak 27. sırayı aldı.

Son düzenleme:
acun birinci olur acun durdurabilecek diziler carsamba persembe sali gununde var

acun burcu esmersoy sunucu yapmis nedim rezillik diz boyu

Son düzenleme:
Ve İnsan Aldandı izledim, Leyla ile Mecnun'u izliyorum :)

Anlatım bozukluğuna yer yok :D

osmanlı -kıyam ı izledim.cemal hünal dan cüneyt arkın yaratmaya çalışmışlar adam pat diye dalıyor attığını vuruyor :D senaryo biraz düzelmiş gibi.konuşmalar olaylar fln daha gerçekçi olsa daha da artar reytingi :)

Acun arka sokaklardan reytıng kapmak ıcın survıvor mınıklerı yaparak arka sokaklara buyuk gol attı. pazartesı ab de bırıncı acun ıkıncı arkasokaklar ucuncu bır zamanlar osmanlı gozukuyor

Arka sokakların ab de 2. olması zor...ilk 2 sırayı survivor kaplar. Arka sokaklar 3.olur, Bir zamanlar osmanlı ab de ilk 5 de olursa büyük başarı :)

Arka sokakların ab de 2. olması zor...ilk 2 sırayı survivor kaplar. Arka sokaklar 3.olur, Bir zamanlar osmanlı ab de ilk 5 de olursa büyük başarı :)

Acun survıvoru kaca boldu bılmoyorum 4 e 5 e boldu bakalın yarın ne olacak ama sbt nın ab sınde arka sokaklar ıyı..

Bence Survivor iki grubtada zirveyi kimseye vermez hatta ab de en yakin rakibini ikiye katlar.

Arka Sokaklar Total de 2. Olabilir ama AB de ilk 2 de olamaz.

Yer gök ask sabit izleyicisi sayesinde en az 6 reyting alacaktir.

Osmanli kiyamin bu hafta biraz daha yükselecegini düsünüyorum.

Koyu Kirmizi hem verdigi ara hemde survivor ve osmanli kiyam in gelisiyle baya düsecekrir belki ilk 100 de bile olmaz ama destere nin 3D gözlükleri kullanirsak garanti zirvede olur.

Son gecen hafta Total de ilk 100 e girememisti bu haftada pek düzelecegini sanmiyorum ay yapim arada olmasaydi bu hafta gece gec saatte final yapiyor olurdu :)

bence arka sokaklar totalde zirvede olabilir.

Bence Survivor iki grubtada zirveyi kimseye vermez hatta ab de en yakin rakibini ikiye katlar.

Arka Sokaklar Total de 2. Olabilir ama AB de ilk 2 de olamaz.

Yer gök ask sabit izleyicisi sayesinde en az 6 reyting alacaktir.

Osmanli kiyamin bu hafta biraz daha yükselecegini düsünüyorum.

Koyu Kirmizi hem verdigi ara hemde survivor ve osmanli kiyam in gelisiyle baya düsecekrir belki ilk 100 de bile olmaz ama destere nin 3D gözlükleri kullanirsak garanti zirvede olur.

Son gecen hafta Total de ilk 100 e girememisti bu haftada pek düzelecegini sanmiyorum ay yapim arada olmasaydi bu hafta gece gec saatte final yapiyor olurdu :)

osmanlı kıyam bu hafta düşer yasin..

geçen hafta koyu kırmızı yoktu dinlemiştim.. ama bu hafta koyu kırmızı izlediğim için izlemedim kıyamı ben yoksam benim gibi bir çok kişide dinlememiştir geçen hafta 5 aldı bu hafta 4 reyting alır:)

Acun survıvoru kaca boldu bılmoyorum 4 e 5 e boldu bakalın yarın ne olacak ama sbt nın ab sınde arka sokaklar ıyı..

Yine 2 ye bölmüştür programı... Ab de bölmesi birşeyi değiştirmez büyük ihtimal Survivor ilk 2 sırayı alır... Total de ise Arka Sokaklar, Survivor'ın bir tanesini geçip 2. olacaktır...