19 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 39.1%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 3 13.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Başka diziye geçer onlarda, muhakkak para kazanıcak bir şey bulurlar, senin dediğine kalırsak millet para kazansın diye her diziyi izlemeliyiz o zaman.

Yok izlemek zorunda değilsin, ben sadece kanallar tarafından başlatılan dizilerin en az 1 sezon yayınlanmasının kanalların sorumluluğu olduğuna inanıyorum.

atv reklamda usta 15 dakka reklam geçiriyor

Kim daha usta bilmiyorum ama tüm kanallar fazlasıyla kullanıyor saatlik 12 dakikalarını.

Yeni sistem seyirciye daha çok eziyet veriyor, güya 8 dakikalık reklam araları çok bulunduğu için getirilmişti bu sistem.

dün yazmıştım totalde acun birinci olamaz anca ab anca birinci olur diye. acun programını 4 bölmesine ragmen totalde ancak ikinci olabildi
)))))) daha önce yazdım bu survivorı sürükleyecek kimse yok. gönüllerden hepsi itici bir taner yok aralarında. sadece anıl diye yakışıklı bir çocuk oda sünepe hiç bir aksion yapmamıyor
))))))) ab de ise acunun bu kadar bölmesine ragmen arka sokaklar fena gitmemiş. düşünün tek bir dizi var acunun karşısında ona bile dayanamıyor
)))

Aslında baya dizi vardı karşısında, Yer Gök Aşk da güçlü rakiplerden.

Pazar günü yine 11-12'ye fırlar. Pazartesi dolu bir gün.

Aslında baya dizi vardı karşısında, Yer Gök Aşk da güçlü rakiplerden.

Pazar günü yine 11-12'ye fırlar. Pazartesi dolu bir gün.

yer gök aşk çok geç başlıyor onun etkisi çok az.. pazargünüde yazdım insanlar ilk bölü merektan izledi. pazar günü karşısında acunun dizi yok tek dizi var oda umutsuz ev kadınları onlarda senaryoyu harcadılar sanırım .. acun pazar günü iki guruptan birinci olabilir çünkü umutsuz ev kadınlarınında totalde parlak değil

Arka Sokaklar hala izleniyor ya, helal olsun.

sbt nin denekleri çocuk agırılıklı oldugundan izleniyor gözüküyor. ama normalde eskisi kadar izlenmiyor. ama acunla arka sokaklar savaşında arka sokaklar tartışmasız daha iyi
))))))

Moderatörün son düzenlenenleri:

Pazar günü birinciliği kesin zaten, cumartesi de birinci olma olasılığı var iki grupta da ama en iddialı gün pazartesi bu şekilde devam edecek gibi.

eskisi kadar izlenmese de hala başarısı iyi.
ben o ıkılıden ıkısını de izlemıyorum.
Survivor zaten bana inandırıcı gelmiyor, o kadar ünlüyü bir araya toplayıp aç bırakıcaklar oldu canım.

Pazar günü birinciliği kesin zaten, cumartesi de birinci olma olasılığı var iki grupta da ama en iddialı gün pazartesi bu şekilde devam edecek gibi.

cumartesi ab de birinciliği büyük ihtimal çünkü ab si güçlü dizi yok. ama totalde cumartesi çok rakibi var şefkat tepesi lale devri iffet

Bana da hiç inandırıcı gelmiyor Survivor olayı.

yok aç bıraktıkları açık adamları yüzleri gözleri çöküyor. kamplunba hızında haraket ediyorlar. zaten hayatlarını devam ettirecek kadar pirinç un veriyorlar

bence arka sokaklar totalde zirvede olabilir.

tahmin etmiştim.tablo tam beklediğim gibi survivor totali alacak güce sahip değil ab de 1.olur pazartesi günleri için.osmanlı kıyamın bu kadar yükseleceğini bekliyordum zaten ab de 7 reytingi geçmiş helal olsun survivor gelmeseydi zirveyi alırdı.

Su acunun yaptıgı çok kalitesizce bu nedir abi 4 mı 10 bölmüş tam bilmiyorum ama düzgün bı sekilde 2 bölüme bol en fazla. Bence bu durum show'un ne kadar kalitesiz olduğunu gösterir.arka sokaklar yine iyi gitmiş. Yer gök ask ta öyle. Osmnli kıyam ab de reytingleri iyi çıkış yapmış.Ab de tarihi diziler tutuluyo zaten hep..

osmanlı kıyam yavaş yavaş muhteşem hurremi yakalayacak gibi çıkışını devam ediyor.. bu bölümde bayagı iyidi.

yüzleri gözleri mi çöküyor? yaa bırak allasen, o ünlüleri eğer aç bırakıyorlarsa burnumu keserim.
ayrıca kızların da hiç tüy falan çıkmıyor ne işse.
aç kalıyorsa bir gönüllüler kalıyordur. Zaten bölüm başına geçen sene Nihat Doğan 50bin mi ne alıyordu, bölüm başına bu kadar alan adamı aç bırakıcaklar başka.