O zaman konuşmaBilmiyorum büyük konuşmam
O zaman konuşmaBilmiyorum büyük konuşmam
Ampute takımı oynadı dün. Bu oranlar beklenenden iyi bile.Yargı gün 2.'liğini alarak harika bir açılış yapmış duruma göre, umarım yükseldiğini de görürüz. Teşkilat'la kısmen benzer kitleli olsalar da kendi kitlesini oluşturabilir gibi geliyor. Bu arada cidden beklediğimde değmiş ondan çok sevindim.Bu arada tekrarı da hem iyi hem de AB gitmiş.
Bülent Ersoy'un yayına sarhoş çıkması işe yaramış, haftaya da sızsın artık.
USM düşmüş ama hala eh işte, umarım bir gün 1'li reytinglerini konuşuruz.
İkimizin Sırrı bu rakiplerin arasında gitmesi gerektiği gibi gitmiş, 13'ü görür artık. Yine de bu başrollerle bu dizinin böyle gideceği belliydi, Üs Yapım'ın ilk lekesi.
İçimizden Biri, AB'de berbat gitmiş. Geçen hafta izlediğimde cringe'e kaçmadan sıcak bir hikaye sunduklarını gördüm ama pazar günü olması bence bunda etkili oldu. Yazık oldu.
İspanya-Türkiye izlenmemiş.
Emin ol o konularda 0 bilgim var ondan garip durdu galiba.Ampute takımı oynadı dün. Bu oranlar beklenenden iyi bile.
Uzak Şehrin Masalı kadar taş düşsün kafanıza. Kendimi bildim bileli bu forumda saçma sapan total dizi düşmanlığı var. Hayır aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ya? İzlemiyorsan begenmiyorsan yorum yapmazsın olur biter. Yok rezil dizi, yok leş size mi düştü tasası. Bu forumdaki birçok kişiye bu sebeple ayar oluyorum. Ve günden güne de parazit gibi yayılıyor.
Yapacağın en fazla bu olur.
Yaa Yargı'nın 2. tekrar reytinglerini hala demedinYapacağın en fazla bu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?