19 Eylül 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
Kuzey Yıldızı totalde en çok izlenen dizi AB de en az izlenen dizi. Bütün diziler benzer olduğu için oranlar düşük olması gayet normal burada farkı Zümrüdüanka koymalı. Artmazsa riske girer. Masterchef 3 gün sonra lider gördük böyle daha az sinir bozucu
Kalk Gidelim de 2'yi geçmiş olması sevindirdi. Geçen seneye göre oranlarında fazla bozulup dibi görmedi şampiyon gibi. İyi Günde Kötü Günde yazın olsa iyi gidebilirdi ancak kışın romantik komedi başlamak ve benzer diziler olması böyle sonuç doğuruyor.

Reactions: Doğan and Dosi
tum dizileri aynı türdeki aynı güne koymuşlar..kalk gidelim mahalle komedi dizisi değilmi..ötekiler yeni dizi ya...kuzey yıldızı eski diziya ondan dır belki en çok izlenen

Reactions: Dosi
Açık ara en boş gün ya
KYİA boş günü güzel kullanıyor da güçlü bir rakip gelirse burada kimse kalmaz

Reactions: Gerekli24
Açık ara en boş gün ya
KYİA boş günü güzel kullanıyor da güçlü bir rakip gelirse burada kimse kalmaz
Kim Milyoner Olmak İster iş yapar bence artık. Hepsi döküldü rakiplerin

Reactions: Doğan
kim milyoner olmak ister 2000 senesinden beri var: her kanalda yayınlandı..

Bugünün AB'si zayıf gibi, dediğin gibi yarışma getiren günü alır
O Ses Türkiye iyi oran alır gibi. Normalde artık kötü durumdaydı ama Cumartesi çok zayıf bir gün oldu

Reyting listesine ve sonuçlara bir yorum yapmadığım doğrudur.
Zaten çok fantastik bir durum olur da izlediğim dizilerin reytingleri ile ilgili yorum yapmak istersem ben o konuyu bulur yorum yaparım...
Doğru bir hamle yapmışsın...

Sana iyilik yapmak geldi içimden (ne çok şey geçiyor içimden
)

Reactions: MEnes and Doğan
SEN BİR İYİLİK MELEĞİSİN VALLAA
Teşekkür ederim
Ne için söylediğini anladım ve lafı bile olmaz 😊
Reelde yeterince zor süreçten geçiyoruz hepimiz, forum kafa dağıtma amaçlı girdiğimiz bir mekan ve ufak da olsa karşımızdaki insanı sevindirebiliyorsak ne mutlu bize 🤗

A aaa neden böyle bir şey geldi içinden acaba...
Tabi hoş bir durum, bence makul...
Düşünceli olduğumdan
ve sen zaten etiketlensende etiketlenmesende pek umursamıyorsun. Sayende arkadaşlarında rahatlar
en azından Pazartesi ve Cumartesi

Reactions: MEnes
AYNEN FORUMU ben senelerden beri takıp ediyorum. forumu .bu yılüye oldum..forumdaki konular diziler tv programları ilgimi çekiyor..aynen n mutlu sizze ve bize ...anlayışlı olmak çok güzel...sende saol tesekurler

Reactions: Angelica and Dosi