inşallah çıksın bakam..kardeşim.. kuzey yıldızı bu hafta diziler ligi,nde 1..HAFTAYA zümrüdüanka'm 4'e çıkar.
inşallah çıksın bakam..kardeşim.. kuzey yıldızı bu hafta diziler ligi,nde 1..HAFTAYA zümrüdüanka'm 4'e çıkar.
tum dizileri aynı türdeki aynı güne koymuşlar..kalk gidelim mahalle komedi dizisi değilmi..ötekiler yeni dizi ya...kuzey yıldızı eski diziya ondan dır belki en çok izlenenKuzey Yıldızı totalde en çok izlenen dizi AB de en az izlenen dizi. Bütün diziler benzer olduğu için oranlar düşük olması gayet normal burada farkı Zümrüdüanka koymalı. Artmazsa riske girer. Masterchef 3 gün sonra lider gördük böyle daha az sinir bozucu Kalk Gidelim de 2'yi geçmiş olması sevindirdi. Geçen seneye göre oranlarında fazla bozulup dibi görmedi şampiyon gibi. İyi Günde Kötü Günde yazın olsa iyi gidebilirdi ancak kışın romantik komedi başlamak ve benzer diziler olması böyle sonuç doğuruyor.
Kim Milyoner Olmak İster iş yapar bence artık. Hepsi döküldü rakiplerinAçık ara en boş gün ya KYİA boş günü güzel kullanıyor da güçlü bir rakip gelirse burada kimse kalmaz
Bugünün AB'si zayıf gibi, dediğin gibi yarışma getiren günü alırKim Milyoner Olmak İster iş yapar bence artık. Hepsi döküldü rakiplerin
O Ses Türkiye iyi oran alır gibi. Normalde artık kötü durumdaydı ama Cumartesi çok zayıf bir gün olduBugünün AB'si zayıf gibi, dediğin gibi yarışma getiren günü alır
yaparım aşkım yarışması nasıl foxtakıO Ses Türkiye iyi oran alır gibi. Normalde artık kötü durumdaydı ama Cumartesi çok zayıf bir gün oldu
Dizilerden dolayı ona yer kalmamıştı, onun da oranları eskisi gibi değil.yaparım aşkım yarışması nasıl foxtakı
O yakında değişikliklerle geri dönecekyaparım aşkım yarışması nasıl foxtakı
geri dönsun bakamO yakında değişikliklerle geri dönecek
Reyting listesine ve sonuçlara bir yorum yapmadığım doğrudur. Zaten çok fantastik bir durum olur da izlediğim dizilerin reytingleri ile ilgili yorum yapmak istersem ben o konuyu bulur yorum yaparım... Doğru bir hamle yapmışsın...@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai sizi sildim listeden USER=89122]@Sherlock[/USER] hepinizi temsil eder yorum yapmayanlar veya forumda aktif olmayanları liste dışı yaptım
(bir kaç tane daha silinebilirmiş şimdi farkettim, neyse durdun şimdilik)
@Tolstoyevski bu listeyi kullan istersen
Foruma dönenler olursa ekleme yaparız
Sana iyilik yapmak geldi içimden (ne çok şey geçiyor içimden )Reyting listesine ve sonuçlara bir yorum yapmadığım doğrudur. Zaten çok fantastik bir durum olur da izlediğim dizilerin reytingleri ile ilgili yorum yapmak istersem ben o konuyu bulur yorum yaparım... Doğru bir hamle yapmışsın...
SEN BİR İYİLİK MELEĞİSİN VALLAASana iyilik yapmak geldi içimden (ne çok şey geçiyor içimden )
Teşekkür ederim Ne için söylediğini anladım ve lafı bile olmaz 😊SEN BİR İYİLİK MELEĞİSİN VALLAA
A aaa neden böyle bir şey geldi içinden acaba... Tabi hoş bir durum, bence makul...Sana iyilik yapmak geldi içimden (ne çok şey geçiyor içimden )
Düşünceli olduğumdan ve sen zaten etiketlensende etiketlenmesende pek umursamıyorsun. Sayende arkadaşlarında rahatlar en azından Pazartesi ve CumartesiA aaa neden böyle bir şey geldi içinden acaba... Tabi hoş bir durum, bence makul...
AYNEN FORUMU ben senelerden beri takıp ediyorum. forumu .bu yılüye oldum..forumdaki konular diziler tv programları ilgimi çekiyor..aynen n mutlu sizze ve bize ...anlayışlı olmak çok güzel...sende saol tesekurlerTeşekkür ederim Ne için söylediğini anladım ve lafı bile olmaz 😊
Reelde yeterince zor süreçten geçiyoruz hepimiz, forum kafa dağıtma amaçlı girdiğimiz bir mekan ve ufak da olsa karşımızdaki insanı sevindirebiliyorsak ne mutlu bize 🤗
Hahahah doğru dedin. Çok umursamıyorum reyting konularını... En azından bir tık rahatlamış oluruz...Düşünceli olduğumdan ve sen zaten etiketlensende etiketlenmesende pek umursamıyorsun. Sayende arkadaşlarında rahatlar en azından Pazartesi ve Cumartesi