19 Eylül 2019 Perşembe Reyting Sonuçları

ABC1 de tam 3 almıs totelde 2.99 bim fiyatı gibi
Ama onuda 3 diyelim
Bize 3 yeter ama @xBUGRAx doktoru bence kanal savasları gibi hileyle izletiliyor
@serhatt @Bully @xemrexxx @ozgur2113 @MasacRE

Reactions: Çiğdem
Senin fox kanalın da işin ne bence sen kaç ordan trt e geri dön
@xBUGRAx

Reactions: Aserat
MUCİZE DOKTOR TUTMAZ DİYENLERİ SUSTURDU RESMEN. ZİRVEDE Kİ YERİNİ KORUYOR VE KORUMAYA DA DEVAM EDECEK GIBI GÖRÜNÜYOR. BU SEZON FOX'UN SEZONU OLACAK BELLİ. TRT1 VE ATV BATTI RESMEN ZİRVEYİ KAYBETTİLER.

TRT 1'ye geri dön ne be zaten en fazla 1-2 dizi izlemiştim oradan.

FOX'ta olmasına rağmen gerçekten güzel bir dizi ama izlememek için inat ediyorsun. Seveceğini düşünmesem ısrar etmezdim.
trt aile ko medilerini izliyordun

Bu sezon star çok sıkıntıda, salı-çrş-prş dizileri 3 bile alamadı. Çocuk yine çukurun karşısında 4 küsür aldı o da olmasa batacak kanal.

Mucize Doktor çılgın atmış, demek ki komşum olan hastaneye yakında set ziyareti yapmam gerekecek

Star TV'ye eski dizilerinden pek hayır gelmeyecek belli. Yanlız Benim Tatlı Yalanım dizisi Kuzgun ve Kardeş Çocukları'na göre daha avantajlı bence. Çok sağlam reyting alan iki rakibinin karşısında yinede eh denecek şekilde direnmiş. Hafta sonuna alınsa 4 reytingle günü idare eder bence.

Doktorum Taner'im abc 15 reyting aman yarabbiiiiiii
? 😎

şampiyon kıyamam ya hhaahahaha yazık 2 küsürlerde debelenmiş
Star'ın 3 reytingi geçen dizisi yok.
Sabır, şükür, adalet...
@xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem @sokak sanati
Tebrikler Mucize Doktor.
Aşkı Memnu muhteşem gitmiş. Muazzam dizi, muazzam reytingler.

Mucize Doktor tebrikler.
ABC1 de tam 3 almıs totelde 2.99 bim fiyatı gibi
Ama onuda 3 diyelim
Bize 3 yeter ama @xBUGRAx doktoru bence kanal savasları gibi hileyle izletiliyor
@serhatt @Bully @xemrexxx @ozgur2113 @MasacRE
çamurlaşma iftiracı rezil
Bu sezon star çok sıkıntıda, salı-çrş-prş dizileri 3 bile alamadı. Çocuk yine çukurun karşısında 4 küsür aldı o da olmasa batacak kanal.
Mucize Doktor çılgın atmış, demek ki komşum olan hastaneye yakında set ziyareti yapmam gerekecek
Günün özeti vol. 2
@ozgur2113 @Bully @Dosi @MasacRE @dreamy @mesmeso61

https://twitter.com/x/status/1175078601106100224

Mucize Doktor müthiş yükselmiş. Böyle devam edecek gibi duruyo. Tebrikler.

Bir Zamanlar Çukurova da güzel başlamış. Bir kaç haftaya biraz daha artar diye düşünüyorum.

Star TV bu sezon resmen ölü doğdu. Geçen sezon Söz ve Avlu yu bitirerek hata etti. Ikisi de bir sezon daha götürürdü kanalı. Kardeş Çocukları ve Kuzgun artık hayır etmez. Benim Tatlı Yalanım ı da hafta sonuna almak için geç kaldı. En azından geçen hafta cumartesi ya da pazara geçmiş olsa reytingini bi nebze koruyabilirdi. Şu an sadece Çocuk umut vaadediyor.

Sabahtan beri sonuçlara yazayım diyorum unutuyorum bildirimlerden.
Hazır tanıtım da yayınlanmışken güne uygun fotoğraf buldum.

Mucize Doktor reytinglerini görünce

Reactions: Aserat