kız baksana bence bunları çift yapsınlar @Yiğitt de kırgınları bırakır böylecebülent inalı kim ciddiye alıyor allahını seversenizvatan haini başlayana kadar kalabalık etsin diye koymuş kanal d bu diziyi ozamana kadar yayından kalkar demişler nasılsa
İçerde çok iyi başlamış ilk bölüm olan diziler 4-5 ortalama reytingle başlar şuankı en iddialı diziler bile öyle başlamıştır ya 4 yada 5 alırlar içerde ikisini birden almış totel 4 ab 5Kırgın çiçekler kitlesi sağlam 2.sezonuyla oynayan bir dizi merak uyandırıcı sezon finalinden sonra bu reyting normal ama haftaya 6 reytinge düşer içerde 5 olur yani totelde'de umutlutum ben içerde haftaya totelde yakınlaşır 3.bölümüylede kırgın çiçekleri totelde'de geçer kırgın çiçeklere dünkü bölümle alakalı bir eleştiri yazım olucak onuda sayfasında yapalım
aras bu bölüm çok ezik başladı çağatay üzerinden gitti hikaye ama dizinin sonunda toparladılar arasın hikayesi şimdi daha ilgi çekici olmaya başladı
snn ilgini çekmemesi imkansız zatenaras bu bölüm çok ezik başladı çağatay üzerinden gitti hikaye ama dizinin sonunda toparladılar arasın hikayesi şimdi daha ilgi çekici olmaya başladı
Sendeki vakit bende olsa keşkedün akşam yayınlanan bütün dizileri an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım) dizi manyağı olarak
KIRGIN ÇİÇEKLER: Kaldığı yerden devam ediyor, özellikle bir kaç sahneye bayıldım ama ordaki Çenk karakteri acilen azda olsa kilo alması lazım iyi sezonla devam edeceklerini gösterdiler.
PARAMPARÇA: Bu bölümü izleyince fark ettimki gecen sezon bitmesi gereken dizi gereksiz yere uzatılmış boş sahneler gereksiz entrika arayışları, luzumsuz kıskançlık meseleleri sırf süre ve bölüm doldurmak için yapılan işler sırf reyting var diye hazırdaki işle devam etmek bu kadar korkak olmak niye anlamadım bu yapımcıların
İÇERDE: Bir AY YAPIM klasiği kesinlikle adamlar kolay kolay boş yatırım yapmıyolar bu dizide de bunu gösterdi. İki kardeşim bir birini bulma hikayesinden yola çıkarak mafya ve polis çatışmasını anlatan bir dizi medcezirden sonra bu ikinci izleyişim Çağatay ULUSOY'U güzel bir performans sergiledi , Aras Bulut İYNEMLİ umduğumdan güzel oyun çıkardı ÇETİN TEKİNTOR VE MUSTAFA UĞURLU'ya diyeçek lafım yok dizinin kızları ve kadınları biraz zayıf kalmış gibi dizinin önü açık ....
HAYAT SEVİNCE GÜZEL: Bildiğimiz ege komedisi yaz aylarında başlayıp ortalama ekim ortalarında bitenlerden diyorum çünkü komedisi bitti artık drama ve aşk bölümüne geçildi bu da ege dizilerinde tutmuyor ve izlenmiyor ne yazık ki EKİM ayın ortası gibi biter diye düşünüyorum
BABAM VE AİLESİizi yaklaşık 140 dakika sürdü ama benim için sadece 15-20 dakikasını izlemem yeterdi desem yalan olmaz o da Kadir'in ünversite mezuniyet törenindeki babasının gelişini beklerkenki gecen süre birde bölümün final sahnesindeki son 10 dk dram var koca 140 dakika
HANGİMİZ SEVMEDİK: Seksenler gibi mahalle komedisi o da şu sıralar komediden çıktı dram ve aşk çıkmazları üzerine yoğunlaşmaya başladı TRT de yayınlandığı için bence yılbaşını görür
Bu arada gördüğüm kadarıyla herkes hak ettiği reytingleri almış (paramparça hariç ben daha az alaçağını düşnüyordum)
3 nü gece izledim 3 nüde işte yolda evde izledimSendeki vakit bende olsa keşke
Bunlar iyi günlerin.
aras bu bölüm çok ezik başladı çağatay üzerinden gitti hikaye ama dizinin sonunda toparladılar arasın hikayesi şimdi daha ilgi çekici olmaya başladı
Kırgın Çiçekler güzel başlangıç yapmış ama AB ve ABC1 gruplarını elinde tutması zor.
İçerde önümüzdeki hafta AB ve ABC1 gruplarında zirveyi alacak bence.
Paramparça bence toparlayacak birkaç haftaya. Özellikle ABC1 grubunda yakın zamanlarda gün 2.'liğine çıkacağını düşünüyorum.
Babam ve Ailesi bence çok fazla yükseliş yaşamaz. Yanlış günde yayınlanıyor çünkü. 2 tane kadın izleyicinin severek izlediği dizi varken o güne aynı tarzlarda bir dizi koymak mantıklı değildi.
Ben gündüz kuşağı rekabetini daha çok sevmeye başladım. Beni Affet yeni saatinde beklenildiği gibi büyük bir düşüşle başlamış. Ancak her gün üzerine koyarak reytinglerini arttıracağını düşünüyorum. 1-2 haftaya tekrar ilk 10'a oynamaya başlar bence. Beni Affet yükseldikçe de Zuhal Topal'la programının reytinglerine de etki edecektir.
bu da arap kullarımızın reytingi %49 kırgınlar %34 içerde %9 paramparça %8babam ve ailesi @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @MayısKralı @gizem ak @eskici https://twitter.com/x/status/777707953847664640İçerde beklediğim gibi AB ve ABC1'de güzel bir başlangıç yapmış. Gerçi reytingleri görmesek bile @denizz19'un çıldırmalarından anlaşılıyor. Gelecek hafta zirveyi alıp onun daha da çatlatmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Babam ve Ailesi beklentilerin altında başlasa da AB'de Paramparça'ya yetişmiş ve tekrar stratejileri iyi olursa ilerleyen haftalarda onu geçme ihtimali yüksek.
Kırgınlar sezon boyunca Total'deki yerini korur ama türevleri gibi AB ve ABC1'de zamanla gerileyecektir. Yine de ATV'ye fazlasıyla yeter.
Paramparça sezona düşük başlamış ama yorulmuş bir proje olduğunu düşünürsek çok kötü değil. Tabii böyle devam ederse yıl sonunda biter.
Hangimiz Sevmedik beni şaşırttı diyebilirim. Ben çökmesini beklerken ilk 15'teki yerini korumuş. Geçen sezon Yeşil Deniz'in AB'de ilk 5'e girdiğini düşünürsek onun kadar başarılı olamayacağı kesin ama zaten devlet kanalında olmasından dolayı her türlü güvende.
Hayat Sevince Güzel'in yazın bile 2 reytinge düşen bir dizi olduğunu düşünürsek bu hengamede en çok onun zarar görmesi normal. Sanırım Kalbim Ege'de Kaldı gibi birkaç bölüm sonra biter ve yerine 4. Murat veya Yıldızların Altında gelir. Umarım Algı Eke'nin sonraki projesi Galip Derviş ayarında olur.
Uzun zaman sonra reyting listelerini heyecanla beklemek güzel oldu ama bu akşamın reytinglerini daha çok merak ediyorum Hayat Şarkısı ve Familya'dan dolayı.
ÇOK FARKI YOK ORDADA İÇERDE İLE KIRGIN ÇiÇEKLER KAPIŞMIŞbu da arap kullarımızın reytingi %49 kırgınlar %34 içerde %9 paramparça %8babam ve ailesi @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @MayısKralı @gizem ak @eskici https://twitter.com/x/status/777707953847664640
ÇOK FARKI YOK ORDADA İÇERDE İLE KIRGIN ÇiÇEKLER KAPIŞMIŞ
beğendim tabi ayoll sen izlemedinmikız sen içerde dizisini beğendinmi
beğendim tabi ayoll sen izlemedinmi
o diziyi vatan haini gelene kadar kalabalık etsin diye koymuşlar kız sen bülenti ciddiyemi alıyorsunbabam ve ailesi dizisi merakına yenik düştüm canım ona baktım beğendim
ibugün gece tekrarı var ona bakacam içerdenin
o diziyi vatan haini gelene kadar kalabalık etsin diye koymuşlar kız sen bülenti ciddiyemi alıyorsunekimde yayından kalkar 2 reyting alabilmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?