19 Eylül 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Düne kadar KÇ için neler diyordu bugün eleştiri yağmuruna tutuyor. Gördü Çağatay gibi yakışıklı herifi yelkenlerini indirdi. İçerde kaliteli olduğundan değil yakışıklı herifler olduğundan sevdi bu yani :A

:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki: aynen öylee @xemrexxx bana parlakçı diyor birde
ben valla kırgınlara baktım ya

Bugun showtv yönetim kurulu ve ay yapım İçerde dizisinin başarılı reytinginden sonra acil bir brucnh-party düzenledi:X @mrt-06 seni göremedim nerelerdeydin:F yoksa partideydin ben mi göremedim(b)

Haftaya AB ve ABC bizimdir. Kırgınlar daha geç bittiği için kılpayı ab ve abc1 almiş @denizz19 :A

Paramparça ne olmuş öyle :F Babam ve Ailesi baktım hiç sarmadi. Fragmanlar yayındayken bile demiştim böbrek istemeye gidiyorlardır diye:F Pazartesileri İçerde ve Kırgınlar götürür. 2 den fazla diziye yer yok. O ses gelecek daha:T:

Neyse bu da partye gelemeyen @xemrexxx hediye olsun:A
(Kadrajda ben yokum tüh😛)
www.samsun.bel.tr_2319_HN2N01LJCSCG.JPG

Bugun showtv yönetim kurulu ve ay yapım İçerde dizisinin başarılı reytinginden sonra acil bir brucnh-party düzenledi:X @mrt-06 seni göremedim nerelerdeydin:F yoksa partideydin ben mi göremedim(b)

Haftaya AB ve ABC bizimdir. Kırgınlar daha geç bittiği için kılpayı ab ve abc1 almiş @denizz19 :A

Paramparça ne olmuş öyle :F Babam ve Ailesi baktım hiç sarmadi. Fragmanlar yayındayken bile demiştim böbrek istemeye gidiyorlardır diye:F Pazartesileri İçerde ve Kırgınlar götürür. 2 den fazla diziye yer yok. O ses gelecek daha:T:

Sırtım dönük çıkmışım, ordaydım tabii ki. :D Haftayaki reytinglere göre senle bir toplantı yapalım diyorum, Hazal'a dizi çektirmek istiyorum da. :A

Biz reklamlı gittik yalnız onu da hesaba kat :A

Sırtım dönük çıkmışım. :T: Ordaydım tabii ki. :D Haftayaki reytinglere göre senle bir toplantı yapalım diyorum, Hazal'a dizi çektirmek istiyorum da. :A
Kaya olan mı? Sen sanırım afk ekibini showa toplamaya çalişiyorsun :A
Haftaya da buluşuruz zaten. Kerem bey wassaptan yazdı haftaya 1.cilik kutlaması için yine kutlama yapıcakmişiz:X ayrıntıları o vakit konuşalım:A

Biz reklamlı gittik yalnız onu da hesaba kat :A
Biz de reklamlı gittik :A Sonda reklam verdik biz mesela. Biz reklam verince aklıma @xemrexxx'in Cemre kör olmuş demesi aklım geldi kçye baktığımda dizi devam ediyordu 10 dk sonra dizi reklam verdi:A normal reklam düzeniniz olmadiğini var sayıyorum bitiş saatine göre :X

Haftaya da buluşuruz zaten. Kerem bey wassaptan yazdı haftaya 1.cilik kutlaması için yine kutlama yapıcakmişiz:X ayrıntıları o vakit konuşalım:A
Hemen de anlamış ama Anne'yi son anda kaçırdım. Vahide'yi artık bir sonraki projesinde kapacağım. :A Tamamdır, senle bu sezon bomba dramalara imza atacağız gibi. :A

Biz de reklamlı gittik :A Sonda reklam verdik biz mesela. Biz reklam verince aklıma @xemrexxx'in Cemre kör olmuş demesi aklım geldi kçye baktığımda dizi devam ediyordu 10 dk sonra dizi reklam verdi:A normal reklam düzeniniz olmadiğini var sayıyorum bitiş saatine göre :X
Cemre'nin körlüğü geçici bir körlük zaten. Ayrıca sonda reklam vermesi dizinin bitmesi demek zaten. KÇ 21:45 ve 22:30'da reklam verdi yani fark-ı biz yine zirvedeyiz :F

Hemen de anlamış ama Anne'yi son anda kaçırdım. Vahide'yi artık bir sonraki projesinde kapacağım. :A Tamamdır, senle bu sezon bomba dramalara imza atacağız gibi. :A
Haftaya party zamanı Kerem Bursin'in dizisini Kerem'den Allah'ın izniyle Showtvye isteyin bence:A

Cemre'nin körlüğü geçici bir körlük zaten. Ayrıca sonda reklam vermesi dizinin bitmesi demek zaten. KÇ 21:45 ve 22:30'da reklam verdi yani fark-ı biz yine zirvedeyiz :F
Totalde gözümüz yok Ab ve Abc1 de zirve bizim olsun kafi:A 2. hafta çok daha koyu muhabbetlere girecez şimdilik sevincini kursağında bırakmıyım:A Zaten azcık üzgünsün:A

Haftaya party zamanı Kerem Bursin'in dizisini Kerem'den Allah'ın izniyle Showtvye isteyin bence:A

Totalde gözümüz yok Ab ve Abc1 de zirve bizim olsun kafi:A 2. hafta çok daha koyu muhabbetlere girecez şimdilik sevincini kursağında bırakmıyım:A Zaten azcık üzgünsün:A
Yoo valla bugün gayet keyifliyim siz bence umduğunuzu bulamadınız :F İçerde 2.bölümüyle illa ki yükselir ama ben ilk birkaç haftalık şişirmeden ibaret olduğunu düşünüyorum aha da yazdım :D Not et

Yoo valla bugün gayet keyifliyim siz bence umduğunuzu bulamadınız :F İçerde 2.bölümüyle illa ki yükselir ama ben ilk birkaç haftalık şişirmeden ibaret olduğunu düşünüyorum aha da yazdım :D Not et
Tamam not ettim. Ben önceden beridir diyorum sana ilk haftalarda siz birinci olabilirsiniz ama uzun vadede 1.cilik bizim olacak :X

Reytinglere bakmadan önce konudaki yorumu okuyan birisi İçerde'nin 2-3 reytingle başladığını sanır. Ab ve abc1'de 5'de başlamışız zamanla rahat alırız ikisini de. :D

Kırgın Çiçekler totalde iyi bir başlangıç yapmış diğer gruplarda vasat.

Babam ve Ailesi totalde beklediğimden de düşük başlamış diğer gruplarda idare etmiş gibi bakalım tekrarları nasıl gidecek.

Paramparça ortalama başlamış gibi zamanla yükselebileceğini düşünüyorum ben.

Hangimiz Sevmedik güçlü rakiplerine gayet iyi direnmiş tebrik ederim. :D

ben babam ve ailesi totalde iyi yerlerde olur dusunmustum ama millet totalin dibi kirgin cicekler izlemis

iceride bekledigimden iyi reyting almis

ah kenan donde pazartesi dizi gorsun)

ben babam ve ailesi totalde iyi yerlerde olur dusunmustum ama millet totalin dibi kirgin cicekler izlemis

iceride bekledigimden iyi reyting almis

ah kenan donde pazartesi dizi gorsun)
Kenan içerde tutarsa seneyede gelemez pazartesiye hatta bi sonraki sene de unut :A

İçerde ilk bölüm için çok iyi başlamış gibi. Özellikle AB ve ABC1'de zirveyi alır gibi. Total beklenildiği gibi bence.