19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Cehennemden bile kovdular demek
haldun şahikaya söyledii

Reytingler iyi bu gece sonuna doğru anlıklarda 13 görebiliriz belki.

intikam yazik aramizda kalsini engellemek için erken baslamis))) ) ama kazdigi kuyuyaga. dusmus gibi ))) ab halkinin biraz akli varsa soğuk sıkıcı bir dizi yerine aramizda kalsina bakacaktir

vadi 9.5 ve 10.5 ile başlamış vadi standartları için bu reytingler az
bu anlık 11.5 üstü gelmezse durum iyi değil demektir 2 dk sı reklamda olsa 11.5 üstü şart

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 11.09 2) TRT1: 5.79 3) STAR: 4.49 4) KANALD: 2.08 5) SHOW: 1.92

21:30 - 21:45 #sbt#reyting'leri 1) ATV: 11.09 2) TRT1: 5.79 3) STAR: 4.49 4) KANALD: 2.08 5) SHOW: 1.92

İntikam 2 almış. 😱

Intikam tt mi merak ettim bakabilirsiniz

İntikam'a daha fazla heyecan katmaları lazım, olmuyor böyle

2 dk reklam ama hala kötü 11 falan bizim için az
gökhan kırdar ateşle dans müziğini ve efsanevi operasyon müziğini kullansın artık zahmet olmazsa

İntikam reklam

21.28

Üzülerek söylüyorum ki, İntikamın eski tadı, heyecanı yok. 2 bölümdür alamıyorum bu duyguyu. Eğer gelecek bölüm de böyle giderse, Been Saat bile diziyi izletemez bana malesef.
Zaten izletemiyor ki aldığı 3 reyting

diğer diziler gayet iyi gidiyo zkfo,aramızda kalsın ve intikam 3 ü de alabilecekleri maksimum reytingleri alıyo ötesi yok
vadi ise düşük açık ve net

sbt reytinglerinde sorun var aramizda kalsin reklamdaydi yine ayni reytingi almis saniriz sbt otamatige bagladi)))

Aramızda Kalsın oldukça beğenilmiş İntikam izleyicisi de bu diziye geçebilir eskiden SBTde olsa intikam yüksek alırdı artık 3'ü geçmiyor Kanal D günü ile oynayabilir.

Reklamdı o anlık.

Yinede çok düşük hem 15 dakikası değil.