19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Yalan Dünya Perşembeye gelmez bence. Ben de düşünmedim değil ama İntikam ne kadar kötü giderse gitsin Totalde 4+, A/B`de 6+ kalır.
Şimdi kayıpın fragmanı çıktı bence yarın artış yakalıcak dizi pt2 ve haftasonuna gelmez gibi dizi aklıma perşembe geldi neyse yakında belli olur :)

İntikam'ın bu bölümü çok iyi gidiyor. Berkun Oya'nın uzun ve sıkıcı sahnelerinden bıkmıştık. Çok iyi oldu böyle. :)

Vadi yükselmiş. İntikam ise güzel ilerliyor. Yarın ab'si iyi gelecektir yine. Aramızda Kalsın beklentilerin üstünde gidiyor.

Aramızda Kalsın gerçekten muhteşem bir dizi olmuş :D Gökçe'm resmen döktürmüş :D çok beğendim reytinglerde çok başarılı gidecek yarın , rahatladım :)

Aramızda Kalsın birazdan bitiyor. İntikam, bunu avantaja çevirecektir. Değilse ilk 3'te olması zor ama Aramızda Kalsın bitince reytingleri artacak ve toplama olumlu olarak yansıyacak. Ama Aramızda Kalsın haftaya bu kadar erken bitmeyebilir. İlk bölüm olduğu için özetsiz başladı. Başlangıç için gayet iyi üstelik bir aile dizisi. Yetenekli oyuncu izlemeyi özlemişiz.

Aramızda Kalsın son anlıkta oldukça yükselmiş. Birazdan bitecek muhtemelen. AB de daha iyi reytingler alacaktır. Tahminimden daha iyi başladı benimde.