Herkes alıştı Vadinin 10 ve üstü reytinglerine 9 az geliyor.Vadi kötü gitmiş doğru İntikam'ın 3 katı reyting almış çok doğru. (!)
Herkes alıştı Vadinin 10 ve üstü reytinglerine 9 az geliyor.Vadi kötü gitmiş doğru İntikam'ın 3 katı reyting almış çok doğru. (!)
Vadi kötü gitmiş doğru İntikam'ın 3 katı reyting almış çok doğru. (!)
Şimdi kayıpın fragmanı çıktı bence yarın artış yakalıcak dizi pt2 ve haftasonuna gelmez gibi dizi aklıma perşembe geldi neyse yakında belli olurYalan Dünya Perşembeye gelmez bence. Ben de düşünmedim değil ama İntikam ne kadar kötü giderse gitsin Totalde 4+, A/B`de 6+ kalır.
adam hakli vadinin en az 11 ile baslamasi lazim
Daha sezonu yeni açtı 9 iyi bir başlangıç bence. Ama illa 4 , 5 kat fark atması lazım 3 kat az.Herkes alıştı Vadinin 10 ve üstü reytinglerine 9 az geliyor.
Bu sezon genel olarak düşük reytingler kvp iyi gidiyorDaha sezonu yeni açtı 9 iyi bir başlangıç bence. Ama illa 4 , 5 kat fark atması lazım 3 kat az.
Düşüşü genele bağlamak yanlış bence @EveN bile dedi tadı yok diye.Bu sezon genel olarak düşük reytingler kvp iyi gidiyor
Yok beni yanlış anladın ben kvpnin 11 almasına alıştık diyorsuuz diye dedim normal her yapım düşüşte tabi kimi çok düştü kimi az az düşenlerden kvp bir kaçhaftaya artarDüşüşü genele bağlamak yanlış bence @EveN bile dedi tadı yok diye.
Şükrü aldığı parayı da beğenmiyor artık. Bilmecenin cevabı merak ettim.