Tamam yedirememek diye bişey vardır bilirmisiniz
takas bana da bi ara msja tıyodu , lvp laf atma diye ama başa çıkamayacağını anladı daha kesti mesajı
Aga laf atma sende dalga geçmekle kavgayla bitmez bu iş
Sen bana Vadi konusunda hatanı anla dedin ben de hiç bir şey demedim. Perşembe günü 4 kez tebrik ettim. Ama sen hala "sen nesin", "sallıyon" ve daha bir suru kelimeler kullanmaktan vazgeçmedin. Anlasmayi ben bozmadim unutma. Bozacak olsam yapmazdim zaten. Herkesle aram iyi Vadicilerle ama sen hala vazgecmedinRevan sen hatanı anla diye bişey demedim ama anlamıyosun
Ohaa her 307 kişiden 300ü Muhteşem Yüzyılı izliyor.
Asıl anket show bu dur
tam ifade edemedim. daha geniş açayım.. bu bir koplo teorisi ama bu tns verileri bunu dogrular nitelikte agb de türk topluma ters olan diziler hep üksek reyting alırdı. bunun sebebinin türk topluma şekil vermek isteyen ergenokon vari (global ergenekon neoconcular) yapıların var olması. kanal d ne koysa en dadik dizi ve program olsa da tutardı mesela biz biliyoriz ki dogan gurubunun israilini çıkarlarını koruyan bir gurupla ortalıklıgı vardı. bu gurubun kurallarına göre israil devletin alehine yayın yapamaz kanal d. muhteşemde de malum türk toplumuna sizin osmanlı böyle değil o sülüman varya karı kız peşinde koşan biri ))))) (adam savaştan başını kaldırmamış dizide sülüman haremden çıkmayan bbiri oarak resmedildi. zaten ikinci sezonda senaryo sadece hürem üzerine yıkıldı saray tolandı pis cası hüree cepe aldı dizi osmalı dizisidenziyaden birbirine koplolar kuran karıların savaşı oldu )))))))))))
işte yukardı sebelerden dolayı muhteşemin düşeceği kanatindeyim.. tabikide pis yedilide düşecek çünkü fazla çocuksu bir dizi.
tnsde bir şey gördük vizyon filimleri pek izlenmiyor ama sümelenin şifresinin pis yedilinin reytingini keseceğini birinci muhteşem ikinci kuzey güney olacak gibi
Bir kişi Muhteşem Yüzyıl artsın diye, kasmış.
Öyle bir oran yok gerçekte.
kim mahoni mi yapmışBir kişi Muhteşem Yüzyıl artsın diye, kasmış.
Öyle bir oran yok gerçekte.
kim mahoni mi yapmış
ben de salak gibi hemen atlamışım
- - - Ekleme - - -
@destere ye katılıyorum
o kadar senaryo arammak lazım olayın arkasında zaten sokak kültüründe her işi amerikaya israile yıkmak gibi bir kolaycılık var.. kanalD İSRAİL ORTAKLIĞIYLA ÇALIŞTIĞI İÇİN NAPIYOR ŞİMDİ İSRAİL MODELİ BİR TOPLUM İÇİNMİ ÇALIŞIYOR İNANDIRICILIKTAN ÇOK UZAK SENARYOLAR BUNLAR..
ikincisi kanalD nin yaptığı dizilerin temelinde eski türk filmleri geleneği var yani yeni bişey keşfetmemişler zaten toplum olarak mağdurlara ve mağdurları kurtaran yağız delikanlılara çok sempatiyle bakarız o açıdan kanalD nin dizilerinin tutması aslında türk toplum yapısıyla birebir örtüşmesidir..
muhteşem yüzyılda haremin savaşlardan daha çok yeralmasıda aynı şekilde izleyicinin entrikalara savaşlardan daha çok ilgi duymasındadır başka bir nedeni yok.. ayrıca bu diziyle kanuniyi çok sempatik göstermişler halka oysa işin aslı öyle değil... kanuni aslında oğlunu acımazsıca öldüren bir babadır .. kardeş kavgalarınada seyirci kalmıştır hürrem parmağında oynatmıştır tek artısı savaşlara birebir katılmasıdır bunun sebebide padişahların eskiden kalma bir geleneğidir..kanuni mustafayı öldürtmese hürremin sünepe oğlu sarı selim başa gelmeyecekti ve belkide imparatorluk sınırları.. iki katına çıkacaktı ve kanuninin başarısı hem o dönemki avrupanın çöküş anına denk düşmesi hemde çok yetenekli vezirlere sahip olmasıdır (sokullu mehmet paşa) ve piri reis gibi değerli komutanlara sahip olmasıdır..
neyse konunun özü herşeye israil amerika karıştırmamak lazım israil bizim 10 da birimiz nufusa sahip ve onda biri toprağa sahip israil tüm toplumumuzu bu kadar etkiliyorsa bu israilin başarısı değil bizim acizliğimizdir ..
not: hürremin aslında yahudi olduğu söyleniyor kimbilir belkide yahudidir ve osmanlı sülalesini yahudileştirmiştir sinsice...
Revan sen kendini çok büyütüyon işin gücün kanal d nin saçma sapan dizilerini övmek
Revan sen kendini çok büyütüyon işin gücün kanal d nin saçma sapan dizilerini övmek
baktığımız zaman roma imparatorluğunda gelsin kızlar gitsin kızlardı. peki onlar nasıl 500 yıl ayakta durmuşlar ?bir toplumu edeğiştirmenin en kolayı tvsini ele geçirmektir. şu diziler sanırım türk filim geleneğini yansıtıyor :aşkı memnunda ensen ilişkileri gözümüze soktu kanald ondan önce binbir gecede bşr annenin çocugunu kurtarmak için namusunu verdiğini ögretti kanal d son olarak tecavüzü balandıra balandıra gözümüze soktu ( fatamgülün donu satılır oldu opazarlarda) bu kadar yıkıcı işler yapan kanalın reytingleri tns ile düşmesi ilginç değil mi. adamlara kafadan reyting veriliyordu hemen hemen her dizisi 1-0 önde başlıyordu. sbt şle bir darbe aldı tns ilede darbeyi yedi kanal d.
muhteşem yüzyılda haremin savaşlardan daha çok yeralmasıda aynı şekilde izleyicinin entrikalara savaşlardan daha çok ilgi duymasındadır başka bir nedeni yok ise neden bu dizinin osmanlıyı anlatıgını savunuyorsun diziden benim osmanlı adına ögrendiğim gelsin kızlar gitsin kızlar. 600 yılık bir devlet böyle mi ayakta durdu yani.