19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
tam ifade edemedim. daha geniş açayım.. bu bir koplo teorisi ama bu tns verileri bunu dogrular nitelikte agb de türk topluma ters olan diziler hep üksek reyting alırdı. bunun sebebinin türk topluma şekil vermek isteyen ergenokon vari (global ergenekon neoconcular) yapıların var olması. kanal d ne koysa en dadik dizi ve program olsa da tutardı mesela biz biliyoriz ki dogan gurubunun israilini çıkarlarını koruyan bir gurupla ortalıklıgı vardı. bu gurubun kurallarına göre israil devletin alehine yayın yapamaz kanal d. muhteşemde de malum türk toplumuna sizin osmanlı böyle değil o sülüman varya karı kız peşinde koşan biri :)))))) (adam savaştan başını kaldırmamış dizide sülüman haremden çıkmayan bbiri oarak resmedildi. zaten ikinci sezonda senaryo sadece hürem üzerine yıkıldı saray tolandı pis cası hüree cepe aldı dizi osmalı dizisidenziyaden birbirine koplolar kuran karıların savaşı oldu :))))))))))))

işte yukardı sebelerden dolayı muhteşemin düşeceği kanatindeyim.. tabikide pis yedilide düşecek çünkü fazla çocuksu bir dizi.

tnsde bir şey gördük vizyon filimleri pek izlenmiyor ama sümelenin şifresinin pis yedilinin reytingini keseceğini birinci muhteşem ikinci kuzey güney olacak gibi

Kuzey Güney'in akibeti sence nasil olur beyazsoy ? Sence bu dizi bu reytingleri hakediyor mu ?

beyazsoy hayal kuruo :D

- - - Ekleme - - -

beyazsoy hanı gıdıodun :) MUHTESEME LAF ATMA KISKANMA :) BUKADAR KISKANÇLIK GEBERTIR ADAMI

Kuzey Güney'in akibeti sence nasil olur beyazsoy ? Sence bu dizi bu reytingleri hakediyor mu ?

bence bu reytingleri normal. pis yediliyle kitlesi farklı kuzey güneyin farklı . senaristler kadın dizilerinde uzmanken aksiyon dizisi yapınca çuvaladılar. dizide boşlukta duran çok şey oldu özelikle ferhatın yaptıkları hiç yere oturmadı.

- - - Ekleme - - -

beyazsoy hayal kuruo :D

- - - Ekleme - - -

beyazsoy hanı gıdıodun :) MUHTESEME LAF ATMA KISKANMA :) BUKADAR KISKANÇLIK GEBERTIR ADAMI

dogru diyon çok kıskançlık adamı ödürür. ama ben niye muhteşemi kıskanayım ben dizi yapımcısımıyım yani :)))))))))

bak sudan bıkmışbalıklara yaptıgım yorumlarada aynısını dedin şimdi dizi kaldırılıyor. yani benim ön yargım yok

Tns'de zaten tüm programların reytingi genel olarak düşük. Haliyle artık Muhteşem'in aldığı 14-15'leri göremeyeceğiz. Bu tüm diziler için geçerli. Üst sınır düştü. Tabi deneklere bağlı olarak dizilerdeki düşüş oranı farklı.

Son düzenleme:
Bu Star Tv iyice sinir bozdu. Küçük Sırları 37 dakika yayınlıyor onun 15 dakikası reklam. Buna rağmen iki grupta ilk 100de. AB'de 70lerde dolanıyor. Eğer buna rağmen kaldırırsa pes derim

bence bu reytingleri normal. pis yediliyle kitlesi farklı kuzey güneyin farklı . senaristler kadın dizilerinde uzmanken aksiyon dizisi yapınca çuvaladılar. dizide boşlukta duran çok şey oldu özelikle ferhatın yaptıkları hiç yere oturmadı.

- - - Ekleme - - -

dogru diyon çok kıskançlık adamı ödürür. ama ben niye muhteşemi kıskanayım ben dizi yapımcısımıyım yani :)))))))))

bak sudan bıkmışbalıklara yaptıgım yorumlarada aynısını dedin şimdi dizi kaldırılıyor. yani benim ön yargım yok

Evet, Ece-Melek basarili senaristler.. Çogunlukla kadinlari hitap eden ve ilgilendiren diziler yazmislardir.. Ilk kez bir aksiyon, gerilim dolu bir dizi yazdilar.. Aslinda senaryo bence gayet basarili ama bence bir türlü istenilen reytingi elde edemiyor gibi ama TNS'de aldigi reytingleri de görmek gerek..

Ohaa her 307 kişiden 300ü Muhteşem Yüzyılı izliyor.
Asıl anket show bu dur :D

TNS yabancı diziler gibi düşük reytingler sunuyor. Yabancılarda da en fazla 6-7 reyting oluyor. İlk 100 neredeyse 0.04 ile bitiyor. Bu arada rakamları yuvarlaklaştırmasın artık. 6.24ü 6.2 yazıyor mesela. Bu arada her ne kadar şike denilse de ispatlanamadı ancak iddia olarak kaldı. En rahat, anlaşılır reyting sistemi AGB'di. Olayların iç yüzünü bilmediğimiz için ve kanıt olmadığı için bilmiş-bilmiş konuşmaya gerek yok AGB konusunda

- - - Ekleme - - -

o zaman her seferinde kvp 24'ü bir kaç kez aldığı reytingleri de göstermezsin şike olduğu için! :d
Ona da cevap var. Şike olduğu için 24 aldı yoksa, 35 alırdı :d

TNS yabancı diziler gibi düşük reytingler sunuyor. Yabancılarda da en fazla 6-7 reyting oluyor. İlk 100 neredeyse 0.04 ile bitiyor. Bu arada rakamları yuvarlaklaştırmasın artık. 6.24ü 6.2 yazıyor mesela. Bu arada her ne kadar şike denilse de ispatlanamadı ancak iddia olarak kaldı. En rahat, anlaşılır reyting sistemi AGB'di. Olayların iç yüzünü bilmediğimiz için ve kanıt olmadığı için bilmiş-bilmiş konuşmaya gerek yok AGB konusunda

- - - Ekleme - - -

Ona da cevap var. Şike olduğu için 24 aldı yoksa, 35 alırdı :d

Sen bana özel mesaj attın hani kurtlar vadisine laf atmayacaktın?

Evet, Ece-Melek basarili senaristler.. Çogunlukla kadinlari hitap eden ve ilgilendiren diziler yazmislardir.. Ilk kez bir aksiyon, gerilim dolu bir dizi yazdilar.. Aslinda senaryo bence gayet basarili ama bence bir türlü istenilen reytingi elde edemiyor gibi ama TNS'de aldigi reytingleri de görmek gerek..

yok senaryoda çok boşluk var. dizi kuzey ve güneyin hikayesi olarak başladı dizi tamamen kuzeyin hikayesine döndü sonra ferhat çıktı diziyi ferhat sürükler oldu. diziyi tam oturrtamadılar. . ferhatın hikayeisinde de çok hatalar yaptı çok boşluk var adam nasıl oluyor hapisaneye girip girip çıkıyor anlaşılmıyor :))) ne zaman senaristler boşluga düşüyor birden ezel zekasıyla ferhat hapisten çıkıyor :)))) ben bu senaryonun toparlanabileceğine inanmıyorum erkek izleyicisi için çok basit kaçıyor