19 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Reis (ATV)

Oy: 3 23.1%
  • Sensiz Olmaz (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 30.8%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Yorumum ;

Arka Sokaklar Yine farklı bi şekilde lider...
Yer Gök Aşk 2.Olarak Büyük bir başarı elde etti...
Al yazmalım bu kadar zorlu bir günde bence gayet iyi gidiyor....
Sensiz Olmaz geçen haftaya göre biraz yükselmiş...
Deniz yıldızı,unutma beni ve dinle sevgili ilk 10 a girerek fox'u sevindirdi...
Kanıt Eski saati ve gününe alınınca iyi reytinglerine geri döndü ...

arak sokaklara yeter diyorum....sensiz olmaz ve yalancı bahar iyi oyunculara rağmen bekleneni veremiyorlar....al yazmalım iyi gidiyor ali abi ye [barış falay] başarılar.....kanıt pt2 de idare ediyor...deniz yıldızı ve unutma beni başarlı dinle sevgili totalde iyi abde vasat.....starın gündüz kuşağını pek başarılı bulmadım......saba tümer,müge anlı ve esra ero iyi gitmişler...........

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]DENIZ YILDIZI.[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:01:24[/TD]
[TD]0:49:40[/TD]
[TD]3,36%[/TD]
[TD]13,39%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]UNUTMA BENI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:40:19[/TD]
[TD]0:47:59[/TD]
[TD]3,13%[/TD]
[TD]21,37%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Unutma beni eski haline geri döndü! Aferin :D

Arka Sokaklar yine herzamanki gibi basarisini sürdürmüs ve iki grupta da zirvede yer almis.

Basrollerini Özge Özpirinççi, Seçkin Özdemir ve Baris Falay'in paylastiklari "Al Yazmalim" bu hafta yükselise geçmis ve ATV'nin yüzünü güldürmeye basarmis. Bakalim dizi ilerleyen haftalarda da yükselise geçebilecek mi?

Tanitimlari büyük merak uyandiran Sensiz Olmaz bu hafta sürpriz bir sekilde yükselmis ve A/B'de Yer Gök Ask'i zorlamis. Bu dizi ilerleyen haftalarda da yükseli gibime geliyor.

En büyük soku Yalanci Bahar yasiyor. Dizi çok iyi gidiyor diyemeyiz, bakalim Star Yalanci Bahar için nasil bir alternatif bulacak. Çünkü bu dizi bu reytingleri haketmiyor. Bakalim ilerleyen haftalarda neler olacak..?

Yer Gök Aşk bu reytingleri hak ediyor hatta daha fazlasını hak ediyor her hafta 135 dakika bu kalitede dizi çekmek çok zor gerçekten yapımcıyı yönetmeni senaristleri tebrik ediyorum ama dizinin saati değişsin gece 00:30 a kadar sürüyor dizi 20:00'a alınsın
şu gereksiz dizi dinle sevgili kaldırılsın dinle sevgili abde 5 share alabilmiş ama yer gök aşk 15 share yer gök aşkın pt1 de yayınlanması gerekiyor

İzlediklerim;
- Leyla ile Mecnun

Leyla ile Mecnun;
Çok güzel bir bölümdü. Bu kez "Uzaylılar" lafını söyleyen adamın neden söylediğini öğrenmiş olduk. Doktorlar'a gönderme yapıldı...

Birazda Leyla ile Mecnun'dan önce TNT'de yayınlanan Cem Yılmaz'ın filmlerinden 'Hokkabaz'ı izledim.

Arka Sokaklar düşüş söz konusu ama yine açık ara zirvede

Kanıt dizisinde sanki bir kemik izleyici kitlesi var

Yer Gök Aşk yükselmeye başladı ve Fox'un bu dönem en iyi diziler arasında varım dedi

Yalancı Bahar star için tam fiyasko oldu çünkü çok umutla ekranlara koydu aynı Firar gibi

Sensiz Olamaz bu hafta yükselme olsada tabi sıralamada yeterli değil hatta fiyasko çünkü çok maliyeti var

Bu Kadar:)

Herkese teşekkür var bende isterim :D.

Arka Sokaklar AB'de düşüş de olsa zorlu rakiplere rağmen müthiş gidiyor.
Yalancı Bahar fiyasko bir sonuç almış.
Reis güzel bir dizi ama anlaşıldı bu dizi artık tutacak gibi değil.İnsanlar diziyi silmiş.
Sensiz Olmaz sonuç iyi ama yüksek maliyetli bir dizi bu gidişle durum iyi değil.
Yer Gök Aşk güçlü rakiplere rağmen günün en iyilerinden.
Al Yazmalım özellikle AB grubunda ATV'nin yüzünü güldürmüş.

Arka Sokaklar yine zirvede ama bu hafta iki kategoridede bir düsüs var cünkü yeni diziler yani Al Yazmalim ve Sensiz olmaz da ciddi bir yükselis var yani Arka Sokaklar icin tehlike canlari caliyor. Yer Gök Ask ise yükselisini sürdürüyor Fox Tv nin bence en basarili dizisi.