Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hee yok onunla ilgisi yok yani elbette dikkat çekmiştir Kadir ama baktığın zaman bu dizinin kadın ve erkek kitlesi de olması muhtemel. Diziye ciddi ciddi can gelmişti bu bölümde. Dün akşam yorumlarda da söyledim bu iyiye işaret diye.@denizz19 yani diyorum ki Vadinin arkasına tekrar bölüm olarak koyması iyi olmuş iyi reklamı yapıldı
AB de birinci olur dediğimi senin itiraz ettiğini urfaliyim ezeldenin AB sinin daha iyi olduğu tekrar inin AB sinin urfaliyim ezeldenin çok iyi dediğini yazmamissin)))) totalde izlenemez demedim zaten en kötü dizi 2 reyting alıyor bu dizi iyi olduğuna gore 3 -4 alması normal ki 4 reyting de pek parlak değil. sonuçta ama beklediğimin üstünde. bu reklamsiz yayinlanmasindan olabilir diger totis dizilerin reklam arasinds bu diziyi izlemisler Haftaya illa reklam verir Totali düşer merak etmekDün de dediğim gibi Gönül İşleri A/B oldu ama ağır A/B olmadı. @xemrexxx @Ahmad yüklendiniz bana noldu dediğim çıktı. Tamam A/B dizisi olacak dedim ama ağır A/B olmaz dedim görüldüğü üzere olmamış. Üstelik karşısında total dizileri varken.
@beyazsoy sen de totalde fazla izlenmez demiştin ama yakın gelmiş. Üstelik karşısında 3 tane total dizisi varken. Onlar olmasaydı çok yakın gelirdi sonuçlar bir-birilerine. Çünkü totali de çekecek konular var. Normal A/B olmuş tam beklediğim gibi.
5 hafta dahami bekliycenurfalıyım ezelden ve gönül işleri totel ve ab gruplarını paylaşmışlar gibi görünüyor🙂🙂
ama işleri çok zor bence urfalıyım ezelden her hafta 5 almayı başarabilicekmi bilemiyorum zaman zaman 4 reytinge totelde düüşerler ama o hayat benim ve küçük gelin düzenli şekilde 5 alabiliyorlar
gönül işleride abde her an yeteneksizsinize geçirbilirler acun toparlanmaya başladı zirveyi alırsalarda dahada brakmazlar yanı her 2 yeni dizininde işi zor 5 hfta bekleyip görmemiz lazım bence 🙂🙂
5.bölümde belli olur genelde dizilerin tutup tutmadığı cnm şimdi ne desem yalan olur 🙂🙂5 hafta dahami bekliyceno zamana kadar kim öle kim kala
Kız haklı millet dağılın5.bölümde belli olur genelde dizilerin tutup tutmadığı cnm şimdi ne desem yalan olur 🙂🙂
pazar gunleri 5n reyting bile fazlaHerkes Çarşamba'ya diyorda bugünün de bir farkı yok 5 reytingle 1. olunabiliyor.
Neden? Geçen sezon Pazar günü Küçük Gelin, YST, Güneşi Beklerken 8,9 10 reyting alıyordu.pazar gunleri 5n reyting bile fazla
o hayat benim dusmus( umarim haftaya topralanir
Sabah Medyatava'ya baktım eklenenmişti şimdi eklendiyse ekliyim.@mrt-06 abc1 yok mu
ilk bölümlerden böyle bişi beklemediğimi söyledim 5.bölüme falan belli olur olayDün de dediğim gibi Gönül İşleri A/B oldu ama ağır A/B olmadı. @xemrexxx @Ahmad yüklendiniz bana noldu dediğim çıktı. Tamam A/B dizisi olacak dedim ama ağır A/B olmaz dedim görüldüğü üzere olmamış. Üstelik karşısında total dizileri varken.
@beyazsoy sen de totalde fazla izlenmez demiştin ama yakın gelmiş. Üstelik karşısında 3 tane total dizisi varken. Onlar olmasaydı çok yakın gelirdi sonuçlar bir-birilerine. Çünkü totali de çekecek konular var. Normal A/B olmuş tam beklediğim gibi.
Tam almış sayılmaz henüz. Kiraz Mevsimi totalde hala zirvede.Urfalıyam ezelden iki gruptada zirvede yer almış.
O Hayat Benim baya düşmüş.
Gönül İşleri Ab'de iyi gitmiş.
@denizz19 Kanal D haftasonu'nu Fox TV'den aldı gibi. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?