19 Ekim 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@denizz19 yani diyorum ki Vadinin arkasına tekrar bölüm olarak koyması iyi olmuş iyi reklamı yapıldı
Hee yok onunla ilgisi yok yani elbette dikkat çekmiştir Kadir ama baktığın zaman bu dizinin kadın ve erkek kitlesi de olması muhtemel. Diziye ciddi ciddi can gelmişti bu bölümde. Dün akşam yorumlarda da söyledim bu iyiye işaret diye. :)

- Gönül İşleri ve Urfaıyam Ezelden harika gidiyor. Kanal D ve Star'ın yüzleri de gülmüş oldu böylece... :)

- Kalite abidesi Galip'im AB grubunu kasıp kavurmaya devam edeceğe benziyor. Başlangıç çok iyi, gelecek hafta da yükseliş bekliyoruz... :Z

- FOX'ta düşüşler başladı, önce Emanet düştü, şimdi de O Hayat Benim eski oranlarından uzaklaşmaya başladı. Darısı Kocamın Ailesi ve Kiraz Mevsimi'nin başına... :A

- Küçük Gelin'den nefret ediyorum, nefret ediyorum Küçük Gelin'den... :)

- Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nin son 14 dakika 17 saniyesi de gayet iyi gitmiş... :)

Dün de dediğim gibi Gönül İşleri A/B oldu ama ağır A/B olmadı. @xemrexxx @Ahmad yüklendiniz bana noldu dediğim çıktı. Tamam A/B dizisi olacak dedim ama ağır A/B olmaz dedim görüldüğü üzere olmamış. Üstelik karşısında total dizileri varken.

@beyazsoy sen de totalde fazla izlenmez demiştin ama yakın gelmiş. Üstelik karşısında 3 tane total dizisi varken. Onlar olmasaydı çok yakın gelirdi sonuçlar bir-birilerine. Çünkü totali de çekecek konular var. Normal A/B olmuş tam beklediğim gibi.
AB de birinci olur dediğimi senin itiraz ettiğini urfaliyim ezeldenin AB sinin daha iyi olduğu tekrar inin AB sinin urfaliyim ezeldenin çok iyi dediğini yazmamissin)))) totalde izlenemez demedim zaten en kötü dizi 2 reyting alıyor bu dizi iyi olduğuna gore 3 -4 alması normal ki 4 reyting de pek parlak değil. sonuçta ama beklediğimin üstünde. bu reklamsiz yayinlanmasindan olabilir diger totis dizilerin reklam arasinds bu diziyi izlemisler Haftaya illa reklam verir Totali düşer merak etmek

@xemrexxx e ilk kez katılıyorum çarşamba dizisiliktek pazar iyi dizi bolluğundan reytingler yakin . en sağlam gün pazar. Urfaliyim ezelden ve gönül işlerine sikimadam dönüşümlü olarak izledim. Bir de sağlam hikayesi ama totis senaristleri yüzünden dağılan ohb var. Ohb yi bubkadar totis yazmasalar ona da bakabilirdim))) başka günde böyle 3 dizi yok . salıya yeni iyi dizi geldi o da fazla totis )) çarşamba perşembe cuma TV acasim yok )))

urfalıyım ezelden ve gönül işleri totel ve ab gruplarını paylaşmışlar gibi görünüyor🙂🙂
ama işleri çok zor bence urfalıyım ezelden her hafta 5 almayı başarabilicekmi bilemiyorum zaman zaman 4 reytinge totelde düüşerler ama o hayat benim ve küçük gelin düzenli şekilde 5 alabiliyorlar

gönül işleride abde her an yeteneksizsinize geçirbilirler acun toparlanmaya başladı zirveyi alırsalarda dahada brakmazlar yanı her 2 yeni dizininde işi zor 5 hfta bekleyip görmemiz lazım bence 🙂🙂
5 hafta dahami bekliycen :kiki: o zamana kadar kim öle kim kala :)

Gönül İşleri en büyük artış yaşayan yapım olmuş ilerleyen haftalarda Ab'de 7'yi geçip arayı açacaktır. Total'de zirveyi zorlar ya da 2. olur diye düşünüyorum :) ABC1'i ise haftaya alır :X

Urfalıyam Ezelden de Gönül İşleri kadar olmasa da yükselmiş ve çok başarılı gitmiş. Dizinin atmosferi iyi yaratılmış ama bu tarz ağır drama diziler genellikle bir süre sonra düşüşe geçiyor.

Galip Derviş, Ab'de harika açmış sezonu ama Total'de kötü malesef. İlerleyen günlerde Total'de de ilk 10-15 arası olacaktır.

Gönül işleri bence gayet kaliteli bir yapım.Ama urfalıyam ezelden in sadece müzikleri ilgimi çekiyor.

Galip iyi başlamış. :)
Gönül İşleri güzel atak yaparak Ab'de zirvede haftaya arayı açacaktır.
O Hayat Benim her zaman ki gibi iyi gitmiş.

Dün de dediğim gibi Gönül İşleri A/B oldu ama ağır A/B olmadı. @xemrexxx @Ahmad yüklendiniz bana noldu dediğim çıktı. Tamam A/B dizisi olacak dedim ama ağır A/B olmaz dedim görüldüğü üzere olmamış. Üstelik karşısında total dizileri varken.

@beyazsoy sen de totalde fazla izlenmez demiştin ama yakın gelmiş. Üstelik karşısında 3 tane total dizisi varken. Onlar olmasaydı çok yakın gelirdi sonuçlar bir-birilerine. Çünkü totali de çekecek konular var. Normal A/B olmuş tam beklediğim gibi.
ilk bölümlerden böyle bişi beklemediğimi söyledim 5.bölüme falan belli olur olay:) ayrıca 1 reyting fark gayet iyi sonuçta dizi çok yüksek reyting alan bir iş değil

Biraz önce esra erolda müthiş bir kavga vardı konuklardan biri mikrofonu aldı bağırıp çağırdı adamın çenesi ağzı istemsiz oynuyordu yarısını kaydettim. Sanırım esra erol düşünen reytinglerini boyle kavgayla toplamaya çalışıyor. Malum bu benim tarzında her gün kavga ve bağlamayla basa etmek mümkün değil)))))

Urfalıyam ezelden iki gruptada zirvede yer almış.
O Hayat Benim baya düşmüş.
Gönül İşleri Ab'de iyi gitmiş. :)
@denizz19 Kanal D haftasonu'nu Fox TV'den aldı gibi. ??

Urfalıyam Ezelden ilk bölümü izledim. Dizi ilk başlarda mükemmeldi. Sonradan kötü oldu gibi. Oyunculuklar çok iyiydi dizinin şarkılarıda güzel iki grupta zirvede olmuş Tebrikler. :)

Gönül İşleri süper bir yapım. Bu sezonun en güzel işi dizi dahada yükselir umarım. Daha fazlasını hak ediyor.

İlker Show kötü başladı program 3 reytinglere çıktı. Dahada yükselir bence.

O Hayat Benim sonunda zirveden indi. Dahada çıkamaz zirveye ama kanalını idare eder.