19 Ekim 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'nin suçu olduğu için Pazar'a ne gelirse gelsin tepkiliyim. Urfalı'yada ateş açıcaz mecburen.:(

Ama bak bu sefer hakettin o meşhur X'li Emre lafını.:F
Urfalıyam Ezelden geçen hafta ders çıkarmış bu çok belliydi ciddi toparlanma vardı dizide. Yeni müzikler ve oyunculuklar daha da aşmış kendini. :)

Gönül İşleri'ne tebrikler zirveyi bırakmaz artık. :)

Dün denk geldim yine gün ve saat değiştirmiş fenada gitmemiş ab'de.
57PARA BENDETV817:34:2718:47:330,833,6922,53

Övmeyin şu diziyi bana.:(
Neden övmeyin diyorsun ki aslında tamam çok klasik bir senaryo, aşina olduğumuz bir konu ama bakıldığında bunları gündelik zamanımızda halâ görmemiz mümkün ne yazık ki. Bu dizi o yüzden sevildi, sevilecek. Ama bir zaman sonra sert düşecek ortak kaderidir bu tarz dizilerin. :) Ama işleneceği şekle bağlı olarak düşüş olur.

Neden övmeyin diyorsun ki aslında tamam çok klasik bir senaryo, aşina olduğumuz bir konu ama bakıldığında bunları gündelik zamanımızda halâ görmemiz mümkün ne yazık ki. Bu dizi o yüzden sevildi, sevilecek. Ama bir zaman sonra sert düşecek ortak kaderidir bu tarz dizilerin. :) Ama işleneceği şekle bağlı olarak düşüş olur.

Baştan bir antiliğim var sevmiyorum bu diziyle ilgili bana konuşmayın ve övmeyin. Okurken bile irkildim.:(

Urfalıyam Ezelden in zirveyi alacağı belliydi tebrik etmek lazım tutmasını istediğim bi diziydi
Gönül İşleri de güzel bi diziye benziyor biraz izlemiştim fena değil

O HAYAT BENİM muhteşem bir dizi heyecan her hafta doruk yapıyor nasıl izlemiyosunuz hayret ediyorum,AB miz düşük gelecek hafta toparlarız umarım :(

işte bu gönül işleri ab de zirvede :oley:
galip de çok iyi gitmiş ağır ab olmuş yine :oley:

küçük gelin ve ohb iyi gidiyorlar
urfalıyım ezelden de yükselmiş

Herkes Çarşamba'ya diyorda bugünün de bir farkı yok 5 reytingle 1. olunabiliyor. :)
çarşamba günü 5 i bir güzel köylü geçebiliyi bugün 3 dizi var 5+ belki haftaya gönül işleri de oalcak 4 edecek sayı :)))

Son düzenleme:
işte bu gönül işleri ab de zirvede :oley:
galip de çok iyi gitmiş ağır ab olmuş yine :oley:

küçük gelin ve ohb iyi gidiyorlar
urfalıyım ezelden de yükselmiş

çarşamba günü 5 i bir güzel köylü geçebiliyi bugün 3 dizi var 5+ belki haftaya gönül işleri de oalcak 4 edecek sayı :)))
Güzel Köylü, Yılanların Öcü 5 aldı. KPA, Zengin Kız öbür dizi 4.- küsür alıyor bugünden bir farkı yok neticede bugünde o günde zirve 5 reytingle. :) Ayrıca şu ":)))" işrareti sevmiyorum yapma. :F

Güzel Köylü, Yılanların Öcü 5 aldı. KPA, Zengin Kız öbür dizi 4.- küsür alıyor bugünden bir farkı yok neticede bugünde o günde zirve 5 reytingle. :) Ayrıca şu ":)))" işrareti sevmiyorum yapma. :F
yılnların öcü her zaman 5 alamıyor :A
neyse sonuçta en boş gün çarşamba :) perşembe ve cuma hariç diğer günler de boşlukta birbirine yakın :))))))))))))))))))))))))))))

Bu saatten sonra Urfalıyım Ezel'den TOTAL'de , Gönül İşleri ise AB'de git gide arayı rakipleriyle açarlar bence. :)

Urfalıyam Ezelden TOTAL ve ABC1'de zirvede yer almış tebrikler bundan sonra zirveyi bırakmaz gibi bu gruplarda. :)

Gönül İşleri ab'de zirveyi almış tebrikler dizime hak ediyor sonuna kadar. :) Daha da yükselecektir. :)

O Hayat Benim rakipler gelince düşüş yaşamaktan kurtulamamamış. Biraz da boşluktan izleniyormuş demek ki. :A

Galip'im çok iyi başlamış helal olsun. :Z

Galip Derviş çok iyi bir başlangıç yapmış yeni sezona total'de biraz daha yüksek alabilirdi ab'si

süper abc1 4'ü geçmiş helal Galip'ime :Z

Urfalıyam Ezelden 2'inci bölümüy'le zirveyi ele geçirmiş abc1'de 6 'ya yaklaşmış nerdeyse

Günün diğer bir başarılı giden yapımı Gönül işleri ab'de beklenildiği gibi zirvede yer almış

Günün kaybedini ise O Hayat Benim olmuş yeni gelen yapımlar'la birlikte dizi düşüşe geçmiş

diz hala iyi durumda olsada ab'de belirgin bir düşüş yaşamış

Yeteneksizsiniz Türkiye'de düşüş yaşamış ab'de zirveyi kaptırmış olsada hala iyi durumda

Küçük Gelin total'de çok iyi durumda ab'si ise çok kötü

Bu Tarz Benim başarılı gitmeye devam etmiş ab'si özellikle çok iyi

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gitmiş

Dün de dediğim gibi Gönül İşleri A/B oldu ama ağır A/B olmadı. @xemrexxx @Ahmad yüklendiniz bana noldu dediğim çıktı. Tamam A/B dizisi olacak dedim ama ağır A/B olmaz dedim görüldüğü üzere olmamış. Üstelik karşısında total dizileri varken.

@beyazsoy sen de totalde fazla izlenmez demiştin ama yakın gelmiş. Üstelik karşısında 3 tane total dizisi varken. Onlar olmasaydı çok yakın gelirdi sonuçlar bir-birilerine. Çünkü totali de çekecek konular var. Normal A/B olmuş tam beklediğim gibi.

urfalıyım ezelden ve gönül işleri totel ve ab gruplarını paylaşmışlar gibi görünüyor🙂🙂
ama işleri çok zor bence urfalıyım ezelden her hafta 5 almayı başarabilicekmi bilemiyorum zaman zaman 4 reytinge totelde düüşerler ama o hayat benim ve küçük gelin düzenli şekilde 5 alabiliyorlar

gönül işleride abde her an yeteneksizsinize geçirbilirler acun toparlanmaya başladı zirveyi alırsalarda dahada brakmazlar yanı her 2 yeni dizininde işi zor 5 hfta bekleyip görmemiz lazım bence 🙂🙂