Bak sana demiştim @sokak sanati total Urfalıyam Ezelden'in, AB gönül işlerinin olur diye
Ben bildirime bakmamıştım yazdıktan sonra gördüm bildirimini.Dediğni dedim zaten konuda. Malesef O Hayat benim şaşırttı beni.
Yok öyle bir dava ama hepsi Kanal D nin suçu yoksa urfalının değil 🙂
Ben bildirime bakmamıştım yazdıktan sonra gördüm bildirimini.
Urfalıyam Ezelden geçen hafta ders çıkarmış bu çok belliydi ciddi toparlanma vardı dizide. Yeni müzikler ve oyunculuklar daha da aşmış kendini.Kanal D'nin suçu olduğu için Pazar'a ne gelirse gelsin tepkiliyim. Urfalı'yada ateş açıcaz mecburen.
Ama bak bu sefer hakettin o meşhur X'li Emre lafını.
Urfalıyam Ezelden geçen hafta ders çıkarmış bu çok belliydi ciddi toparlanma vardı dizide. Yeni müzikler ve oyunculuklar daha da aşmış kendini.
Neden övmeyin diyorsun ki aslında tamam çok klasik bir senaryo, aşina olduğumuz bir konu ama bakıldığında bunları gündelik zamanımızda halâ görmemiz mümkün ne yazık ki. Bu dizi o yüzden sevildi, sevilecek. Ama bir zaman sonra sert düşecek ortak kaderidir bu tarz dizilerin. Ama işleneceği şekle bağlı olarak düşüş olur.Övmeyin şu diziyi bana.
Neden övmeyin diyorsun ki aslında tamam çok klasik bir senaryo, aşina olduğumuz bir konu ama bakıldığında bunları gündelik zamanımızda halâ görmemiz mümkün ne yazık ki. Bu dizi o yüzden sevildi, sevilecek. Ama bir zaman sonra sert düşecek ortak kaderidir bu tarz dizilerin. Ama işleneceği şekle bağlı olarak düşüş olur.
çarşamba günü 5 i bir güzel köylü geçebiliyi bugün 3 dizi var 5+ belki haftaya gönül işleri de oalcak 4 edecek sayı ))Herkes Çarşamba'ya diyorda bugünün de bir farkı yok 5 reytingle 1. olunabiliyor.
Güzel Köylü, Yılanların Öcü 5 aldı. KPA, Zengin Kız öbür dizi 4.- küsür alıyor bugünden bir farkı yok neticede bugünde o günde zirve 5 reytingle. Ayrıca şu "))" işrareti sevmiyorum yapma.işte bu gönül işleri ab de zirvede
galip de çok iyi gitmiş ağır ab olmuş yine
küçük gelin ve ohb iyi gidiyorlar
urfalıyım ezelden de yükselmiş
çarşamba günü 5 i bir güzel köylü geçebiliyi bugün 3 dizi var 5+ belki haftaya gönül işleri de oalcak 4 edecek sayı ))
yılnların öcü her zaman 5 alamıyorGüzel Köylü, Yılanların Öcü 5 aldı. KPA, Zengin Kız öbür dizi 4.- küsür alıyor bugünden bir farkı yok neticede bugünde o günde zirve 5 reytingle. Ayrıca şu "))" işrareti sevmiyorum yapma.