19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
habertürkte kaliteli bir bayan sunucu vardı saat 17 ila 18 arası konuk çağırıp sohbet ediyordu ismini unuttum ne hafıza var bizde resmen çıldıracağım sıfırı tüketmişiz haberimiz yok :))
balçiçek ilterden mi bahsediyor sarışın zayıf ve fenerbahçeli :)))) sanırım fenerbahçede sporculuk yapmış. boşandığı için soy ismini değiştirdi ilk soy ismi yani eski kocasının soy ismi pamir. balçiçek pamir yani

balçiçek ilterden mi bahsediyor sarışın zayıf ve fenerbahçeli :)))) sanırım fenerbahçede sporculuk yapmış

aynen ondan bahsediyorum habertürkteki tek kaliteli işe o imza atıyor gerisini izlemesende olur çağırdığı konuklarla sohbeti ve sorduğu sorulardaki can alıcı noktaları yakalayışıyla dörtdörtlük haberci.. gerçek haberci yani iş olsun diye görüntü için orayı işgal etmiyor ..

aynen ondan bahsediyorum habertürkteki tek kaliteli işe o imza atıyor gerisini izlemesende olur çağırdığı konuklarla sohbeti ve sorduğu sorulardaki can alıcı noktaları yakalayışıyla dörtdörtlük haberci.. gerçek haberci yani iş olsun diye görüntü için orayı işgal etmiyor ..

iyi sorular soruyor kadın programcılardan en iyilerinden biri.. fazla ortacı gidiyor hem nalına hem mıhına gidiyor. kendisi fatih altaylının ekibinden daha önce altaylı sabaha aldırdı donrta fatih altaylıyla habertürke geçti. yani fatih altaylının ekibinden olması onun için dezavantaj :)))))

- - - Ekleme - - -

Yanlış alıntı :)))

alıntı dogru ben desterenin dilasına mesaj yazdım afk ile işim olmaz yaşım o kadar küçük değil :))))

iyi sorular soruyor kadın programcılardan en iyilerinden biri.. fazla ortacı gidiyor hem nalına hem mıhına gidiyor. kendisi fatih altaylının ekibinden daha önce altaylı sabaha aldırdı donrta fatih altaylıyla habertürke geçti. yani fatih altaylının ekibinden olması onun için dezavantaj :)))))

- - - Ekleme - - -

alıntı dogru ben desterenin dilasına mesaj yazdım afk ile işim olmaz yaşım o kadar küçük değil :))))

altaylıyı sevmem balçiçek ise sorulması gerekeni soran bir kadın konuğa yalakalık olsun diye önceden konukla pazarlığa oturup soracağı soruları belirlemiyor .. ne zaman rastlarsam dikkat ettiğim şey konuklar sağdan soldan dini kesimden nerden olursa olsun kesinlikle direk herkesin de içinden geçen merak ettiği soruyu soruyor .. öyle bir durumki mesela ben şu anda orda olsam ne sorardım bu adama diye düşünürken benim soracağım soruların aynısını yöneltiyor konuğa...günü kurtarmıyor gerçek habercilik yapıyor balçiçek .. ismide güzelmiş kadının hem bal hem çiçek :)))

- - - Ekleme - - -

büyüğü küçüğü herkesin ilgisini çeken dizidir afk :))

beyazshow gögüs showa dönüşmüş geçen hafta ezgi mola vardı şimdide göksel bakalım haftaya kim gelecek :)))))))

beyazda kameraman göksele biraz daha yaklaşmalı reytinge faydası olur :))