balçiçek ilterden mi bahsediyor sarışın zayıf ve fenerbahçelihabertürkte kaliteli bir bayan sunucu vardı saat 17 ila 18 arası konuk çağırıp sohbet ediyordu ismini unuttum ne hafıza var bizde resmen çıldıracağım sıfırı tüketmişiz haberimiz yok)
balçiçek ilterden mi bahsediyor sarışın zayıf ve fenerbahçelihabertürkte kaliteli bir bayan sunucu vardı saat 17 ila 18 arası konuk çağırıp sohbet ediyordu ismini unuttum ne hafıza var bizde resmen çıldıracağım sıfırı tüketmişiz haberimiz yok)
balçiçek ilterden mi bahsediyor sarışın zayıf ve fenerbahçeli))) sanırım fenerbahçede sporculuk yapmış
haftaya bomba gibi geliyor zaten koçanın şansı yok .![]()
Yanlış alıntıAFK yokken dikkat edersen dila hanım yükselmiş . yani koçandan çok dila hanım için üzülsen daha iyi olacak)))
AFK yokken dikkat edersen dila hanım yükselmiş . yani koçandan çok dila hanım için üzülsen daha iyi olacak)))
aynen ondan bahsediyorum habertürkteki tek kaliteli işe o imza atıyor gerisini izlemesende olur çağırdığı konuklarla sohbeti ve sorduğu sorulardaki can alıcı noktaları yakalayışıyla dörtdörtlük haberci.. gerçek haberci yani iş olsun diye görüntü için orayı işgal etmiyor ..
Yanlış alıntı))
iyi sorular soruyor kadın programcılardan en iyilerinden biri.. fazla ortacı gidiyor hem nalına hem mıhına gidiyor. kendisi fatih altaylının ekibinden daha önce altaylı sabaha aldırdı donrta fatih altaylıyla habertürke geçti. yani fatih altaylının ekibinden olması onun için dezavantaj))))
- - - Ekleme - - -
alıntı dogru ben desterenin dilasına mesaj yazdım afk ile işim olmaz yaşım o kadar küçük değil)))
büyüğü küçüğü herkesin ilgisini çeken dizidir afkiyi sorular soruyor kadın programcılardan en iyilerinden biri.. fazla ortacı gidiyor hem nalına hem mıhına gidiyor. kendisi fatih altaylının ekibinden daha önce altaylı sabaha aldırdı donrta fatih altaylıyla habertürke geçti. yani fatih altaylının ekibinden olması onun için dezavantaj))))
- - - Ekleme - - -
alıntı dogru ben desterenin dilasına mesaj yazdım afk ile işim olmaz yaşım o kadar küçük değil)))
beyazda kameraman göksele biraz daha yaklaşmalı reytinge faydası olur)
00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.6 , 2) ATV: 1.67 , 3) TRT1: 0.98
geçen haftada vardı ondan ama pek reytinglere katkısı olmadı)))))))
beyza ?beyza süper gitmiş..
- - - Ekleme - - -
asıl reytingi alan bu hafta işler güçler kadrosu .. sohbet çok keyifli gidiyor![]()
beyza ?))
beyza ?))
Beyaz diye okumuştum ben sen yazmasan fark etmemiştim![]()
sonradan düzeltmişBeyaz diye okumuştum ben sen yazmasan fark etmemiştim![]()
ben hala beyaz diye okuyorum tekrar bak istersen buğra)
ben hala beyaz diye okuyorum tekrar bak istersen buğra)