19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uroligde 3 de üç yaptık fenerde yendi .. bügün güzel bir gündü galatasaray berabere kaldı. birde güzel bir klevyeye ulaştım artık daha az harf hatası yapacagım :))))

eski klavyede arasıra şaşırıp koçanı öven yazıların çıkıyordu yanlışlıkla :) umarım yeni klavyede hatalarından kurtulursun beyazsoy klavyen hayırlı olsun :))

Habertürkte bi kadın var program yapıyordu...Bi masanın etrafinda konuklarini topluyor,kağit kalem veriyor önlerine bişiler karalasinlar diye o program bugun mü? Konuklari kim birde?

@beyazsoy sen öyle programlari izlersin/bilirsin belki?

- - - Ekleme - - -

23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.8 , 2) ATV: 3.96 , 3) TRT1: 3.03 , 4) KNLTRK: 2 , 5) FOX: 1.49

simge fıstıkoglu ama programın formatı değişti. artık konuk agırlamıyor haber sunuyor.. salıdan perşembeye yapıyor programını. birde pazartesi faikçetinerle spor programına yorumcu olarak katılıyor. en son kadınlar futboldan anlar diye tartıştı ümit özatla kendisi aslen spor spikeridir ve bacaklarından başka bir özeliğide yoktur :)))))))

- - - Ekleme - - -

Yeni telefon mu aldin beyazsoy ?

yok ben pcdende yazarken mobilden yazıyorum ama benim parmaklar büyük olunca klavyedenden de yazsam yanlış basıyordum. bir yılda aldıgım bu 3. klavye :))))) ama sonunda elime uygun bir klavye buldum çok rahat yazıyorum

- - - Ekleme - - -

eski klavyede arasıra şaşırıp koçanı öven yazıların çıkıyordu yanlışlıkla :) umarım yeni klavyede hatalarından kurtulursun beyazsoy klavyen hayırlı olsun :))
eger koçanı övdüysem haklısın kesin klavyedendir :))) ben koçanı övmedim sık sık eleştirdim ama sanırım sen yanlış anladın ben klavyeyi değiştirdim sende monitörü değiştir bi zahmet :)))) benim savundugum hayatta koçan gibiler çok hatta ondan daha iyilerde mevcut. ama dizinin islami kesimi tam anlatamadıgı, çok üstün körü anlatıgını romana sadık kalmadıgını sık sık yazdım ama bu dizinin izlenemsi normal dedim çünkü toplumun çogunluguna hitap ediyor dedim umarım bu kez anlatabilmişimdir..

simge fıstıkoglu ama programın formatı değişti. artık konuk agırlamıyor haber sunuyor.. salıdan perşembeye yapıyor programını. birde pazartesi faikçetinerle spor programına yorumcu olarak katılıyor. en son kadınlar futboldan anlar diye tartıştı ümit özatla kendisi aslen spor spikeridir ve bacaklarından başka bir özeliğide yoktur :)))))))

Kötü olmuş...2 - 3 kere izlettirdi kendini..Bacaklarini göremedim :( 🙂X)

Kötü olmuş...2 - 3 kere izlettirdi kendini..Bacaklarini göremedim :( 🙂X)
gözlerinde sorun olabilir bi doktora gitsen eyi olur :)))) mini etek giymediği program yoktur :)))) zati habertürktte her sunucu firikik vermezse kanaldan kovuluyor bu yüzden istifaeden spikerler oldu

- - - Ekleme - - -

yok ben pcdende yazarken mobilden yazıyorum ama benim parmaklar büyük olunca klavyedenden de yazsam yanlış basıyordum. bir yılda aldıgım bu 3. klavye :))))) ama sonunda elime uygun bir klavye buldum çok rahat yazıyorum

- - - Ekleme - - -

eger koçanı övdüysem haklısın kesin klavyedendir :))) ben koçanı övmedim sık sık eleştirdim ama sanırım sen yanlış anladın ben klavyeyi değiştirdim sende monitörü değiştir bi zahmet :)))) benim savundugum hayatta koçan gibiler çok hatta ondan daha iyilerde mevcut. ama dizinin islami kesimi tam anlatamadıgı, çok üstün körü anlatıgını romana sadık kalmadıgını sık sık yazdım ama bu dizinin izlenemsi normal dedim çünkü toplumun çogunluguna hitap ediyor dedim umarım bu kez anlatabilmişimdir..

Nasil yani.. Bilgisayarin telefonuna mi bagli? Anlamadim..

@RatingKurdu: KayıpŞehir rating matematigini alt üst etti. Saat ilerledikçe toplam rating düşer,ratingler azalır ama @KanalD Kayıp Şehir çoştukça çoşuyor

hem öyle hemde öyle değil :)))))))) mobilden derken formun mobil sürümünden giriyorum pc kulanırken çünkü vodafonun cepnet paketini kulanıyorum ve baglantı hızı çok düşük. bilgisayarımda ayrıca modem olarak telefonumu kulanıyorum :)))) yani bilgisayarım telefonuma baglı internete girerken :))) umarım karışık olmamıştır :))))

- - - Ekleme - - -

@RatingKurdu: KayıpŞehir rating matematigini alt üst etti. Saat ilerledikçe toplam rating düşer,ratingler azalır ama @KanalD Kayıp Şehir çoştukça çoşuyor

sbtde de kayık şehir yüksek çıkıyor sanırım sbtnin deneklerine göre tam yapılmış dizi :)))) tns de okadar yüksek çıkmaz

Şok!

İmdb'de "Atlılar"ın başlangıç tarihi 13 Kasım 2012 olarak yazılmış.

Fakat imdb'den başka hiçbir yerde başlangıç tarihi hakkında bir bilgi yok.

13 Kasım ne kadar doğrudur bilemiyorum...
Atlılar pt-2 olmalı. pt-1de tutmaz. reyting alır ama çok reyting alamaz. pt-1de 5 reyting en fazla. pt-2de 6-7 arası alabilir.

hem öyle hemde öyle değil :)))))))) mobilden derken formun mobil sürümünden giriyorum pc kulanırken çünkü vodafonun cepnet paketini kulanıyorum ve baglantı hızı çok düşük. bilgisayarımda ayrıca modem olarak telefonumu kulanıyorum :)))) yani bilgisayarım telefonuma baglı internete girerken :))) umarım karışık olmamıştır :))))

- - - Ekleme - - -

sbtde de kayık şehir yüksek çıkıyor sanırım sbtnin deneklerine göre tam yapılmış dizi :)))) tns de okadar yüksek çıkmaz

Eh anladim biraz diyelim.. Su an bilgisayardan mi yaziyorsun?

Ve gerçekten parmaklarin o kadar büyük mü beyazsoy? ::D

Beyaz Showun jeneriği çok güzelmiş. Bu sezon ilk kez izleyeceğim :)

Kayıp Şehir gayet başarılıydı bu hafta tebrikler.Reytinglerde gayet iyi gideceğine eminim.

Ben kizi 21 falan saniyordum.. Umarim tek ben degilimdir :)

Eh anladim biraz diyelim.. Su an bilgisayardan mi yaziyorsun?

Ve gerçekten parmaklarin o kadar büyük mü beyazsoy? ::D

parmaklarım kalın biraz ama yanlış yazmamım nedeni parmaklarımın beynime yetişememsi :))))) ve sabırsız olmam hemen mesaj yazma isteğim kontrol etmeden yazmama neden oluyor. bu yeni klavyede tuşların arasıda boşluk var ve kalvyede tuşların sutunların yükseltileri farklı çok rahatladım yazarken :))))