19 Ağustos 2014 Salı Reyting Sonuçları

Maç çok iyi gitmiş

Güllerin Savaşı da iyi oranlar almış.
Ağustos ayının ilk 19 gününde Prime Time'da Star TV önde gidiyor

Şu tabloya bakınca dediğim gibi yeni sezonda iki kanal arasındaki rekabeti görücez hem star hem de kanal d savaşını...
Tüm günde star ve kanal d kapışır.TV8 asla tüm günde ilk 3 e giremez.Sabah 7 den 19 a kadar yayınlayacağı şey yok ve zaten kadınlar tv8 i izlemezler.Prime time de iyi gider.

güllerin savaşı bi gb gibi olamadı. yeni sezonda 23.15'e itelenip biter 3-4 bölüme.

Güldür Güldür Show'a tebrikler. Kanal D Güllerin Savaşı'nı harcar yeni sezonda maalesef...

Güllerin Savaşı dün kötü gitmemiş ama diğer salılar da rakibi olmamasına rağmen iyi gitmiyor ben pek parlak bakmıyorum geleceğine

Star'ım ve Beşiktaş'ım zirvede

Süt Kardeşler 545613161864151. kez yayınlanmasına rağmen yine iyi gitmiş.
Ruhumun Aynası kötü oranlarla final yapmış

Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım.
Yakup'la yeni sezon favori dizilerimiz bu iki dizi sezona damgasını vuracaklar inşallah sen de katıl aramıza.

Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım.
fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış.
sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın.

Yakup'la yeni sezon favori dizilerimiz bu iki dizi sezona damgasını vuracaklar inşallah sen de katıl aramıza.
@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam.

fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış.
sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türki patlatırsın.
Yılanların Öcü fena değil gibi ama bakalım ilk bölüm hangisi hoşuma giderse.

Sence Atacan Yılanların Öcü'nü mü yoksa Gültepe'yi tercih eder bilemedim şimdi

Kalite istiyorsa Gültepe izlemeli lakin totalliği ve Show fanlığı baskın çıkıp Yılanların Öcü'nü de tercih edebilir.

Rüçhan Çalışkur iyidir.
çok soğuk. sinirlerimi bozuyor kadın havasından uzak tarzı

hem ayça bingöl varken o iyi filan değil.

ATACAN hem totalci hem de showcu.
(( yani sonuç..
((