Ben konu disindaki hicbir sey sayilmiyor diye biliyodum 😱Anketler sayılıyor?
Sen zevk aliyormusunhhahah aa tabi Dark ile zevk almanız daha önemli cnm
Ben konu disindaki hicbir sey sayilmiyor diye biliyodum 😱Anketler sayılıyor?
Sen zevk aliyormusunhhahah aa tabi Dark ile zevk almanız daha önemli cnm
Tabi bende işin her zaman eğlencesindeyim cnmBen konu disindaki hicbir sey sayilmiyor diye biliyodum 😱
Sen zevk aliyormusun
Ne kadar hoş Ne kadar uyumluyuz eğlence her şeydirTabi bende işin her zaman eğlencesindeyim cnm
hhhah tabikide keyifli sohbet edeyim arkdslarımla yeter 4 yıldır bu kafada ilerliyoruz işteNe kadar hoş Ne kadar uyumluyuz eğlence her şeydir
4 oldu mu 😱hhhah tabikide keyifli sohbet edeyim arkdslarımla yeter 4 yıldır bu kafada ilerliyoruz işte
Ben konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor
hhahha aa doğruya konu dışı sayılmıyordu @Yiğitt süper mod olarak hatırlatmıyorkı bana ayoll yada kendiside bilmiyordur belki
Orası da sayılsa listenin içinden geçerdim.
İşte benim kankam.
Sayıliyor sadece kutlama konusundaki mesajlar sayilmaz.Anketler sayılıyor?
Öyle dedim de harbiden itici bir kelime.Aynen ama sayılmıyor kader
Kanka mı dedin bana 😱
Aralığa kadar kim öle kim kalaaralıkta 4.yılımı kutlucaz az kaldı cnm
hahahha senin günün daha yakın tabi ekimAralığa kadar kim öle kim kala
Galiba ama ben 2014ten beri aktifim forumda (2014 laneti )hahahha senin günün daha yakın tabi ekim
üyelik tarihinden beridir forumdamıydın
aaa sanırım çoğu üye önce üye olup kaçıp sonradan gelmiş ben üye tarihine değilde forumda aktif olma süresinden bakıyorum mesala ekimde seni 5.yılın olarak görmeyecem 3.yılın kutluyor olarak görücem 1 yıl önündeyimGaliba ama ben 2014ten beri aktifim forumda (2014 laneti )
Get out 😱 Ben uye oldugumda nerden bileyim forumun bu kadar genis oldugunu ? Ben bi reyting sonuclarina bakiyodumaaa sanırım çoğu üye önce üye olup kaçıp sonradan gelmiş ben üye tarihine değilde forumda aktif olma süresinden bakıyorum mesala ekimde seni 5.yılın olarak görmeyecem 3.yılın kutluyor olarak görücem 1 yıl önündeyim
hhaha ben geldim kaldım vlla ozandan sonrada en çok forumda süre olarak kalmış kişi olabilirim mecburi aralar dışında hiç ara vermedim çünküGet out 😱 Ben uye oldugumda nerden bileyim forumun bu kadar genis oldugunu ? Ben bi reyting sonuclarina bakiyodum
@OzaN forumda yokki 10 yilda toplasan 2 yil forumdadirhhaha ben geldim kaldım vlla ozandan sonrada en çok forumda süre olarak kalmış kişi olabilirim mecburi aralar dışında hiç ara vermedim çünkü
Hhahah ozaman 1.olabilirim 3.5 yıldır toplan 1 ay çıkmaz sanırım forumda olmadım süre yanı büyük bir rekor olabilir elimde@OzaN forumda yokki 10 yilda toplasan 2 yil forumdadir