- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
Ne yapmissin sen öyle :O
Cookies ile olan muhabetlerimiz koyuydu bayağı.Ne yapmissin sen öyle :O
@cookies ve @DarkLeqenD sizde şaşirtriniz gerci evlenme konusunda çoşmuştunuz![]()
@cookies ve @DarkLeqenD sizde şaşirtriniz gerci evlenme konusunda çoşmuştunuz
@Yakamoz-Asi bugün cok konustum ve önumudeki 3 gün beni ilgilendiren konular olacak ve sana çelme atma şansimi yok ettim neyse gecen haftaki 0 mesajimla zafer almistim. Haticeye degilde neticeye bakiyorum deyip kendimi avutuyorum yine![]()
Aa unutulurmu hiç, bu çeneleyle ancak 0 çekersek başariyorumSen yaz var, biz okuruz.![]()
Unutmazsin artik o sifir cektigin haftayi.![]()
Aa unutulurmu hiç, bu çeneleyle ancak 0 çekersek başariyorum
bayanlar unutmaz eline geçen firsatlari![]()
aaa bu @cookies in yazdıkları nereye gidiyor ayoll
hani derlerya yediğin nereye gidiyor kilo almıyorsun diyecookies sabah akşam yazıyor 400 mü olmuş
![]()
![]()
![]()
Ara vermeden önce iyi yazmışım.
Cookies ile olan muhabetlerimiz koyuydu bayağı.![]()
@cookies ve @DarkLeqenD sizde şaşirtriniz gerci evlenme konusunda çoşmuştunuz
@Yakamoz-Asi bugün cok konustum ve önumudeki 3 gün beni ilgilendiren konular olacak ve sana çelme atma şansimi yok ettim neyse gecen haftaki 0 mesajimla zafer almistim. Haticeye degilde neticeye bakiyorum deyip kendimi avutuyorum yine![]()
Ben konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor
hhahha aa doğruya konu dışı sayılmıyordu @Yiğitt süper mod olarak hatırlatmıyorkı bana ayoll yada kendiside bilmiyordur belkiBen konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor![]()
Herkes bilmezhhahha aa doğruya konu dışı sayılmıyordu @Yiğitt süper mod olarak hatırlatmıyorkı bana ayoll yada kendiside bilmiyordur belki![]()
![]()
![]()
Hhahah sen yanlış yerlerde takılıyorsun oızaman cnm boşa nefes tüketmiş oluyorsunHerkes bilmez![]()
Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmemHhahah sen yanlış yerlerde takılıyorsun oızaman cnm boşa nefes tüketmiş oluyorsun
.F
![]()
Orası da sayılsa listenin içinden geçerdim.Ben konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor![]()
İşte benim kankam.Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem![]()
Anketler sayılıyor?Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem![]()
Aynen ama sayılmıyor kaderOrası da sayılsa listenin içinden geçerdim.
İşte benim kankam.![]()
Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem![]()
hhahah aa tabi Dark ile zevk almanız daha önemli cnmOrası da sayılsa listenin içinden geçerdim.
İşte benim kankam.![]()