- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Ne yapmissin sen öyle :O
Cookies ile olan muhabetlerimiz koyuydu bayağı.Ne yapmissin sen öyle :O
@cookies ve @DarkLeqenD sizde şaşirtriniz gerci evlenme konusunda çoşmuştunuz
@Yakamoz-Asi bugün cok konustum ve önumudeki 3 gün beni ilgilendiren konular olacak ve sana çelme atma şansimi yok ettim neyse gecen haftaki 0 mesajimla zafer almistim. Haticeye degilde neticeye bakiyorum deyip kendimi avutuyorum yine
Aa unutulurmu hiç, bu çeneleyle ancak 0 çekersek başariyorumSen yaz var, biz okuruz.
Unutmazsin artik o sifir cektigin haftayi.
Aa unutulurmu hiç, bu çeneleyle ancak 0 çekersek başariyorum
bayanlar unutmaz eline geçen firsatlari
aaa bu @cookies in yazdıkları nereye gidiyor ayoll
hani derlerya yediğin nereye gidiyor kilo almıyorsun diyecookies sabah akşam yazıyor 400 mü olmuş
Ara vermeden önce iyi yazmışım.
Cookies ile olan muhabetlerimiz koyuydu bayağı.
@Yakamoz-Asi bugün cok konustum ve önumudeki 3 gün beni ilgilendiren konular olacak ve sana çelme atma şansimi yok ettim neyse gecen haftaki 0 mesajimla zafer almistim. Haticeye degilde neticeye bakiyorum deyip kendimi avutuyorum yine
Ben konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor
hhahha aa doğruya konu dışı sayılmıyordu @Yiğitt süper mod olarak hatırlatmıyorkı bana ayoll yada kendiside bilmiyordur belkiBen konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor
Herkes bilmezhhahha aa doğruya konu dışı sayılmıyordu @Yiğitt süper mod olarak hatırlatmıyorkı bana ayoll yada kendiside bilmiyordur belki
Hhahah sen yanlış yerlerde takılıyorsun oızaman cnm boşa nefes tüketmiş oluyorsunHerkes bilmez
Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmemHhahah sen yanlış yerlerde takılıyorsun oızaman cnm boşa nefes tüketmiş oluyorsun
.F
Orası da sayılsa listenin içinden geçerdim.Ben konu disindayim daha çok ve orasi sayilmiyor
İşte benim kankam.Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem
Anketler sayılıyor?Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem
Aynen ama sayılmıyor kaderOrası da sayılsa listenin içinden geçerdim.
İşte benim kankam.
Mesajlarimin sayilmasi muhim degil onemli olan zevk alabilmem
hhahah aa tabi Dark ile zevk almanız daha önemli cnmOrası da sayılsa listenin içinden geçerdim.
İşte benim kankam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?