19 Şubat 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 (Yeni Gün) | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Yaparsın Aşkım | FOX

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Jet Sosyete AB'de özetiyle birlikte ilk 10'da. :Z Zemheri, ÇGH2 ve Yaparsın Aşkım'ı geçmiş. Zümrüdüanka kuşu gibi her seferinde nasıl da küllerimizden doğuyoruz. :Z

Doğduğun Ev Kaderindir :Z
DOGDUGUN EV KADERINDIRTV87,0214,65
DOGDUGUN EV KADERINDIRTV87,2116,69
DOGDUGUN EV KADERINDIRTV88,1216,88

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Zemheri dün akşam harika bir bölümle ekranlara geldi, yükseliş bekliyordum ama AB grubu şaşırtıyor beni. Senaryo çok iyi açıldı, bölüm sonu da çok iyi bitti. Umarım 13'e tamamlama şansı verirler.

@Aserat konuya böyle giriş yapmış. :A

Gülse.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 çökmüş, çok yanlış karardı zaten. Derhal pazar gününe geçmeli dizi, daha fazla batırmasınlar.

Doğduğun Ev Kaderindir muhteşem gidiyor, tanıtımları ilgi çekici gerçekten. 👏

• Beğendim
Jet Sosyete başarısıyla yapılacak olumsuz elestirilerin önünü kesmiş :A tebrikler
Zemheri'ye bakacağım. Afili Aşk'ın yokluğunda umarım toparlanır az da olsa...

Jet Sosyete 2 reyting almıştı geçen hafta. Bu hafta ÇGH'de var, ilk 100'e girse iyidir. :A
Ne demiştin? :A

Doğduğun Ev Kaderindir, resmen reytingleriyle Kuruluş'a kafa tutuyor. Benim Adım Melek 4'lü reytinglerle sezonu rahatlıkla çıkarır. Zemheri çarşamba yayınlanmaya devam ederse 2-3'lü reytinglerden kurtulamayacak. Pazar'a geçse keşke.

• Beğendim
Yeni bölümlerin bile Total'de 2 küsür aldığını bilmeyenlerin daha önce dijitalde yayınlanmış bölümlerin tekrarları üzerinden başarısız damgası yapıştırmaya çalışması Jet Sosyete'den bile daha komik. :A 7 tane yapımın olduğu günde bir grupta da olsa ilk 10'a girdi mi girdi o yüzden daha fazla ego tatminine gerek yok. :kiki:

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Yeğen ziyaretindeydim ama Doğduğun Ev Kaderindire baktım azcık..
İnternetten izliyeceğim.
Dizi gerçekten her segmente yer edindi...Fatih Portakalı çıkarırsak arada Çarşamba nın yerini sağlam eden 2. dizisi net...Acun en sonunda kayda değer bir dizi ürettirdi.

Atv nin dizisini bilmiyorum...Hiç izlemedim..Diriliş o bu şu..hiçbirine bakmadım bugüne kadar.
Millet seviyor işte...Osmanlı Sevdası....

ÇGHB2 çok kötü gitmiş yaa:( Pazara alın şunu tekrardan. Kim dedi bunlara?

Ya bunlara ÇGH'yi çarşambaya alırsak tutar fikrini veren yönetici kimdi acaba? Derhal işine son verilip programı da kendi gününe çekmeliler.