Niye takip etmiyorsun beni? 😱Demin gördüm anketine 5 bin oy kullanmışlar. 😱
Gülse yine bomba gibi geliyor.@xBUGRAx
32 JET SOSYETE (TKR-GECE) STAR TV 24:18:15 26:00:00 1.82 10.85
27 JET SOSYETE (TKR-GECE) STAR TV 24:18:15 26:00:00 1.47 9.57
21 JET SOSYETE (TKR-GECE) STAR TV 24:18:15 26:00:00 2.20 12.30
Niye takip etmiyorsun beni? 😱
Oha link at bende sana döneyim, ben hiç görmemişim. 😱Gülse için seviniyorum... İçim buruk.
Ediyorum ki yazdan beri.
İyiydi dedin için niye buruk.Gülse için seviniyorum... İçim buruk.
Ediyorum ki yazdan beri.
Benim Aile Arasında tweetimi de beğenmişti bir kere.
İyiydi dedin için niye buruk.
Benim Aile Arasında tweetimi de beğenmişti bir kere.
En kaliteli kanalda izliyorsun aksine içinin mutlulukla dolup taşması lazım.Kanaldan mütevellit.
Kanal D kendi yolladı Gülse'yi, yayından kaldırdı ve şıpıldak ortada bıraktı.En kaliteli kanalda izliyorsun aksine içinin mutlulukla dolup taşması lazım.
Kanal demişken Kanal D'nin bu diziyi nasıl elinden kaçırdığı geldi aklıma. Yalan Dünya'yı tuvalet kağıdı gibi kullanıp kenara atmamış olsaydı 10 reytingin tadına mavi top bakabilirdi ama yazık oldu.@Yiğitt
En kaliteli kanalda izliyorsun aksine içinin mutlulukla dolup taşması lazım.
Kanal demişken Kanal D'nin bu diziyi nasıl elinden kaçırdığı geldi aklıma. Yalan Dünya'yı tuvalet kağıdı gibi kullanıp kenara atmamış olsaydı 10 reytingin tadına mavi top bakabilirdi ama yazık oldu.@Yiğitt
Kanal yönetimi şu an kafasını duvarlara vuruyordur eminim. Gülse demek reyting demektir, en azından onunla bir günü kurtarırdınız. 2 reyting alan dizileri devam ettireceğinize daha gözü açık olsaydınız keşke.Kanal D kendi yolladı Gülse'yi, yayından kaldırdı ve şıpıldak ortada bıraktı.D ne yaparsa doğrusunu yapar canlarım, D'nin her dizisi 10 alıyor zaten. Gülse'yi mi kaldık?@xBUGRAx
2 reyting alan dizilerimiz bitiyo zaten, geriye artık 10 reytingli dizilerimiz kaldı. Yakinda Mehmed ve Boğaziçi geliyor.Kanal yönetimi şu an kafasını duvarlara vuruyordur eminim. Gülse demek reyting demektir, en azından onunla bir günü kurtarırdınız. 2 reyting alan dizileri devam ettireceğinize daha gözü açık olsaydınız keşke.
SBA düştü, Gülizar (üzülerek söylesem de) eh işte, Arka Sokaklar AB'de göçtü, Çocuklar Duymasın JS'ye yenildi, en çok izlenen dizinizi sezon sonunda bitireceksiniz. Pek iç açıcı değil maalesef.2 reyting alan dizilerimiz bitiyo zaten, geriye artık 10 reytingli dizilerimiz kaldı. Yakinda Mehmed ve Boğaziçi geliyor.
+5 reyting aldık AB grubunda, çok iyi oranlar alıyor. Ne göçmesi?SBA düştü, Gülizar (üzülerek söylesem de) eh işte, Arka Sokaklar AB'de göçtü, Çocuklar Duymasın JS'ye yenildi, en çok izlenen dizinizi sezon sonunda bitireceksiniz. Pek iç açıcı değil maalesef.
Mehmed de tutmazsa kanal kapanacak, tutunacak bir tek dalları o kaldıSBA düştü, Gülizar (üzülerek söylesem de) eh işte, Arka Sokaklar AB'de göçtü, Çocuklar Duymasın JS'ye yenildi, en çok izlenen dizinizi sezon sonunda bitireceksiniz. Pek iç açıcı değil maalesef.
Sen git Ay Yapımı topla, iyice çökmeye başladı. Atv'de kendine gün bile bulamamışlar, Fi de yarıda ani bitiyor.Mehmed de tutmazsa kanal kapanacak, tutunacak bir tek dalları o kaldı
Her ne kadar Pelin hanımın projesi olduğu için hazzetmesem de UTC gününde ilk ikiye giriyor, Çukur daha dün tüm gruplarda birinciliği kaptı, Fi Çi Show TV'de reyting rekorları kıracak, 8. Gün Perşembe akşamlarını esir almaya geliyorSen git Ay Yapımı topla, iyice çökmeye başladı. Atv'de kendine gün bile bulamamışlar, Fi de yarıda ani bitiyor.
Daha filmini 30 bin kisi izledi ne beğenilmesi.Her ne kadar Pelin hanımın projesi olduğu için hazzetmesem de UTC gününde ilk ikiye giriyor, Çukur daha dün tüm gruplarda birinciliği kaptı, Fi Çi Show TV'de reyting rekorları kıracak, 8. Gün Perşembe akşamlarını esir almaya geliyor
Bunlar yetmediyse Daha az salonda vizyona girmesine rağmen çok beğenildi, yani sizi her alanda silindir gibi ezip geçmeye devam ediyoruzGün gelecek Ay Yapım ile iş yapmadığınız her gün için tövbe edeceksiniz
Daha ilk haftasında 36 salonda vizyona girdi ve 13.590 kişi tarafından izlendi (Salon başı ortalama 377 izleyici)Daha filmini 30 bin kisi izledi ne beğenilmesi.
FiÇi dizi ilk 20'ye bile giremez sansürden kimse izlemez, unut o işi.
Az izlenmesi beğenilmediği anlamına gelmiyor. Çok izlenen film = İyi film değildir.Daha filmini 30 bin kisi izledi ne beğenilmesi.
FiÇi dizi ilk 20'ye bile giremez sansürden kimse izlemez, unut o işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?