19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Allahım MY berrak tüzünağaç kadar kötü oynayan bir oyuncu olmamıştır kadın ağlayamıyor bile doğru düzgün sadece azını açıyor:A

Methamet 22.08 da başladı!

My tahmin ettiğim gibi daha da yükselmiş, e doğal olarak tüm sosyal medya geçen çarş beri yıkılıyor. 1-2 hafta daha devam eder bu yükseliş. :)

Bu arada @mrt-06 22.11 oldu my hala reklama girmedi. Hani girecekti ? :)

daha önce de söyledim 0 reytinglik bir dizinin bu kadar reklamını yapın o dizi 15 almazsa bende hiçbişey bilmiyorum :D my nin bu yükselişi çok normal kanalı ve yapımcısı reklam manyağı yapıyorlar :D

yalnız bu hafta da vadiyi geçemezse üstüne soğuk bi su içsinler :D üstelik bu hafta trabzon juventus maçı var vadinin karşısında bu haftayı lider geçtik mi tamamdır :D

hıyanet sarmalında gerçekler ortaya çıkıyor fena gitmiyor :D

daha önce de söyledim 0 reytinglik bir dizinin bu kadar reklamını yapın o dizi 15 almazsa bende hiçbişey bilmiyorum :D my nin bu yükselişi çok normal kanalı ve yapımcısı reklam manyağı yapıyorlar :D

yalnız bu hafta da vadiyi geçemezse üstüne soğuk bi su içsinler :D üstelik bu hafta trabzon juventus maçı var vadinin karşısında bu haftayı lider geçtik mi tamamdır :D

hıyanet sarmalında gerçekler ortaya çıkıyor fena gitmiyor :D
U f takas ne reklamı yaptılar ya my zaten her hafta haber 1 si bu hafta da öyle yani farkeden bir şey yok...

MY 13.79 gayet iyi 14 say bunu:oley:

U f takas ne reklamı yaptılar ya my zaten her hafta haber 1 si bu hafta da öyle yani farkeden bir şey yok...

MY 13.79 gayet iyi 14 say bunu:oley:
senin dünyadan haberin yok galiba ne reklamı yaptılar diyo bi de :F:F

my reklamsız anlıksa düşüş daha şimdiden başlamış geçmiş olsun :F