Bu bir ilk!
İlk defa fakir öğrencilerin okuluna zengin öğrenciler geliyor.![]()
Abartılı karakterler, kötü müdür..
Karakterler bile copy paste.![]()
+1
Bu bir ilk!
İlk defa fakir öğrencilerin okuluna zengin öğrenciler geliyor.![]()
Karakterler bile copy paste.![]()
Klişe candır.Abartılı karakterler, kötü müdür..
+1
Klişe candır.
TNS'de klişe diziler tutuyor ne yapalım?Zaten bir tek Yalan Dünyayı izliyorum bana bakmayın.
Ayrıca Pis Yediliyi 34. bölüme falan kadar izlemişliğim var.Müzikleri 26. bölümde falan değişti sonra soğudum diziden. @mrt-06
![]()
Pis Yediliyi 1 reyting ile ne yapacak? İsmi bile kalmadı. İsmi Pis Yedili ama 6 kişi kaldılar.Hayır Gani'ye dizi yaptırıyon hukukun oldu Pis Yedili'yi transfer et bari.![]()
Pis Yediliyi 1 reyting ile ne yapacak? İsmi bile kalmadı. İsmi Pis Yedili ama 6 kişi kaldılar.![]()
O kendi binliğini koruyor sürekli.Feriha'nın ikizi geldi ya.![]()
O kendi binliğini koruyor sürekli.Ben asıl Pis Yediliden bahs ediyorum.
![]()
Yorum konusu var abi..Al sana Osmanlı ! Al sana ağabey, kardeş, baba, amca katilleri. Taht düşkünü Osmanlı imparatorları.
Yorum konusuna kimse yorum yapmıyor.Bende dilimin ucundakileri buraya yazıyorum.Yorum konusu var abi..
Geniş Aile üstünden yorumluyorlar çünkü senarist aynı.Neyse Boynu Bükükler daha iyi duruyor ama kimse benzerliğini yazmamış ondan dedim herkes Geniş Aile üstünden yorumluyor artık ondan mı kanaldan mı bilemedim.![]()
hahahaSÜMBÜL KAHVEHANESİ![]()
tam o aklimdan gecti yazacaktimMahidevran can evine ateşler yağsın diyo Fettullah hocaya mı özendiler ne![]()