Hazem
Favori Üye
Beklentiler 8-9 falanmış gel de inan.Arkadaşlar cidden Survivor için mi tartışıyorsunuz yapmayın değmez.
Beklentiler 8-9 falanmış gel de inan.Arkadaşlar cidden Survivor için mi tartışıyorsunuz yapmayın değmez.
Bu sezon izlemedim ama benim gibi birçok isim var sırf bu sebeplerden yarışmadan soğudu, yarışmayı bıraktı. Ki çok uzağa, genel izleyiciye gitmeden forumdan bile kaç örnek veririm. Tahminim 7-8 bandı alması diyorum, bu kadar ismi toplamış en kötü 7-8 alması banko gerekiyor diyorum zaten. Tahminim alt sınırı oluşturuyor, bu beklentiyi karşılamak anlamında söylemiyorum. Zaten bu kadar ismi toplamışsın, şampiyonlar, finalistler, damga vuran tüm isimler var ki 2015 All Star kadrosundan kaç kat daha iyi bir kadro kuruldu. Alt sınır 7-8 alınması lazım zaten, bu normal olanı yani. Ek olarak O Ses'in bu yıl ki reytingleri de ortada ama ondan da memnunum deniyor, geçip de oranlar kötü memnun değiliz diyecek hali yok kim demiş zaten bugüne kadar bunu.Bilmiyorum izledin mi ama artık günde iki yarışma yok, 2. 3. ve 4. bölümde tek oyun oldu. Bence dediklerin pek uyuşmuyor. Sen kendi ağzınla dedin ki benim tahminim de bu civardaydı zaten doğal olarak bu oranları aldığına göre senin beklentini de karşılamış oluyor ama sen diyorsun ki beklentiyi karşılayamadı, eğer kastettiğin sen değil de atıyorum kanal ve yapımcıysa emin ol ki kanal ve yapımcı bu oranlardan çok memnundur, geçen seneki reytingler için bile Acun Ilıcalı memnun olduklarını ifade ederken sen şimdi neredeyse iki katı reyting alan geçen senenin program için memnun değillerdir beklentiyi karşılayamadı diyorsun.
Yapmayın Allah aşkına bu yarışma şu an 5-6 civarı alsaydı eğer adım kadar eminim ki diyecektin benim beklentim 7-8 civarıydı eğer ki 8-9 bandında alsaydı diyecektin ki benim beklentim 9-10 bandındaydı.Bu sezon izlemedim ama benim gibi birçok isim var sırf bu sebeplerden yarışmadan soğudu, yarışmayı bıraktı. Ki çok uzağa, genel izleyiciye gitmeden forumdan bile kaç örnek veririm. Tahminim 7-8 bandı alması diyorum, bu kadar ismi toplamış en kötü 7-8 alması banko gerekiyor diyorum zaten. Tahminim alt sınırı oluşturuyor, bu beklentiyi karşılamak anlamında söylemiyorum. Zaten bu kadar ismi toplamışsın, şampiyonlar, finalistler, damga vuran tüm isimler var ki 2015 All Star kadrosundan kaç kat daha iyi bir kadro kuruldu. Alt sınır 7-8 alınması lazım zaten, bu normal olanı yani. Ek olarak O Ses'in bu yıl ki reytingleri de ortada ama ondan da memnunum deniyor, geçip de oranlar kötü memnun değiliz diyecek hali yok kim demiş zaten bugüne kadar bunu.
Oranları kötü diyen yok ki, listede kaybolup gidecek diyenlerden biri de ben değildim ki zaten. Klasik senin TV8 fanlığın, harika-mükemmel demedikten sonra her yorumumuzu yadırgayacaksın zaten. Görünen köy kılavuz istemez.Yapmayın Allah aşkına bu yarışma şu an 5-6 civarı alsaydı eğer adım kadar eminim ki diyecektin benim beklentim 7-8 civarıydı eğer ki 8-9 bandında alsaydı diyecektin ki benim beklentim 9-10 bandındaydı.
Maalesef beklentiler umrumda değil keşke üçte birini bile alamasa.Beklentiler 8-9 falanmış gel de inan.
Aynen görünen köy kılavuz istemez. En azından beklentiyi karşılayan bir programa tam tersini demiyorum.Oranları kötü diyen yok ki, listede kaybolup gidecek diyenlerden biri de ben değildim ki zaten. Klasik senin TV8 fanlığın, harika-mükemmel demedikten sonra her yorumumuzu yadırgayacaksın zaten. Görünen köy kılavuz istemez.
İnşallah oranlarını daha da artırır, aynı taraftayız biliyorsun ki.Aynen görünen köy kılavuz istemez. En azından beklentiyi karşılayan bir programa tam tersini demiyorum.
Herhalde memnundur, zirvede yapım baksana.Survivor için neden sanki geçen sene gibi 3-4 reyting alıyormuş gibi yorumlar yapılmış bu sene baya güçlü diziler var ve buna rağmen 2 katı reytingi var (izlemiyorum bu sene ama başarılı olduğu ortada, ilerde düşer mi bilmem ama Acun memnundur bu reytinglerden)
Evlilik Hakkında Herşey aradan sonra artış yaşayarak dönmüş 2 grupta.
Tüm yapımlar iyi durumda bence.
Ne ara izlerim dedim kaçarım ve umarım bataklığa düşmem dedim ilk bölüme baktım, saçma kurallar var soğudumHerhalde memnundur, zirvede yapım baksana.
İzlerim diyordun, vaz mı geçtin?
Umarım bataklığa düşmem yorumunu kesin düşerim olarak algılamıştım, gerçi dört bölümden birini izlemişsin yani ilk bölümü beğenseydin izlerdin gibi zaten.Ne ara izlerim dedim kaçarım ve umarım bataklığa düşmem dedim ilk bölüme baktım, saçma kurallar var soğudum
Haksızlık daha ilk bölümde çıktı. İlk oyunda takıma en çok sayı getiren, best of'a çıkardıkları kadına resmen ceza verip ıssız bir adaya sürgün ettiler takımda bir sürü oyun almayanlar varken beni kaybettiler
Evet sürgün adasında tek başına kalınıyor. Kimse ile iletişim yok SMS başlatılana kadar.Umarım bataklığa düşmem yorumunu kesin düşerim olarak algılamıştım, gerçi dört bölümden birini izlemişsin yani ilk bölümü beğenseydin izlerdin gibi zaten.
Kadro çok iyi ya, izlememek için kendimi zor tutuyorum. Sürgün adası olayını anlamadım, ne yapıyorlar orada? Sürgüne gidince oyuna çıkılmıyor mu ya da ödüllerden faydalanmıyor mu? Yarışmaya katkısı ne ben anlamadım... @Hazem
Sürgün adasına yollanılan yarışmacılar oyunlara çıkamıyor aynı zamanda ödüllerden de faydalanamıyor. Yarışmaya katkısı şu ki bence Survivor'a artı bir kaos katıyor çünkü o adaya yollanan yarışmacılar bir şekilde döndükleri zaman bunun acısını çıkaracaktır.Umarım bataklığa düşmem yorumunu kesin düşerim olarak algılamıştım, gerçi dört bölümden birini izlemişsin yani ilk bölümü beğenseydin izlerdin gibi zaten.
Kadro çok iyi ya, izlememek için kendimi zor tutuyorum. Sürgün adası olayını anlamadım, ne yapıyorlar orada? Sürgüne gidince oyuna çıkılmıyor mu ya da ödüllerden faydalanmıyor mu? Yarışmaya katkısı ne ben anlamadım... @Hazem
Ada hayatı ön plana çıkarılıyor gibi, bu sürgün adasından epey olay çıkar bence. Güzel düşünülmüş gibi duruyor.Evet sürgün adasında tek başına kalınıyor. Kimse ile iletişim yok SMS başlatılana kadar.
Birsen'i yolladılar, 24 saat sonra diğer isim. 4 gün üst üste dokunulmazlık yapıyorlar. Bu arada ilk başta sadece kızlar yarışıyor. 8 yapan takıma 1 puan. Sonra erkekler. Bu kez karşı takım alıyorsa 3. Oyunda 3 erkek 2 kadın ve 3-0 yapan puan alıyor.
Yani kısacası 2 yapan dokunulmaz oluyor
Dosi de üstte söyledi bence de epey kaos yaratır bu, beğendim bu sistemi ben de. Değişiklik iyidir, güzel düşünülmüş kesinlikle.Sürgün adasına yollanılan yarışmacılar oyunlara çıkamıyor aynı zamanda ödüllerden de faydalanamıyor. Yarışmaya katkısı şu ki bence Survivor'a artı bir kaos katıyor çünkü o adaya yollanan yarışmacılar bir şekilde döndükleri zaman bunun acısını çıkaracaktır.
Yine hep oyun ön planda aslında dokunulmazlık oyunları uzun sürüyor malum. 35 oyun görmek mümkün her oyunda hep başa baş gidilirseAda hayatı ön plana çıkarılıyor gibi, bu sürgün adasından epey olay çıkar bence. Güzel düşünülmüş gibi duruyor.
------
Dosi de üstte söyledi bence de epey kaos yaratır bu, beğendim bu sistemi ben de. Değişiklik iyidir, güzel düşünülmüş kesinlikle.
Ada hayatı ve olayları için izlesem izlerdim yani yoksa yarışma heyecanı bizden geçti artık.Yine hep oyun ön planda aslında dokunulmazlık oyunları uzun sürüyor malum. 35 oyun görmek mümkün her oyunda hep başa baş gidilirse