18 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka Sokaklar tipik total dizisi. Kalitesizliği ile belli ediyor. :D

Zaten Totali A/B`den en az 2 reyting fazla diziler kalitesizdir. Bu kadar basit.
asıl kalitesizlik dört ölçüm grubundan en azı temsil eden yüzde 9 luk bi grubun ölçümlerini yayınlamaktır bence .....diğer büyük gruplar varken....hangi akl
a hizmetse artık....:ok:

asıl kalitesizlik dört ölçüm grubundan en azı temsil eden yüzde 9 luk bi grubun ölçümlerini yayınlamaktır bence .....diğer büyük gruplar varken....hangi akl
a hizmetse artık....:ok:
aynen aga :D halkın sevgilisi olmak farklı bişey herkese nasip olmaz :D bilmem anlatabildim mi :D

A/B halk değil mi?

Bana göre öyle.

A/B yapımları genellikle kaliteli oluyor.

Totalde yüksek çıkan yapımları kaliteli kalitesiz diye ayıran yok.

Bana göre A/B dizileri kaliteli, Total dizileri kalitesizdir. Bu kadar basit.

EN somut örnekler: Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Alev Alev, Benim İçin Üzülme, Hayat Devam Ediyor, Dila Hanım ve bir sürü başka diziler. Dahasını yazardım ama ceza gelir diye yazmadım. Bu benim şahsi görüşüm.

hayat devam ediyor mu kaliesiz benim için üzülme mi kalitesiz o diziler senin izlediğin yalan dünya nın çok çok üstü kalitedeler
70 milyona hakaret ediyon açık ve net

Nuran Devres eğer Yeşim'i öne çıkarırsa süper olcak...Dün akşam Yeşim'e rol verildi reyting arttı.Geçen haftaki bölümde verildi yine AB'de 2 shr arttı.Totali alirmi bilemem ama Total'de de kıyasıya rekabet başladi:ok:

hayat devam ediyor mu kaliesiz benim için üzülme mi kalitesiz o diziler senin izlediğin yalan dünya nın çok çok üstü kalitedeler
70 milyona hakaret ediyon açık ve net
sanki dediğin dizleri 70 mlyo izliyor da :Dyd evet kaliteli bilimsel olarak sen nedersen de kalitesinden gram kaybetmez
ab-total farkı 2+ olan her dizi kalitesizdir biz demiyoruz resmi ölçümler diyor :D

- - - Ekleme - - -

Nuran Devres eğer Yeşim'i öne çıkarırsa süper olcak...Dün akşam Yeşim'e rol verildi reyting arttı.Geçen haftaki bölümde verildi yine AB'de 2 shr arttı.Totali alirmi bilemem ama Total'de de kıyasıya rekabet başladi:ok:
yeşim şu sarışın yeşil gözlü olanmı yeni giren kız :D

resmi kanun mu var varsa görelim düşüncelerimizi söylemeyelim arkadaşlar
türkiye nin en çok izlediği diziye kimse kalitesiz diyemez rekortmen bir dizi

resmi kanun mu var varsa görelim düşüncelerimizi söylemeyelim arkadaşlar
türkiye nin en çok izlediği diziye kimse kalitesiz diyemez rekortmen bir dizi
biz değil bilim diyor eğitimli insanalr daha az izliyor bilinçli tercih yapanlar seçmiyor diziyi :) ab grubu bu demek

böyle bi kanun bir madde yok kendi düşüncelerini öyleymiş gibi gösteremezsin

Ben Lafımı Ortaya Kodum, Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar. :D

İmza: Dilber Hala

7491190.jpg