ortaya konuşuyor sen konu dışına çıkıyorsun halka hakaret de değil gerçek bu
halkımıza hakaret ediyosun resmen 70 milyona hakarettir bu
revan reyizi sinir oldu vadiye laf atmaya çalışıyo
ortaya konuşuyor sen konu dışına çıkıyorsun halka hakaret de değil gerçek bu
bu behzatı izlemiyomda bu kadar düşük almasınıda anlamadım gitti...:untroubled:
1 milyonluk ab ye kaliteli deyipte 70 milyonluk totale hakaret edemez kimse
keyfimin kahyasımısın gardaş
asıl kalitesizlik dört ölçüm grubundan en azı temsil eden yüzde 9 luk bi grubun ölçümlerini yayınlamaktır bence .....diğer büyük gruplar varken....hangi aklArka Sokaklar tipik total dizisi. Kalitesizliği ile belli ediyor.
Zaten Totali A/B`den en az 2 reyting fazla diziler kalitesizdir. Bu kadar basit.
öle bişi diyen yok ssen diyrosun şu an herkes kaliteli işi sevmek zorunda değilhalkımızı salak yerine koyamaz kimse lütfen ama
- - - Ekleme - - -
gardaş burda ülkeme söylenmiş bi laf var 70 milyona müsade edemem anlatabildim mi
aynen aga halkın sevgilisi olmak farklı bişey herkese nasip olmaz bilmem anlatabildim miasıl kalitesizlik dört ölçüm grubundan en azı temsil eden yüzde 9 luk bi grubun ölçümlerini yayınlamaktır bence .....diğer büyük gruplar varken....hangi akl
a hizmetse artık....
1 milyonluk ab ye kaliteli deyipte 70 milyonluk totale hakaret edemez kimse
sanki dediğin dizleri 70 mlyo izliyor da yd evet kaliteli bilimsel olarak sen nedersen de kalitesinden gram kaybetmezhayat devam ediyor mu kaliesiz benim için üzülme mi kalitesiz o diziler senin izlediğin yalan dünya nın çok çok üstü kalitedeler
70 milyona hakaret ediyon açık ve net
yeşim şu sarışın yeşil gözlü olanmı yeni giren kızNuran Devres eğer Yeşim'i öne çıkarırsa süper olcak...Dün akşam Yeşim'e rol verildi reyting arttı.Geçen haftaki bölümde verildi yine AB'de 2 shr arttı.Totali alirmi bilemem ama Total'de de kıyasıya rekabet başladi
biz değil bilim diyor eğitimli insanalr daha az izliyor bilinçli tercih yapanlar seçmiyor diziyi ab grubu bu demekresmi kanun mu var varsa görelim düşüncelerimizi söylemeyelim arkadaşlar
türkiye nin en çok izlediği diziye kimse kalitesiz diyemez rekortmen bir dizi
ab grubunun sultanı demişse üstüne lf söyleek kisenin haddine düşmez dilber hala oyyy terledim haBen Lafımı Ortaya Kodum, Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar.
İmza: Dilber Hala
ülkeye laf eden yok insanalra deil izlediklerine buradaki laflarülkeme laf söyletmem açık ve net.