18 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cuma Reytinglerinde pek bir degisiklik yok. Arka Sokaklar Total de cok rahat bir sekilde zirvede yer almis, AB de ise 5 Reytingi gecerek iyi gitmis. Huzur Sokagi biraz toparlanmis ve AB de 7 Reytingle zirvenin sahibi olmus, Total de ise 6.35 Reyting ile 3. olayi basarmis ama bence dizide gercekten ciddi bir senaryo sIkIntIsI var yani hikaye tikandi bence. Dila Hanim a ne zaman Silah girdi o zaman Reytingler yükseldi, Dizi 6.5 Reytingle 2. olmayi basarmis. Behzat C. AB de iyi bir dönüs yapti ama Total de hala vasat.

Senaryo sıkıntısı yok,entrikası en bol olan dizilerdn birisi,kitabını oku anlarsn,

günün hatta haftalar sonrasinin gıcık pis gulusunu evde pc başına geçince yapardım :X

Nuran D. geçen haftadan belli etti kendini zaten.Geçen hafta 2 shr ab'si artmıştı...neyse mobil yazmak zor akşama grz:X

Son düzenleme:
dila hanım bu hafta dusmus gecen hafta 7 yı gecmıstı ya ab sı de dusmus ?
of offf oranlar cok dusmus gecen hafta huzura fark atmstk bu hafta yaklasms

- - - Ekleme - - -

Nestroyers nerelerde ? ::) Ben Dila Hanım 6,5 alır derken, dalgamı geciyon 8 alacak falan diyip atıp tutuyodu :F

anlamadım bu hafta neden düşmüş tns de bişey var her yapım dusmus

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI
[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]18.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:10:22[/TD]
[TD="align: center"]22:32:10[/TD]
[TD="align: center"]6,35[/TD]
[TD="align: center"]15,18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

baya toparlanmış yeni senaristin etkileri hemen belli oldu
arka nın 9 alacağını söylemiştim daha da düşer

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]18.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:10:22[/TD]
[TD="align: center"]22:32:10[/TD]
[TD="align: center"]6,35[/TD]
[TD="align: center"]15,18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

baya toparlanmış yeni senaristin etkileri hemen belli oldu
arka nın 9 alacağını söylemiştim daha da düşer
bu hafta mac vardı en cok dılayı etkılemıs aga

dila hanım bu hafta dusmus gecen hafta 7 yı gecmıstı ya ab sı de dusmus ?
of offf oranlar cok dusmus gecen hafta huzura fark atmstk bu hafta yaklasms

- - - Ekleme - - -

anlamadım bu hafta neden düşmüş tns de bişey var her yapım dusmus

geçen haftada yazdım.. tns de reyting formülü bellidir. silah hastane ölüm kalım oldu mu total uçar reytingde geçen hafta fragmanda bunların hepsi vardı ondan yükseldi. tabi birde huzur sokagı geçen hafta çok duragandı geçiş bölümüydü onunda etkisiyle dila geçen hafta çoştu

bu iki neden olmayınca bu hafta düştü. acil haftaya dila hastane ölüm kalım gibi şeyler yazmalı olmadı ateşli silahlı bir sahne patlamalı çatlamalı bir sahnde olabilir yani :))))

bu hafta mac vardı en cok dılayı etkılemıs aga

ne maçı aga :D

- - - Ekleme - - -

geçen haftada yazdım.. tns de reyting formülü bellidir. silah hastane ölüm kalım oldu mu total uçar reytingde geçen hafta fragmanda bunların hepsi vardı ondan yükseldi. tabi birde huzur sokagı geçen hafta çok duragandı geçiş bölümüydü onunda etkisiyle dila geçen hafta çoştu

bu iki neden olmayınca bu hafta düştü. acil haftaya dila hastane ölüm kalım gibi şeyler yazmalı olmadı ateşli silahlı bir sahne patlamalı çatlamalı bir sahnde olabilir yani :))))

aga katılmıyorum öyle bişey yok silah hastane falan filanla reyting artmaz senin dediğin gibi olsa herkes yükselirdi yok öyle bişey

zaten bu hafta azer vuruldu sevilen karakter haftaya yukselır olcek mı kalcak mı diye merak ederler sanki ölcekte polat 99 canlıysa azer 100 canlı :D

takas hacı gs macı vardı ya

Mac dilayi etkileseydi , huzuruda etkilemis olurdu. Belliki senaryoda gidip gelmeler var. Bence biran once senaryoyu duzeltsinler.

Mac dilayi etkileseydi , huzuruda etkilemis olurdu. Belliki senaryoda gidip gelmeler var. Bence biran once senaryoyu duzeltsinler.

dün kü bölüm uzun du 1,55 dk mı ne ama 1,20 dk kovalamaca ile geçti orda hata yaptılar millet sıkıldı hep bence ondan düştü
ne zaman bir araya geldiler reytngler yükseldi :)

neyse haftaya yukselır kesin her hafta artıyordu bu hafta dustu huzur hemen yaklasmıs bır anda nasıl sa

dün kü bölüm uzun du 1,55 dk mı ne ama 1,20 dk kovalamaca ile geçti orda hata yaptılar millet sıkıldı hep bence ondan düştü
ne zaman bir araya geldiler reytngler yükseldi :)

neyse haftaya yukselır kesin her hafta artıyordu bu hafta dustu huzur hemen yaklasmıs bır anda nasıl sa

Genel itibari ile tum yapimlar dustu o yuzden pek ciddiye alma.. Olcekler dalga geciyo bizimle iste :)

düştü ama genel olarak huzurun yükselmesi canımı sıktı sadece o :=)

aga ne maçı ya güldürme beni gs kasımpaşa maçı sanki tv de gösterildi :D

aga ne maçı ya güldürme beni gs kasımpaşa maçı sanki tv de gösterildi :D

olsn izleyici çekti olm gittiler onu izlediler...tabi işin espirisi ya o huzur yükselmezdi öle olsa..
Fks14 @ öle gibi aga her hafta birinci oluyo tek abs si düşmüyor dilada abd de 7 reyting cok zor görmesi gibi hıc gormedı sanırım 7 yı abd daha :S:S ama ab pek onemlı degıl totelde 8 reytng gecse super olcak

Huzur Sokağı'nın yükseleceğini düşünmüştüm.Yeni senarist diziye büyük etkide bulundu.Harem' i izledim biraz.Yine çok komikti.Bence daha iyi oranlar almayı hakediyor.Dila Hanım düşmüş fazlasıyla.Nedense bu diziye bir türlü ısınamadım.Arka Sokaklar'a da tebrikler.Dizi 7 senedir ekranda ama hala çok başarılı. :)

Bende tum cuma yapimlarini sinir oluyorum ama huzura ayri bi antipatiklik var.. :)

Aynen bütün saçma yapımlar cumada toplanmış.

En berbatı koçan. :F Dila'dan da dün akşam soğudum...

Ah keşke 20 Dakika cuma olaydı...

- - - Ekleme - - -

Salak Star tutturdu 20 Dakika salı diye... 😛