18 Nisan 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ayıp kardeşim bu trt'nin ab reytingleri nedir.. tns bir çözüm bulamadı gülünç oluyor artık. 3-5 kişiyle ab reytingi ölçülmez..

Survivora gelirsek Demliğin karşıya geçmesiyle programın izlenirliği artıı çünkü rekabet şimdi başlası Semih dayak yedikçe reytingler artacaktır)))

Reytinglerden bir diğer anladığım kırgın çiçekleri hastaneden sonunda kovmuşlar))))
Harbiden bu Yeşil Deniz nedir yahu Ab'de o kadar reyting alıyor renyting sisteminde gariplikler var.
Yeşil Deniz diye bi dizi mi vardı la :F Vay anasını Nigar Kanlı bile 6. olmuş çok enteresan :A
trt ciğimiz uçmuş tebrikler tns:A

ben yeşil deniz için söylediklerinize katılmıyorum malesef :) trt den dizilerinden haberlerinden herşeyinden nefret ederim ama sibel le sülüman ikilisine haksızlık yapamam :)

diziyi hiç izledinizmi bilmiyorum ama sadece sibel sülüman ikilisinin sahneleri 4 reyting eder:)
tv de izlemiyorum arada bir netten sadece bu ikilinin olduğu bölümlere bakıyorum özellikle sibel çok sempatik :) ayrıca genel anlamda öyle çok doğal fazla abartının olmadığı bir dizi :)
işte sibel sahnelerinden bir iki örnek :)

Son düzenleme:
Survivor yine tüm gruplarda zirveyi almis tebrikler :D kirgin ciceklerde kutsili bölüm bir ise yaramamis anlasilan @denizz19 :F

ben yeşil deniz için söylediklerinize katılmıyorum malesef :) trt den dizilerinden haberlerinden herşeyinden nefret ederim ama sibel le sülüman ikilisine haksızlık yapamam :)

diziyi hiç izledinizmi bilmiyorum ama sadece sibel sülüman ikilisinin sahneleri 4 reyting eder:)
tv de izlemiyorum arada bir netten sadece bu ikilinin olduğu bölümlere bakıyorum özellikle sibel çok sempatik :) ayrıca genel anlamda öyle çok doğal fazla abartının olmadığı bir dizi :)
La hani sen televizyonu camdan aşağı atmıştın, Türk dizileri beş para etmezdi :A

Dizi güzel ilk sezon izledim de tns neden bunu geç farketti ben ona itiraz ettim)))

Survivor yine tüm gruplarda zirveyi almis tebrikler :D kirgin ciceklerde kutsili bölüm bir ise yaramamis anlasilan @denizz19 :F
Kutsi ile alakalı değil. Senaryonun yanlış ilerlemesiyle alakalı. Düzeltilirse ki sezon finalinde sağlam bir final yapıp dönüşleri sağlam olmalı. Bence yine 8'li reytingleri rahatlıkla alır hatta 9 :)

Survivor tüm gruplarda rahat bir şekilde zirvede yer almış büyük tebrikler. :A

İstanbul Sokakları kanalına göre iyi bir başlangıç yapmış tebrikler umarım yükselir ve Kırgın Çiçekler'e daha da darbe vurur. :A

Survivor tüm gruplarda rahat bir şekilde zirvede yer almış büyük tebrikler. :A

İstanbul Sokakları kanalına göre iyi bir başlangıç yapmış tebrikler umarım yükselir ve Kırgın Çiçekler'e daha da darbe vurur. :A
Kırgın Çiçekler dua et senaryo yanlış işlendiği için düşüyor yoksa şuan o zirve sizin İçin bir hayal. :A

Kırgın Çiçekler dua et senaryo yanlış işlendiği için düşüyor yoksa şuan o zirve sizin İçin bir hayal. :A
Belki de işlenecek senaryo kalmamıştır artık dizide. :A

Dün komedi ağırlıklıydı demiştin halk hastane sahneleri istiyor demek ki. :F

İstanbul Sokakları bence gün için iyi başlamış, tekrarlara ve ikinci bölüme bağlı olarak yükselecektir. Ama Paramparça ve Kırgın Çiçekler çok düşmüş, dediğim gibi sıcak havalar kendini hissettirdiği için insanlar TV'den uzaklaşmaya başlıyor.

Harbiden bu Yeşil Deniz nedir yahu Ab'de o kadar reyting alıyor renyting sisteminde gariplikler var.
Yeşil Deniz bu kadar izleniyor muydu ya (b) şaşırdım bi.. Survivorun ömrü ne zaman bitecek merak ediyorum. Istanbul Sokakları da baya iyi başlamış ilk 5e cikabilirse mükemmel olur kanal için
Yeşil Denizin reytinglerine bak yuh ya biraz daha sisirseydiniz :D Yarin Dirilis ab de 20yi gecerse sasirmam
Zaten dizi her hafta AB'de 4 civarı reyting alıyor, Paramparça ve Kırgın Çiçekler düşünce sıralama olarak da yükselmiş; her şeyi şikeye bağlamaya gerek yok.

Belki de işlenecek senaryo kalmamıştır artık dizide. :A

Dün komedi ağırlıklıydı demiştin halk hastane sahneleri istiyor demek ki. :F
Laa işlenecek senaryo çok ama o kısma girmeyip ellerinde hikaye varken başka hikayeler yazıyorlar :F Bolluktan ne yapacaklarını bilmiyor senaristler :F