18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Show Tv Saba Tümer le ilk sirayi kapmis, güzel bir program oluyor kemal sunal in kizi canli yayinda, ogluda telefonla baglandi

of of of diyorum aga birisi şunu tam anlatsın bana
anlık reytingler süper olacak gibi

Ya kardes neresi Komik sabahlari mühe anli nin lider oldugunu Herkes biliyor bu AGB de de böyleydi ve sabahlari cocuklarin cizgi film izlemeside gayet normal

katılıyorum... sabahları müge anlı akşama doğruda esra birinciliği devamlı alır gündüz kuşağında bu iki proğram yıllarca lider ..bu proğramları eleştirmek ayrı ama izlenmiyor demek ayrı bu proğramlar boş saçma olabilir ama izleniyor çevremdede görüyorum sabahları her 3 evden birinde atv açıktır..

ikincisi çocuklarda sabahları çizgi film dinliyor ama 10 evden 9 unda cartoon network birinde trt çocuk izleniyordur trt çocuk un çok izlenmesi pek mantıklı olmamış cartoon network listede olsa sabahları birinci olabilirdi rahatlıkla...

Takas kardes yani Saat 12 den 13 e Kadar en fazla Show tv izlenmis acik olan reyting cihazlarinin 2.27 si izlemis

of of of diyorum aga birisi şunu tam anlatsın bana
anlık reytingler süper olacak gibi

takas zaten anlık ölçülüo ama biz bilmioduk

yine ayni reytingler

pazartesi survivor
sali ö.b.g.z
çarsamba m.yüzyıl
persembe fatma gül vadi
cuma yalan dünya ferha hiçbisi degismicek çok iyi deil aslinda hiç iyi deil aynisi

aga biliyoruz öyle olduğunu
demek istediğim her saat diliminde mi paylaşılacak her dakka mı nasıl ve nerde

Çocuk kanalları sabah kanallarının egemeni durumunda. Şimdi de CN girmiş listeye.

Fakat oranlar gösteriyor ki sabah saatlerinde belli bir galip yok. Oranlar çok dağılıyor...

Çocuk kanalları sabah kanallarının egemeni durumunda. Şimdi de CN girmiş listeye.

Fakat oranlar gösteriyor ki sabah saatlerinde belli bir galip yok. Oranlar çok dağılıyor...

gece reytinglere baktim 13 yazio kanald nasil 15 alio anlamadim ?

Bakalim aksama Muhtesem Yuzyil olurken nekadar yazicak?

flapjack diye bi çizgi film vardı o saatte ondandıR

bakalım yarın vadi zirveyi alacak mı eğer vadi 1.olamazsa güvenim kalmayacak zaten inanmıyorum ama eğer vadi yarın açık ara 1. olamazsa yuh diyecem yuhh herkes mematiyi konuşuyo

bakalım yarın vadi zirveyi alacak mı eğer vadi 1.olamazsa güvenim kalmayacak zaten inanmıyorum ama eğer vadi yarın açık ara 1. olamazsa yuh diyecem yuhh herkes mematiyi konuşuyo

bu hafta totalle ab de 1.ler farklı olur perşembe ama hangisi hangi grup bilmem