18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Aman Allah'ım millet Müge Anlı'yı izliyor, ne hallere düştü benim milletim!

TRT Çocuk günün en çok izlenen kanalı olacak bu gidişle, komik ya, kaç kişinin evinde bu kanal var, merak ediyorum. :)

Tamam çizgi film izlensin ama TRT Çocuk ilk tercih midir ya, çok daha köklü kanallar var. :)

pepee ve keloğlan çok izleniyor trt çocukta
cartoon network te ben 10 var sadece diğerleri pek ilgi çekici değil
yumurcak tv de caillou var bi izlenen
bu konuda idddalıyım hepsini tek tek analiz ederim:F

Hehe la Herkes kara bir siz ak siniz! Sizin cevrenizi bilmem ama Benim cevremde cocuklar belgesel izlemez cizgi film izler ve kücük kuzenlerim vexa tanidigim cocuklarin hepsi yumurcak tv de trt cocuk izliyor agizlarindan Pepe hic düsmüyor bu saatlerde trt cocugun cok izlenmesi gayet normal ama ögleden sonra ilk 10 da bile olmayacaktir. Ikincisi mühe anli sabahlarin lideridir bu AGB de de böyleydi Annem, ninem, teyzelerim tanidigim kadinlarin cogu sabahlari müge anli yi izliyor. Artik su ben ne izliyorsam 72 milyonda onu izlemek zorunda sevdasini birakin bir sekilde tek tip insan demektir yani neredeyse fasistlik! Tekirdag daki nin izledigi batman daki ile ayni olmak zorunda mi?

Hehe la Herkes kara bir siz ak siniz! Sizin cevrenizi bilmem ama Benim cevremde cocuklar belgesel izlemez cizgi film izler ve kücük kuzenlerim vexa tanidigim cocuklarin hepsi yumurcak tv de trt cocuk izliyor agizlarindan Pepe hic düsmüyor bu saatlerde trt cocugun cok izlenmesi gayet normal ama ögleden sonra ilk 10 da bile olmayacaktir. Ikincisi mühe anli sabahlarin lideridir bu AGB de de böyleydi Annem, ninem, teyzelerim tanidigim kadinlarin cogu sabahlari müge anli yi izliyor. Artik su ben ne izliyorsam 72 milyonda onu izlemek zorunda sevdasini birakin bir sekilde tek tip insan demektir yani neredeyse fasistlik! Tekirdag daki nin izledigi batman daki ile ayni olmak zorunda mi?

yasin komik sonuçlar

aksam sonuçlari belli star devamli birinci olur 20:00 24:00 arasi 4 Saate bir bakicam saat basi :)

Ya kardes neresi Komik sabahlari mühe anli nin lider oldugunu Herkes biliyor bu AGB de de böyleydi ve sabahlari cocuklarin cizgi film izlemeside gayet normal

Müge Anlı'nın durumu normal ama TRT Çocuk olayı komik kanımca. :D TNS gelince hiç bir şey değişmese de TRT değişecektir. :)

Ya kardes neresi Komik sabahlari mühe anli nin lider oldugunu Herkes biliyor bu AGB de de böyleydi ve sabahlari cocuklarin cizgi film izlemeside gayet normal

aynen gayet mantıklı:D bu saatteki reytingler daha az etkili tüm sonuçta izleyicinin yarısı prime-time da izliyor yani fazla bişi değiştirmicek şu anki sonuçlar

Bunu hep beraber görecegiz ama sunu iddaa ediyorun trt4 ve trt3 düsmeyecektir, cünkü maclari ilk yayinlayan spor programlari trt3 de, yayin akislarina bakilirsa en iyi ve en cok konusulan cizgi filmlerde trt4 de. Bu arada sakarya Firat AGB de bir ara ilk 30 a giremiyordu bu sence cokmu normal?

Müge Anlı atarın banaysa ben zaten Müge Anlı'nın yüksek reyting almasına şaşırmadım. Sadece Müge'nin izlenmesine üzüldüm. Gereksiz bir program. Önce bir şeyleri anla sonra celallen. Sbt yancılığına da gerek yok. Bu ülke birilerinin yancıları sayesinde bu hale geldi. Malum kişiler her şeyi ele geçirdiler. Diktayla yürümeye başladı ülke. Padişah zannediyorlar galiba kendilerini.

Sadece sana degil genel olarakti. Siyaset yapacaksak baska forumda tartisalim burasi yeri degil ama sunu söylemedende gecemeyecem bu millet yag kuyruklarinida unutmadi

Neyse haklisin bunun yeri burasi degil ama son yazdigin mesajla sbt'yi neden savunduğun anlasildi zaten.

Arkadaşlar siyaset meydanına çevirmişsiniz burayı. :D

Bu arada anlık reyting nedeniyle sanırım forum kazanacak, şimdiden 3 sayfa mesajımız oldu. :D